04 / 05 / 2024

intema mutfak internet adresi

intema mutfak internet adresi

İntema Mutfak, yeni nesil cep telefonları ve tablet kullanan müşterileri için web sitesini teknolojiye uygun bir şekilde dizayn ederek yeniledi

Bu cuma BİM'de mutfak araç gereçleri, 3D yazıcı ve SENNA 43 Inç Frameless Full HD Google TV satışa sunulacak!

BİM 12 Nisan 2024 aktüel kataloğu internet sitesinde paylaştı. BİM'de birçok ürün indirimli fiyatlarla raflardaki yerini alıyor. Yarın BİM'de çeyiz düzenler için porselen yemek takımı, şarjlı süpürge, mutfak araç gereçleri satışa sunuluyor.

Karaca Power Mutfak Robotu ve Blender Seti'nde inanılmaz indirim kampanyası! İşte Karaca 9 Mart 2023 fiyat listesi

Karaca Mastermaid Multifunctional Power Mutfak Robotu ve Blender yüzde 33 indirimle Hepsi Burada internet sitesinde tüketicisini bekliyor. Peki mutfak robotu indirimli fiyatıyla ne kadara satılıyor. 

İntema Mutfak ile bahar mutfaklarınızda!

İntema Mutfak, 1 Nisan’da başlayacak Bahar Kampanyası ile mutfağını yenilemek isteyenlere yüzde 40’a varan indirim kampanyası sunuyor. Kampanya kapsamında ankastre seti tercih edenler ise ek olarak yüzde 25 indirimden faydalanabiliyor.

İntema Mutfak, baharda cazip indirimler sunuyor!

İdeal mutfak yaşamını uzmanlıkla tasarlayan İntema Mutfak, 1 Nisan’da başlatacağı ve 30 Haziran’a kadar devam edecek Bahar Kampanyası ile mutfağını ve ankastre setini yenilemek isteyenlere cazip indirimler sunuyor.

İntema Mutfak sonbahar kampanyası devam ediyor!

Eczacıbaşı Grubu bünyesindeki İntema Mutfak, son yılların yeni sosyalleşme alanları olarak gösterilen mutfaklarda, country, klasik, retro gibi farklı tarzlarda modeller sonbahar kampanyalarının devam ettiğini duyurdu...

Kütahya Seramik Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’na katılıyor!

Seramik sektörünün öncü markalarından NG Kütahya Seramik 26 Şubat – 2 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek olan UNICERA 26. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’ nda sektör profesyonelleriyle buluşmaya hazırlanıyor.

Nurol Life internet sitesi açıldı! Seyrantepe Nurol Life projesi!

Konut büyüklüklerinin 62 metrekare ile 294 metrekare arasında değiştiği ve İstanbul Avrupa yakası Seyrantepe'de yükselen Nurol Life internet sitesi açıldı. Projede teslimler 2017 yılında yapılacak...

NG Kütahya Seramik UNICERA 26. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı'na katılıyor!

Seramik sektörünün öncü markalarından NG Kütahya Seramik, 26 Şubat – 2 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek UNICERA 26. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda sektör profesyonelleriyle buluşmaya hazırlanıyor.

Kenwood KMIX Mutfak Şefini kullanıcılarının beğenisine sunuyor!

Avrupa’nın gıda hazırlamada lider markası Kenwood, KMIX Mutfak Şefini kullanıcılarının beğenisine sunuyor. Mutfak şefi ile evlerinizde dilerseniz makarna, dilerseniz de sevdiklerinize özel lezzetli kurabiyeler yapabilirsiniz.

Neomarin Çocuk Kültür Merkezi dillere destan bir mutfak şölenine hazırlanıyor!

Neomarin Çocuk Kültür Merkezi dillere destan bir mutfak şölenine hazırlanıyor. 14 Şubat’ ta başlayacak olan Pastacılık Okulu, minik şefleri dünya mutfaklarına sokarak, küçüklerin ellerinden çıkmış leziz tatlılarla hepimizi ödüllendirecek.

www.seyransehir.com internet sitesi açıldı!

Makro İnşaat ve Akyapı'nın Seyran Şehir projesi için www.seyransehir.com internet sitesinden ön talep toplanmaya başlandı. Başakşehir'de yükselen Seyran Şehir projesi bu ay sonunda satışa çıkacak...

Kelebek Mutfak, geçmişin izlerini ve sıcaklığını Vanessa ile mutfaklara taşıyor!

Kelebek Mutfak; geçmişin izlerini ve sıcaklığını taşıyan Vanessa İtalyan Ceviz koleksiyonuyla, evine uygun mutfak isteyen kullanıcıların hayallerini gerçekleştiriyor. Kelebek Mutfak, geçmişin izlerini ve sıcaklığını Vanessa ile mutfaklara taşıyor...

www.gardenhillbahcelievler.com internet sitesi açıldı!

Özkanca Yapı'nın Yenibosna'daki Garden Hill Bahçelievler projesinin resmi internet sitesi açıldı. Garden Hill Bahçelievler projesinde 212 adet konut ve 8 adet dükkan inşa ediliyor...

intema mutfak internet adresi Haberi

intema mutfak internet adresi



Türkiye genelinde 50 satış noktası bulunan İntema Mutfak, her türlü yaşam şekline ve kullanıma uygun, farklı mutfak çözümleri yaratıyor.


İntema Mutfak’ın web sitesi modern bir tasarımla ve yeni teknolojik gelişmelere uyum sağlayacak şekilde yenilendi.


Sitenin yenilenen haliyle ziyaretçilerine daha kullanıcı dostu arayüzler sunarken, istenilen bilgiye erişimi de kolaylaştırıyor. Özellikle tabletler ve yeni nesil cep telefonları için rahat bir kullanım vaat eden web sitesinde interaktif anketler de yer alıyor. 


İntema Mutfak’ın yenilikçi, modern, dinamik yapısını ve ürün çeşitliliğini yansıtacak şekilde tasarlanan web sitesinde modeller, fonksiyonel çözümler, tamamlayıcı ürünler, satış noktaları gibi bilgilerin yanı sıra mutfak dünyası ile ilgili faydalı bilgiler yer alıyor.