10 / 05 / 2024

İnşaatta yeni hedef Afrika

İnşaatta yeni hedef Afrika

İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (İMSAD) tarafından düzenlenen 6. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi'nde, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, "Türkiye'de gayrimenkul pastası artık bize yetmeyecek. Afrika'ya, Amerika'ya, dışarı açılmak lazım"

Kentsel dönüşümde yeni yol haritasının hukuki boyutları 9 maddede tüm detaylarıyla!

Kakıcı - Şimşek Hukuk Bürosu kurucularından Avukat Elvan Kakıcı Şimşek, Kentsel dönüşüme ilişkin yeni kanun değişikliğini değerlendirerek, kentsel dönüşümde yeni yol haritasının hukuki boyutlarını anlattı...

Gram altın, çeyrek altın, tam altın fiyatları ne kadar? Altın fiyatları yeni aya nasıl başladı? 1 Ekim altın fiyatları..

Altın fiyatları, FED faiz kararının açıklanması ile beraber en düşük seviyelerine geriledi. Peki gram altın, çeyrek altın, tam altın fiyatları yeni aya nasıl başladı? İşte 1 Ekim 2023 son dakika altın fiyatları...

Altın dehası İslam Memiş hiç bu kadar ciddi olmamıştı! Dolar, Euro'da yeni hedef dudak uçuklattı

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gram altında yeni ikazlarda bulundu. Altın ücretlerinin yanında dolar ve euro ücretlerinde da hareketlilik sürerken uzman isim merak edilen konu hakkındaki ayrıntıları paylaştı.

Altın Profesörü İslam Memiş altın düşmedi sakın satmayın dedi! Yeni rakam verdi! Herkes dondu kaldı! 

Altın fiyatlarındaki son dakika  gelişmeler  yatırımcılar tarafından takip ediliyor. Altın fiyatları aşağı yönlü hareket ederken Altın Profesörü İslam Memiş altın düşmedi sakın satmayın dedi! Yeni rakam verdi! Herkes dondu kaldı! 

Altın fiyatları yeni ayın rüzgarına kapıldı! Tüm zamanların en yüksek rakamı az evvel göründü! 1 Ocak 2023...

Altın fiyatları yeni yılın ilk gününde yukarı yönlü hareket etmeye devam ediyor. Altın fiyatları yeni ayın rüzgarına kapıldı! Tüm zamanların en yüksek rakamı az evvel göründü! 1 Ocak 2023 altın fiyatları...

Borsada rekorlar devam edecek endekste yeni hedef 5000 puan

Geçtiğimiz haftayı tüm zamanların tarihi zirvesini görerek kapatan Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi için yeni hedef 5000. Borsanın alternatifsiz olduğunu ve KKM'den çıkan paranın da borsaya geleceğini belirten analistler, seçime kadar bu sürecin devam edeceğini düşünüyor.

Mondial’ın en yeni ‘şehirli’modeli Fury 110i ile tanışın! İşte Mondial 14 Eylül 2022 fiyat listesi

Mondial Scooter yeni modeli Fury 110i modelini satışa sundu. Peki Mondial’ın en yeni şehirlisi Furry’nin teknik özellikleri ve fiyatı nasıl? İşte yanıtı

Bir evin tapusu nasıl alınır? Yeni yapılan ev tapusu nasıl alınır?

Bir evin tapusu nasıl alınır? Yeni yapılan ev tapusu nasıl alınır? tapuya dair sorulan soruların başında gelmektedir. İşte merak edilen detaylar!

Altın fiyatları yeni haftada kırmızıya döndü!

Altın fiyatları yeni haftaya düşüşle başladı. Geçtiğimiz haftalarda art arda yükselen altın fiyatları yeni haftaya düşük seviyelerde başladı. Dolar kurunun 11 liranın altına düşmesi ile birlikte, gram altın ve diğer altın çeşitleri de etkilendi.

Kentsel dönüşümde yeni düzenleme hayata geçiyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, kentsel dönüşümde yeni bir düzenlemenin hayata geçtiğini belirterek toplam kredi miktarının 625 bin liradan 1 milyon liraya çıkarıldığını dile getirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'ekonomideki yeni dönem' açıklamalarıyla TL varlıklar hızla değerlendi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "ekonomideki yeni dönem" açıklamaları sonrası borsa rekor tazelerken, dolar ve altın sert düştü.

Perakende sektörünün en yeni girişimi deneyim mağazaları!

Tüketici kral diyen perakende sektörünün en yeni girişimi deneyim mağazaları oldu. Bu tür mekânların sayısı sürekli artıyor. Tüketici burada istediği ve merak ettiği ürünleri deneyimliyor...

Kahve Dünyası 2020 yılını 30 yeni mağazayla tamamlayacak!

Kahve Dünyası 200’den fazla mağaza ile yaklaşık 2 bin 500 çalışanıyla hizmet veriyor. Firma 2020 yılını 30 yeni mağazayla tamamlamayı hedefliyor.

İnşaatta yeni hedef Afrika Haberi

İnşaatta yeni hedef Afrika

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, "Türkiye'de gayrimenkul pastası artık bize yetmeyecek. Afrika'ya, Amerika'ya, dışarı açılmak lazım" dedi.


İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (İMSAD) tarafından düzenlenen 6. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi'nde, gelişen gayrimenkul ve inşaat sektörlerinin daha büyük pazarlarda bulunma isteği dile getirildi. 


Önceki gün GYODER zirvesinde gayrimenkul yatırımları anlamında başka ülkelere açılmanın önemine dikkat çeken Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce çağrısını yineleyerek, "Türkiye'de gayrimenkul pastası bize artık yetmeyecek. Dışarıya açılmamız lazım. Niye bunu büyütmeyelim. Afrika'dır, Amerika'dır, nereye gidersiniz siz bilirsiniz ama şu sebepten oraya gidemiyoruz diyorsanız, gelin oturup bunları konuşalım" dedi. Yurtdışına açılmak konusunda inşaat malzemesi üreticileri de aynı çağrıyı yaptı. İMSAD Başkanı Dündar Yetişener, "Hepimiz kendimiz çalıp kendimiz oynuyoruz. Gelin müteahhidi, müşaviri, inşaatçısı bir olup, birlikte yeni bir güç...