18 / 05 / 2024

Inspıre Enerji adresi

Inspıre Enerji adresi

Inspıre Enerji Anonim Şirketi, Mustafa Kıyak Yönetim Kurulu Başkanlığı 'nda 50 bin TL sermaye ile 3 Eylül'de İstanbul İl 'i, Beyoğlu, Büyükhendek Caddesi 'nde kuruldu.

Kiracılar dikkat! 4 milyon haneye elektrik desteği verilecek peki kimler yararlanabilir? 

İhtiyaç sahibi olan 4 milyon 53 bin hanenin elektrik faturası devlet tarafından ödeneceği kaydedildi. Buna göre, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı tarafından yapılan açıklama kapsamında 4 kişilik bir aile için aylık 216.82 Türk Lirası, 5 kişilik ve üzeri haneler için ise 260.19 Türk Lirası destek.

Beko KM 99 Beyaz Çamaşır Kurutma Makinesi ne kadar? 23 Şubat 2023 fiyat listesi...

Değiştirilebilir kapak yönü ile büyük kullanım avantajına sahip olan Beko kurutma makinesi, çamaşır miktarına göre enerji harcayan akıllı nem sensörü ve iron finish teknolojisiyle öne çıkıyor. Peki, iron finish teknolojisi ne işe yarar? Beko KM 99 B, yorgan kurutur mu? İşte cevabı...

Türkiye'nin kredi notu neden düştü?

Moody's' e göre enerji maliyetleri ve ihracat pazarlarındaki kayıp büyümeyi yavaşlatacak 2023 de büyümede keskin bir yavaşlama olacak.

Türkiye'nin kredi notu neden düştü?

Moody's' e göre enerji maliyetleri ve ihracat pazarlarındaki kayıp büyümeyi yavaşlatacak 2023 de büyümede keskin bir yavaşlama olacak.

Türkiye İMSAD raporuna göre, inşaat malzemeleri sanayi üretimi yılın ilk çeyreğinde yüzde 4,7 arttı!

Türkiye İMSAD mayıs ayına ait verilerle beraber senenin ilk çeyreğini değerlendiren sektör raporunu açıkladı. Mayıs Ayı Sektör Raporu’na göre; enerji kesintilerinin etkisine rağmen 2022 senesinin ilk üç ayında üretim, geçen senenin ilk üç ayına göre yüzde 4.7 yükseldi. Talep tarafında ise büyüme yav

Sıfır emisyonlu binalarda yüzde 95 enerji tasarrufu mümkün!

Oxford Üniversitesi'nin "Sıfır Emisyonlu Küresel İnşaat Sektörüne Doğru" raporuna göre, sıfır emisyonlu binaların, geleneksel binalara göre enerji talebinde yüzde 95'e varan tasarruf sağladığı hesaplandı.

Hakan Özelmacıklı: Enerji Kimlik Belgesi'nde süre uzatılmalı!

Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı, ''Binalarımızın yüzde 5’inde enerji kimlik belgesi var. Eğer süre uzatması olmaz ise gayrimenkul piyasası kilitlenir, alım-satım ve kiralama işlemleri yapılamaz'' şeklinde konuştu.

Enerji talebindeki artış devam edecek!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Abdullah  Tancan, "Bakanlık tarafından yapılan tahminlere göre, enerji talebindeki artış devam edecek." dedi.

Enerji tasarruflu evlere kredi desteği!

BDDK bankaların kredi işlemlerine ilişkin yönetmelikte değişiklikler yaptı. Yeni düzenlemeye göre enerji tasarrufu yüksek olan ‘A sınıfı’ konutlara yüzde 90’a kadar kredi desteği verilecek.

Isı yalıtımı olmayan binalar enerji oburu!

Kalekim Genel Müdürü Altuğ Akbaş, “Son verilere göre, enerji tüketiminin yüzde 37’si binalarda gerçekleşiyor. Binalarda tüketilen enerjinin de yaklaşık yüzde 80’i ısıtma-soğutma için harcanıyor. " dedi.

Enerji kimlik belgesi erteleme yönetmeliği!

Enerji kimlik belgesi erteleme yönetmeliği, 28 Nisan 2017 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Yönetmeliğe göre, enerji kimlik belgesi zorunluluğu 3 yıl ertelendi..

Enerji Kimlik Belgesi'nde süre uzatıldı!

Enerji Kimlik Belgesi'nde beklenen süre uzatımı geldi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan Binalarda Enerji Performansı Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik kapsamında yer aldı..

Enerji Kimlik Belgesi'nde süre uzatılacak mı?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, mevcut binalar için 2 Mayıs'tan itibaren zorunlu hale gelecek Enerji Kimlik Belgesi uygulamasında çeşitli mağduriyetlerin oluşmasının önüne geçmek amacıyla, "Süre uzatımı" seçeneğini gündemine aldı.

Inspıre Enerji adresi Haberi

Inspıre Enerji adresi

Inspıre Enerji Anonim Şirketi, Mustafa Kıyak Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 3 Eylül'de İstanbul İl'i, Beyoğlu, Büyükhendek Caddesi'nde kuruldu.


Inspıre Enerji Anonim Şirketi iş konusu; Elektrik enerjisi üretim tesisi kurulması, işletmeye alınması, kiralanması, elektrik enerjisi üretimi, üretilen elektrik enerjisinin ve/veya kapasitenin müşterilere satışı ile iştigal eder. Şirket bu amacını gerçekleştirmek üzere elektrik piyasası mevzuatına uygun olarak aşağıdaki konularda faaliyette bulunacaktır:  1) Elektrik enerjisi üretmek amacıyla her türlü tesisi kurmak, işletmeye almak, devralmak, kiralamak, kiraya vermek,  2)Üretilen elektrik enerjisi ve/veya kapasiteyi toptan satış lisansı sahibi tüzel kişilere, perakende lisansı sahibi tüzel kişilere ve serbest tüketicilere ikili anlaşmalar yoluyla satmak,   3) Kontrol oluşturmaksızın kurulmuş veya kurulacak dağıtım şirketleri ile iştirak ilişkisine girmek,  4) Kurulmuş veya kurulacak elektrik enerjisi...