15 / 05 / 2024

intema inşaat eczacıbaşı pay alımı

intema inşaat eczacıbaşı pay alımı

İntema İnşaat ve Tesisat Malzemeleri Yatırım ve Pazarlama A.Ş., Eczacıbaşı Yapı Gereçleri San. ve Tic. A.Ş. payları alımı hakkında açıklama yaptı.

Kazlıçeşme sahile 65.2 milyon TL'lik yeni otel geliyor! 112 odalı otelin inşaatı resmen başlıyor!

Çelikoğlu Otelcilik'in İstanbul Zeytinburnu Kazlıçeşme sahilde hayata geçireceği 112 odalı otelin inşaatı resmen başlıyor. Söz konusu otel projesi 65 milyon 270 bin TL'ye mal olacak.

Şişli'ye 67 milyon TL'lik yeni otel geliyor! 75 odalı otelin inşaatı resmen başlıyor!

Yıldızlar Group, Şişli'de hayata geçireceği yeni otel yatırımının inşaatı resmen başlıyor. Abide-i Hürriyet Caddesi'nde yükselecek olan otel projesi 66 milyon 875 bin TL'ye mal olacak.

İBB, Şile yolunu rahatlatacak kavşağın inşaatına başladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Şile Yolu’nun Yenidoğan mevkiindeki trafik yoğunluğunu azaltmak için kavşak ve alt geçit inşaatına başladı. 120 gün devam edecek ilk etap kapsamında, Şile – İstanbul yönünde 2 şerit yan yoldan, İstanbul – Şile istikametinde de 2 şerit olarak ters istikametten sa

TOKİ Mersin projesinin inşaatı resmen başlıyor! Silifke'ye 447 konutluk dev proje geliyor! 

Toplu konut İdaresi Başkanlığı'nın Mersin projesinin inşaatı resmen başlıyor. Silifke'de hayata geçirilecek olan proje 444 milyon 258 bin 890 TL'ye mal olacak.

Crystal Daisy Turizm Tesisi'nin inşaatı resmen başlıyor! Antalya'ya 3 yıldızlı yeni otel geliyor!

Crystal Daisy Turizm Konaklama Tesisi'nin inşaatı resmen başlıyor. Antalya Serik'te hayata geçirilecek olan proje 233 milyon 930 bin TL'ye mal olacak.

TOKİ Manisa Şehzadeler'de 400 konutun inşaatına başladı!

TOKİ Manisa'nın Şehzadeler ilçesine bağlı Sancaklıbozköy Mahallesi’nde hayata geçirilecek 400 sosyal konutun inşaatına başladı.

Ant Yapı Mirny Uçak Terminali’nin inşaatına başladı!

Yurt içinde ve yurt dışında birçok önemli proje hayata geçiren,Türkiye’nin önde gelen müteahhitlik şirketleri arasında yer alanAnt Yapı, Rusya’nın Yakutistan Bölgesi’nin Mirny şehrinde yeni bir havalimanı inşaatına başladı.

Ant Yapı, Tolmaçevo Havaalanı'nın inşaatına başladı!

Yurtiçinde ve yurtdışında önemli projeler hayata geçiren Ant Yapı, Rusya'nın üçüncü büyük kenti Novosibirsk'teki uluslararası Tolmaçevo Havaalanı'nın inşaatına başladı.

Tekirdağ'da inşaatına başlanan şehir stadyumu mecliste!

Tekirdağ ilinde inşaatına başlanan buz pisti ve şehre stadyum yapılması meclis gündemine taşındı. CHP'li Aygun, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Gölbaşı İkizce'de halı saha inşaatına başlandı!

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, İkizce Mahallesi’nde inşaatına başlanan halı saha alında incelemeler gerçekleştirdi.

TK Sera, Ankara Polatlı 2. OSB'de tesis inşaatına başladı!

Tarım Kredi Genel Müdürü Fahrettin Poyraz "Ankara Polatlı 2. OSB'de, 37 bin metrekare arazi üzerinde, 5 bin metrekare kapalı alan olarak soğan depolama ve işleme tesisi inşaatına başladık" diye konuştu.

Elazığ Sivrice'de entegre hastane inşaatına başlanıyor!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca;" Sivrice için entegre hastane inşaatına başlamak üzere karar verdik." dedi...

Ordu Belde Evler inşaatı yeniden başladı!

Ordu’da büyük tepkilere yol açan ve Ordu Büyükşehir Belediyesince  iki kez durdurulan 3 blokta 17 katlı 280 daireli Belde Evler inşaatı yeniden başladı...

intema inşaat eczacıbaşı pay alımı Haberi

intema inşaat eczacıbaşı pay alımı

İntema İnşaat ve Tesisat Malzemeleri Yatırım ve Pazarlama A.Ş., Kamu Aydınlatma Platformu'na Eczacıbaşı Yapı Gereçleri San. ve Tic. A.Ş. payları alımı hakkında açıklama yaptı. 


Açıklama: 

Eczacıbaşı Yapı Gereçleri San. ve Tic. A.Ş.'nin, hakim ortaklarından biri olarak, Sermaye Piyasası Kurulu'nun (II-27.2) Ortaklıktan Çıkarma ve Satma Hakları Tebliği ("Tebliğ") hükümleri çerçevesinde satma hakkını kullanan diğer pay sahiplerinden 17.02.2015 tarihinde yapılan alış işlemlerinden Kuruluş payımıza düşen 1.374,64 adet pay, 1 TL nominal bedelli 1 lot pay bedeli için 4.614 TL adil fiyat üzerinden, Kuruluşumuzca satın...