05 / 05 / 2024

IntERActive Başarı Programı

IntERActive Başarı Programı

ERA'nın Türkiye'ye getirdiği 2 bin 200’den fazla danışmana seminer veren ünlü gayrimenkul marka gelişimcisi ve eğitmen Kostas Bakas', IntERActive Başarı Programı'nda başarıya giden yolda yapılması gerekenleri anlatacak.

ATEM Başkanı Akçam gayrimenkulde başarının yedi altın anahtarını sıraladı!

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası (ATEM) emlak danışmanları için ‘Gayrimenkulde Başarının 7 Altın Anahtarı’ isimli eğitim programı düzenledi. Akçam emlak danışmanlarının mesleklerinde en iyisi olmaları için yapmaları gerekenleri sıraladı.

Yılın En Başarılı Holdingi ödülünü alan İsra Holding’ten o ile dev karma proje geliyor!

ASKON tarafından düzenlenen 14. Ekonomi Değerlendirme Programı’nda “Yılın En Başarılı Holdingi” ödülünü alan İsra Holding, Ağrı'da AVM, otel, klinik, rezidans, ofis ve konutların yer aldığı dev bir karma proje inşa edecek.

Karnesi güzel gelen öğrenciye Aile Bakanlığından müjde! Başarı teşvik programı ile ödül dağıtacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Başarı Teşvik programının detayları yaz tatili yaklaşınca gündemde yer almaya başladı. Peki, Başarı Teşvik programı nedir? İşte detaylar...

Başarılı öğrencilere 3 bin 300 TL eğitim desteği! Eğitim desteğinden kimler faydalanacak?

Başarılı öğrencilere 'Başarı Teşvik Programı' kapsamında 3 bin 300 Türk Lirası verileceği belirtildi. Peki programdan kimler faydalanabilir. İşte haberin detayları…

Başarı Teşvik Programı nedir? Öğrenci destek parasından kimler faydalanacak? 2022 Başarı Teşvik Programı...

Devlet okulunda okuyan başarılı öğrenciler için yeni destek programı geldi. Peki, Başarı Teşvik Programı nedir? Öğrenci destek parasından kimler faydalanacak? İşte 2022 Başarı Teşvik Programına ilişkin tüm detaylar...

Başarı Teşvik Programı'nın detayları açıklandı! İlkokul, ortaokul, lise üniversite! Şartları karşılayan herkes alacak!

Başarı Teşvik Programı ile en az 4 yıllık eğitim veren yükseköğretim kurumlarında örgün eğitim gören öğrencisi bulunan ihtiyaç sahibi hanelere, her sene eğitim süresi boyunca aylık 300 lira destek verileceği açıklandı.

Lise üniversite 5500 TL yardım başvuru şartları neler? Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu! Başarı Teşvik Programı start aldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başarılı öğrencilere destek programı geleceğini müjdeledi. Peki 5500 TL'yi kimler alacak? Başarı Teşvik Programı nedir, ödemeler ne zaman yapılacak? İşte detaylar...

ERA Gayrimenkul, karlılık ve başarının püf noktalarını anlatacak!

ERA'nın Türkiye'ye getirdiği 2 bin 200’den fazla danışmana seminer veren ünlü gayrimenkul marka gelişimcisi ve eğitmen Kostas Bakas', IntERActive Başarı Programı'nda başarıya giden yolda yapılması gerekenleri anlatacak.

Ege Yapı’nın internet sitesine Üstün Başarı Ödülü!

Gayrimenkul sektörünün öncü ve yenilikçi firmalarından olan Ege Yapı, yenilenen kurumsal internet sitesiyle önemli bir uluslararası ödülün sahibi olarak Interactive Media Awards 2016’da “Gayrimenkul” kategorisinde “Üstün Başarı Ödülü”ne layık görüldü.

Ahmet Savaşan: Sağlıktaki başarı, turizmi etkiliyor!

Turizm İşletmeleri Genel Müdürü Ahmet Savaşan katıldığı bir televizyon programında, sağlık turizminin ülkelerin ekonomilerini yakından ilgilendiren önemli bir konu olduğuna dikkat çekerek, sağlıktaki başarının, turizmi tetiklediğini vurguladı.

Aziz Kocaoğlu: Kentsel dönüşümde uzlaşı olmazsa başarı olmaz!

‘Kentsel Dönüşüm ve Yeşil Kent İzmir Zirvesi’nde konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, “Kentler rant yaratıyor. Bütün problem de bu rantın paylaşılmasından çıkıyor. Uzlaşı olmazsa başarı olmaz" dedi

Eryap 2 dalda Başarılı İhracatçı Ödülü almaya hak kazandı!

İnşaat ve yalıtım sektöründe lider markaların üreticisi Eryap, 2013 yılı boyunca gerçekleştirdiği ihracattaki başarılı performansıyla İklimlendirme Sanayi İhracatçıları Birliği – İSİB tarafından 2 dalda Başarılı İhracatçı Ödülü almaya hak kazandı...

Niksar Aysel Nadide Başar Yatılı Bölge Ortaokulu’nda kütüphane kuruldu!

Tokat’ın Niksar ilçesinde bir fuarcılık firması tarafından, “Saklama Bağışla, Senin Kitabın Benim Kitabım Olsun” sosyal sorumluluk projesi kapsamında Aysel Nadide Başar Yatılı Bölge Ortaokulu’nda kütüphane kuruldu...

IntERActive Başarı Programı Haberi

IntERActive Başarı Programı

ABD merkezli uluslararası gayrimenkul danışmanlık markası ERA, Türkiye’de gayrimenkul sektörünün daha güvenilir ve nitelikli olması için çalışmalarına devam ediyor. Gayrimenkul danışmanlığı sektöründe eğitime verdiği destekle bilinen ERA Gayrimenkul Türkiye yeni bir eğitime daha imza atıyor. 

7-11 Kasım tarihleri arasında Green Park Bostancı Hotel’de gerçekleşecek olan Broker eğitimiyle bir franchise ofisinin büyüme süreçlerine ışık tutulacak. 


Bir Broker’in verimli çalışabilmesi için izlenmesi gereken yollar, bütçeleme, karlılık ve doğru danışmanı bulmak gibi konulara da değinilecek eğitimle birlikte ERA ailesinde başarılı olmanın sırları anlatılacak.

ERA IntERActive Broker Programı'nda 12 yılı aşkın süredir 2 bin 200’ün üzerinde gayrimenkul danışmanını eğiten Kostas Bakas da konuşmacı olacak. Bakas, ERA Broker'larını başarıya ulaştıracak deneyimlerini paylaşacak. 


Beş gün süre ile devam edecek olan InERActive Broker Programı yanında, Bakas’ın sunumu ile 8 Kasım...