27 / 04 / 2024

İnşaatta seramik

İnşaatta seramik

Hitit Seramik, seramik zemin kaplamaları sektörüne ilişkin değerlendirmeler de bulundu. Firma, "İnşaat sektöründeki sayısal büyüme, aynı oranda seramik zemin kaplaması kullanımını artırmamaktadır'' dedi.

İstanbul Finans Merkezi Ziraat tescillendi! 'İnşaatta Mükemmeliyet ödülüne hak kazandı!

Ziraat Kuleleri, Yüksek Binalar ve Kentsel Yaşam Alanı Konseyi (CTBUH) tarafından “İnşaatta Mükemmeliyet” ödülüne hak kazandı.

İnşaatta iş güvenliği nasıl sağlanır?

İnşaatta iş güvenliği, çalışan her insan için önemlidir. İş güvenliğini bu çalışma alanında sağlamak için bazı kurallara uyulur. Peki inşaatta iş güvenliği nasıl sağlanır ve uyulması gereken kurallar nelerdir? İşte inşaatta iş güvenliğini sağlamak için önemli bilgiler...

KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları'nın inşaatında son durum!

KİPTAŞ Silivri 4. Etap projesinin inşaatında 7 ay geride kaldı. Peki projenin inşaatında son durum ne? İnşaatta ilerleme hangi noktaya geldi? İşte detaylar...

Kentsel dönüşüm başvuruları geriledi!

İnşaatta yaşanan kriz, kentsel dönüşüm çalışmalarını da doğrudan etkiledi. Büyük bir deprem riskinin olduğu mega kent İstanbul’un Avrupa yakasında, kentsel dönüşüm başvuruları 42 binlerden 19 bine kadar geriledi.

Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi gerçekleştirildi!

İnşaat malzemeleri sanayisinin uluslararası oyuncuları, Türkiye İMSAD tarafından 9’uncusu gerçekleştirilen ‘Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi’nde bir araya geldi.

Türkiye İMSAD ‘9. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi’ için geri sayım başladı!

İnşaat malzemeleri sanayisinin uluslararası oyuncuları, Türkiye İMSAD tarafından 9’uncusu gerçekleştirilen ‘Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi’nde bir araya geliyor.

Türkiye İMSAD Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi 5 Kasım'da!

Türkiye İMSAD Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi'nin 9’uncusu, bu yıl 5 Kasım’da ‘Rekabetin Şifreleri: Sınırsız Ticaret’ başlığı altında gerçekleştirilecek...

Çanakkale Seramik Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi'ne sponsor oldu!

Kaleseramik,Çanakkale Seramik markasıyla "Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi"ne sponsoru oldu.

Kalekim, 9. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi'ne sponsor oldu!

Kalekim, üyesi olduğu Türkiye İMSAD tarafından hayata geçirilen, sektörün en büyük etkinliklerinden biri olarak görülen Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi'ne "Yenilikçi Ürün Sponsoru" oldu

Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi 5 Kasım'da!

İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği-Türkiye İMSAD tarafından hayata geçirilen, sektörün en büyük etkinliklerinden biri olacak Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi, bu yıl 5 Kasım Salı günü gerçekleşecek.

9. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi 5 Kasım'da!

9. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi 5 Kasım 2019 Salı günü yapılacak. Zirve, ‘Rekabetin Şifreleri: Sınırsız Ticaret’ başlığı altında gerçekleştirilecek...

Arnavutköy'de beton dökülen inşaat çöktü!

Arnavutköy'de 4 katlı inşaatta beton dökümü sırasında çökme meydana geldi. İnşaatta çalışan 3 işçi beton altında kaldı.

Apec Gayrimenkul İnşaat Seramik İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Apec Gayrimenkul İnşaat Seramik İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ghıas Haj Lattouf ve Hasnaa Badnjkı ortaklığında kuruldu. 

İnşaatta seramik Haberi

İnşaatta seramik

Hitit Seramik, Homeworks ve Hard Rock Ceramic olmak üzere üç markasıyla porselen ve seramik üretimi gerçekleştiren Hitit Seramik'in 2016 koleksiyonları beton, ahşap ve doğal taş görünümlü ürünlerden oluşuyor. Kaliteli ürünü ulaşılabilir fiyatlarla tüketiciye sunmanın en önemli farklılıkları olduğunu belirten Hitit Seramik yetkilileri, yenikoleksiyonlarına ilave olarak çini serilerinde de yenilikler sunduklarını söyledi. 


Firmanın açıklamasına göre, parlak görünümlü 'fullpolished' mermer efektti ve mat beton efektti ürün çeşitliliği için de hazırlık yapılıyor. Hitit Seramik, üretiminin yüzde 60'lık kısmını ihraç ediyor. 


Firmanın başlıca pazarları arasında Batı Avrupa ve İskandinav ülkeleri bulunuyor. Müşterilerine daha yakın hizmet verebilmek amacıyla Almanya ve Fransa'daki depolarıyla servis sunan Hitit Seramik, bu ülkelerde markalaşarak ve yerelleşerek en iyi hizmeti sağlamayı hedefliyor. 

İhracatta yeni pazarlara yoğunlaşıldığı belirtilen açıklamada, Ortadoğu ve Doğu Avrupa ülkelerine...