02 / 05 / 2024

İnsay Yapı projesi

İnsay Yapı projesi

İstanbul’un hızla gelişen ve her geçen gün değer kazanan bölgesi Pendik’te yeni bir yaşam alanı yükseliyor. İnsay Yapı tarafından inşa edilen Ondörtüç Pendik, 16 Kasım itibarıyla yıl sonuna özel yeni bir kampanya başlatıyor.

İhsan Çulhalık: Kentsel dönüşüm yalnızca depreme değil kasırga ve sellere de uygun yapılmalı!

İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık son dönemlerde sık sık gündeme gelen kentsel dönüşüm ile ilgili olarak yaptığı açıklamada dönüşümün sadece depreme değil, kasırga ve sellere de dayanıklı yürütülmesi gerektiğini söyledi. 

İnsay Yapı Ataşehir Yenisahra projesi 2024'te başlıyor! Yeni proje!

İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te hayata geçirdiği Ondörtüç Pendik projesinin satışlarına devam eden İnsay Yapı, yeni projesi için düğmeye bastı.

Arsanı al evini kendin yap! Ev yapmak isteyenler dikkat!

İller Bankası "ARSANI al evini kendin yap" projesi kapsamında 7 ilde 98 arsa, 23 Ağustos tarihinde vadeli, KDV'den muaf olarak açık artıma ile satışa çıkarıyor. Ev yapmak isteyenler dikkat...

Ondörtüç Pendik projesi merkezi lokasyonuyla dikkat çekiyor!

Aydos Ormanı’na komşu, izole bir hayat sunan sektörün yenilikçi markası İnsay Yapı’nın, Pendik’te hayata geçirdiği projesi Ondörtüç Pendik projesi doğayla iç içe güvenli bir hayat isteyenler tarafından tercih ediliyor.

İnsay Yapı'dan şehrin ortasında müstakil yaşam akımı!

İnsay Yapı, Pendik'te hayata geçirdiği Ondörtüç Pendik projesiyle konutta 'Şehrin ortasında müstakil yaşam' akımı başlattı.

Ondörtüç Pendik projesi ulaştırma ve havalimanı projeleriyle talepleri yukarıya taşıdı!

Sektörünün yenilikçi markaları arasında yer alan İnsay Yapı’nın Pendik’te inşa ettiği projesi, 'Ondörtüç Pendik', Sabiha Gökçen Havalimanı’na 15 dakika mesafesindeki merkezi konumuyla yatırımcıların radarına girdi.

Ondörtüç Pendik'te 388 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

İnsay Yapı, Pendik’te hayata geçirdiği ‘Ondörtüç Pendik’ projesi aracılığıyla konutta “Şehrin Ortasında Müstakil Yaşam” akımı başlattı. Ev fiyatlarının 388 bin TL’den başladığı proje, uygun fiyatlarına karşılık yatırımcısına sunduğu yüksek katma değerle ön planda...

Ondörtüç Pendik'te düşük aidat ve yüksek hizmet dönemi!

İnsay Yapı, Pendik'te hayata geçirdiği projesi 'Ondörtüç Pendik'te, sektörde bir aylık kira tutarına ulaşabilen fahiş aidatlara karşı “Düşük Aidat, Yüksek Hizmet Dönemi”ne başladı.

Kocaeli'de 1 yılda 16 yapı projesi bitti, diğerleri yolda!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 1 yılda 16 yapı projesini tamamladı.

Ondörtüç Pendik projesine en çok ilgi pilot ve doktorlardan geliyor!

İnsay Yapı'nın Pendik'te inşa ettiği projesi 'Ondörtüç Pendik'e en çok ilgi bulunduğu konum ve lokasyon sebebiyle sağlık çalışanları ve havaalanı personelinden geliyor.

Ondörtüç Pendik Projesi'nde bahar kampanyası!

İnsay Yapı, 'Ondörtüç Pendik' projesinde bahar kampanyasını başlattı. Konut almak isteyenlere liste satış fiyatı üzerinden peşin ve banka kredili ödemelerde yüzde 20 + yüzde 10 indirim fırsatı sunulan projede daire fiyatları 285 bin TL'den başlıyor. 

İnsay Yapı, Evim Türkiye Fuarı'ndan mutlu döndü!

İnsay Yapı, ''Ondörtüç Pendik'' projesini Evim Türkiye Fuarı'na taşıdı. Projesini gurbetçilerin beğenisine sunan İnsay Yapı, Avrupa'da yaşayan Türk vatandaşların yoğüun ilgisiyle karşılaştı. Projeden daire almak isteyenler 7 adet rezervasyon yaptı.

Ondörtüç Pendik’te gurbetçilere özel kampanya!

İnsay Yapı tarafından hayata geçirilen 'Ondörtüç Pendik' projesi 'Evim Türkiye Fuarı'nda görücüye çıkacak. İnsay Yapı, projeyi özel yeni yıl kampanyasıyla satacak.

İnsay Yapı projesi Haberi

İnsay Yapı projesi

Gayrimenkul sektörünün güçlü aktörlerinden İnsay Yapı, Pendik'te inşa ettiği Ondörtüç Pendik ile herkese ayrıcalıklı bir yaşam vadediyor. 16 Kasım'dan itibaren yepyeni bir kampanya başlatan Ondörtüç Pendik, yıl sonuna özel fiyatlarla yatırımcısına cazip fırsatlar sunuyor.  


Yıl sonuna özel iki ayrı ödeme seçeneği sunan İnsay Yapı, yatırımcısının kolay ev sahibi olabilmesi için var gücüyle çalışıyor. Liste fiyatından yüzde 5 indirim uygulayan Ondörtüç Pendik, firma bünyesinde satışlarını 24 aya kadar vadelendiriyor. Ödemelerini daha uzun süreye yaymak isteyenlere ise banka anlaşmalı 120 ay vade seçeneği sunuluyor. Üstelik banka kredisi ve peşin satışlarda artı olarak yüzde 10 daha iskonto yapılıyor. Kampanyadan yararlanmak isteyenler için ise son tarih 31 Aralık 2016...

9 bin metrekarelik bir alan üzerinde hayata geçirilen Ondörtüç Pendik, 241 daire ve 23 ticari...