05 / 05 / 2024

insiad hindistan mobilya forumuna katılacakmı

insiad hindistan mobilya forumuna katılacakmı

İnegöl Sanayici ve İşadamları Derneği (İNSİAD) tarafından davet edilen Thomas, 11-15 Aralık'ta Hindistan'da düzenlenecek "Mobilya İş Forumu" programına katılacak İnegöllü üreticileri ülkesindeki mobilya sektörü hakkında bilgilendirdi....

Türk mobilya aksesuarı firması Hindistan yatırımları için düğmeye bastı!

Türkiye'nin önde gelen mobilya aksesuar üreticileri arasında yer alan Samet, yurt dışındaki ilk üretim tesisini Hindistan'da kurmak için düğmeye bastı.

IKEA Hindistan'da 24 mağaza açacak!

Mobilya devi IKEA Hindistan pazarına girmeye hazırlanıyor. Bir yıl içerisinde Hindistanda ilk mağazasını açacak olan IKEA önümüzdeki yıllarda mağaza sayısını 24'e çıkarmayı hedefliyor.

Türk mobilyacılar Hindistan'da mağaza atağına kalktı!

Son 10 yılda mobilya ithalatı 160 milyon dolardan 1.1 milyar dolara sıçrayan Hindistan, Türk mobilya üreticilerinin de gözdesi oldu.

Türk mobilyası Hindistan pazarında!

İstanbul Mobilya Kağıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği, bu yıl Hindistan’ın önemli ticaret merkezi Mumbai’de düzenlenen ‘Index International Interiors and Design Event’e damgasını vurdu.

Türkiye mobilyası, Hindistan pazarını 12'den vurdu!

İstanbul Mobilya Kağıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği, bu yıl Hindistan’ın önemli ticaret merkezi Mumbai’de düzenlenen ‘Index International Interiors and Design Event’e damgasını vurdu.

Mobilya sektörü rotasını Hindistan’a çevirdi!

Türkiye mobilya sektörü, ihracat pazarlarını araştırmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Çin’e çıkarma yapan mobilya sektörü temsilcileri, şimdi de dünyanın en önemli mobilya fuarlarından birine katılmak üzere Hindistan’a gidiyor.

Fuga Mobilya Hindistan mağazasıyla satış ağını genişletiyor!

Mobilyada modern, fonksiyonel ve inovatif ürünleriyle 1991 yılından bu yana sektörde yer alan Fuga Mobilya, yıllık yirmi bin adede ulaşan yüksek üretim kapasitesiyle dikkatleri üzerine çekiyor.

Çilek Mobilya Hindistan'daki mağaza sayısını 10'a çıkardı!

Tematik ürünleriyle Türkiye’nin ilk bebek, çocuk ve genç odası markası Çilek, uluslararası pazarda da büyümesini sürdürüyor. Hindistanlı miniklerin beğenisini kazanan Çilek, gördüğü yoğun ilgi karşısında Hindistan’daki mağaza sayısını 10’a çıkardı.

Çilek Mobilya Hindistan’da mağaza sayısını 25’in üzerine çıkaracak!

Çilek Mobilya, Hindistan’da açtığı 9 mağazasıyla, Türk markası olarak çocuk mobilyasının dünyadaki en büyük temsilcisi olma yolunda ilerlerken, burada 25’ten fazla mağaza açmayı hedefliyor.

Çilek Mobilya Hindistan'daki mağaza sayısını artıracak!

Çilek Mobilya, Hindistan 'da açtığı 9 mağazasıyla, Türk markası olarak çocuk mobilyasının dünyadaki en büyük temsilcisi olma yolunda ilerlerken, burada 25'ten fazla mağaza açmayı hedefliyor.

Çilek Mobilya, Hindistan'daki mağaza sayısını 25'in üzerine çıkaracak!

Çilek Mobilya, Hindistan 'da açtığı 9 mağazasıyla, Türk markası olarak çocuk mobilyasının dünyadaki en büyük temsilcisi olma yolunda ilerlerken, burada 25'ten fazla mağaza açmayı hedefliyor.

Susmita Gongulee Thomas: Türkiye Hindistan'a mobilya ihraç etmeli!

Görev süresi dolan ve Türkiye'den ayrılmak üzere olan Hindistan'ın Ankara Büyükelçisi Susmita Gongulee Thomas, Türkiye'de üretilen mobilyaların çok kaliteli olduğunu belirterek bu alanda Hindistan'a ihracat yapılabileceğini söyledi.

İNSİAD Hindistan’da 'Mobilya İş Forumu' düzenledi!

Mobilya üretiminin önemli merkezlerinden Bursa İnegöl'de üreticiler ihracat payını artırmak için dünya genelinde pazar arayışını sürdürüyor. Gelişmekte olan pazarları mercek altına alan mobilyacıların son durağı ise Hindistan oldu....

insiad hindistan mobilya forumuna katılacakmı Haberi

insiad hindistan mobilya forumuna katılacakmı


Hindistan'ın Türkiye Büyükelçisi Susmita Gongulee Thomas, ülkesindeki mobilya forumuna katılacak İnegöllü mobilya üreticileriyle bir araya geldi.


İnegöl Sanayici ve İşadamları Derneği (İNSİAD) tarafından davet edilen Thomas, 11-15 Aralık'ta Hindistan'da düzenlenecek "Mobilya İş Forumu" programına katılacak İnegöllü üreticileri ülkesindeki mobilya sektörü hakkında bilgilendirdi.


İNSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akıskalı, forum ziyareti öncesi Hindistan piyasası hakkında bilgi almak için Büyükelçi Susmita Gongulee Thomas'ı İnegöl'e davet ettiklerini ifade etti. Akıskalı, "Hindistan’da yapacağımız iş forumunun İnegöl'e, Türkiye mobilya sanayisine hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. 25 firma temsilcisi ile Hindistan'da yapacağımız forum ile Hindistan kapısını da aralamış olacağımızı düşünüyorum" diye konuştu.


Mobilyacılara Hindistan pazarı hakkında bilgiler veren Thomas da ülkesinde mobilya sanayisinde metal, plastik ve modüler olarak farkı materyaller kullanıldığını ifade ederek "Kadınların artan bir şekilde çalışmaya başlaması,...