02 / 10 / 2024

Intergeo Eurasia ve Seismic Safety ne zaman

Intergeo Eurasia ve Seismic Safety ne zaman

MI Eurasia Fuarcılık 'ın ilk organizasyonu olan Türkiye'nin ilk ikiz fuarları Intergeo Eurasia ve Seismic Safety, 28-29 Nisan 2014 tarihlerinde İstanbul WOW Kongre Merkezi'nde yapılacak.

Tiny Home Show ve Karavan Show Eurasia kapılarını açtı!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen yeni karavan modelleri ve tekerlekli mobil evlerin lanse edildiği Tiny Home Show ile Karavan Show Eurasia 27 Eylül'de kapılarını açtı.

Yeni karavanlar ve mobil evler İstanbul Fuar Merkezi'nde görücüye çıktı! 

Yeni karavan modelleri ve tekerlekli mobil evlerin görücüye çıktığı Tiny Home Show ile Karavan Show Eurasia 27 Eylül itibari ile İstanbul Fuar Merkezi’nde kapılarını açtı.

Hafele 6 yeni ürünüyle Hardware Eurasia Fuarı’nda!

Häfele, yeni ürün ve konseptlerle Hardware Eurasia Fuarı’nda yerini alıyor. İşte konuyla ilgili detaylar...

EurAsia Proptech Webinar'ı 26 Ocak'ta!

EurAsia Proptech Initiative'in 2021 yılı ilk etkinliği olan Proptech Webinarı GYODER ve Ulı desteği ile  26 Ocak'ta düzenlenecek.

Sur Yapı ulusal ve uluslararası ölçekte yatırım yapılabilir kategorisinde!

Dünyanın en önemli kredi derecelendirme kuruluşları arasında yer alan JCR-Eurasia Rating, Sur Yapı ve Sur Enerji’nin ulusal ve uluslararası ölçekte yatırım yapılabilir kategorisinde olduğunu duyurdu.

Ata GYO ve JCR Eurasia Rating'in sözleşmesi iptal edildi!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yaptığı açıklamada JCR Eurasia Rating  arasında 17 Eylül 2015 tarihinde imzalanan kredi derecelendirme sözleşmesini iptal ettiğini açıkladı.

Asya ve Avrupa'nın en büyük tema parkı Ankara'da açıldı! 

Asya ve Avrupa'nın en büyük tema parkı olan Wonderland Eurasia Ankara'da açıldı. Asya ve Avrupa'nın sentezi olarak tasarlanan dev tema parkta pek çok farklı konsept yer alıyor. 

Eurasia Gate Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!    

Eurasia Gate Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Şirketi Soğanlık'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Abdul Kadar Machaka, Bassel Abou Shakra ve Haitnam Abou Chakra ortaklığında kuruldu. 

Wonderland Eurasia nerede, nasıl gidilir?

Wonderland Eurasia, eski adıyla Ankapark yarın resmen açılıyor. 5 milyon yerli ve yabancı turistin geleceği Wonderland Eurasia nerede, nasıl gidilir? Wonderland Eurasia giriş ücreti belli mi? İşte tüm cevaplar...

Ankara Wonderland Eurasia yarın açılıyor!

Ankara'da 1 milyon 300 bin metrekarelik alanda kurulan ve eski adıyla Ankapark yeni adıyla Wonderland Eurasia, yarın kapılarını ziyaretçilerine açacak.

JCR, Sur Yapı ve Sur Enerji’nin kredi notunu yükseltti!

JCR-Eurasia Rating, Sur Yapı’nın ve yenilenebilir enerji alanında yatırımlarını sürdüren Sur Enerji’nin Uzun Vadeli Ulusal Notu’nu A-’ye yükseltti...

Vertex Eurasia İnşaat Ve Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vertex Eurasia İnşaat Ve Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Akbarı tarafından kuruldu.

JCR Eurasia Rating'ten Taşyapı'ya tam puan!

JCR Eurasia Rating, Taşyapı İnşaat'ın uzun vadeli ulusal not ve görünümü için ‘yatırım yapılabilir’ değerlendirmesini yaptı.

Intergeo Eurasia ve Seismic Safety ne zaman Haberi

Intergeo Eurasia ve Seismic Safety ne zaman


Türkiye'nin ilk ikiz konferans fuarları MI Eurasia Fuarcılık'ın ilk organizasyonu olan Türkiye'nin ilk ikiz fuarları Intergeo Eurasia ve Seismic Safety, 28-29 Nisan 2014 tarihlerinde İstanbul WOW Kongre Merkezi'nde yapılacak. Intergeo Eurasia Fuarı; jeodezi, jeoinformasyon ve çevre uzmanlarını biraraya getirirken, Seismic Safety Fuarı deprem güvenliği, depreme dayanıklı tasarım ve inşaat konularına...