28 / 04 / 2024

İntermar Ticaret Pazarlama Turizm

İntermar Ticaret Pazarlama Turizm

İntermar Ticaret Pazarlama Turizm Sanayi Anonim Şirketi, Olgun Zorlu, Ahmet Nazif Zorlu Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 15 milyon 90 bin 612 TL'lik sermaye ile 17 Aralık'ta kuruldu.

Manbar E-Ticaret Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Manbar E-Ticaret Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Anwar Mohamed K Al-Kalaı tarafından kuruldu.

Nml İnşaat Ve Mimarlık Ticaret Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Nml İnşaat Ve Mimarlık Ticaret Pazarlama Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Osman Ahmet Nemli tarafından kuruldu.

Enshaa İnşaat Taahhüt Dış Ticaret Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enshaa İnşaat Taahhüt Dış Ticaret Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Arslan ve Esma Arslan ortaklığında kuruldu.

Meet İn Yapı İnşaat Gayrimenkul Dış Ticaret Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meet İn Yapı İnşaat Gayrimenkul Dış Ticaret Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Emrullah Aşantoğrol ve Murat Aydın ortaklığında kuruldu.

İmax Turizm Ve Ticaret Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

İmax Turizm Ve Ticaret Pazarlama Limited Şirketi Maltepe'de Fırat Parıldar tarafından kuruldu.

Keten İstanbul İnşaat Ve Mimarlık Ticaret Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Keten İstanbul İnşaat Ve Mimarlık Ticaret Pazarlama Limited Şirketi Kadıköy’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Veli Can Keten tarafından kuruldu.

Rubu Dış Ticaret Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Rubu Dış Ticaret Pazarlama Limited Şirketi Büyükçekmece'de 900 bin TL sermaye bedeli ile Nurseli Korkmaz tarafından kuruldu.

Esan İnşaat Tekstil Gıda Ve Tarım Makinaları Sanayi Ve Dış Ticaret Pazarlama Limited Şirketi kuruldu! 

Esan İnşaat Tekstil Gıda Ve Tarım Makinaları Sanayi Ve Dış Ticaret Pazarlama Limited Şirketi Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Nedayi Kaplaner ve S. Ahmed Nasser Al-Aamrı ortaklığında kuruldu.

Gmb Emlak Danışmanlığı E-Ticaret Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Gmb Emlak Danışmanlığı E-Ticaret Pazarlama Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yakup Kaptan tarafından kuruldu.

Notem İnşaat Emlak Yatırım Danışmanlığı Turizm Ve Ticaret Pazarlama Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Notem İnşaat Emlak Yatırım Danışmanlığı Turizm Ve Ticaret Pazarlama Limited Şirketi'nin merkez naklı gerçekleştirildi. Notem İnşaat Emlak Yatırım Danışmanlığı Turizm Ve Ticaret Pazarlama Limited Şirketi'nin merkezi Avcılar'da yapıldı.

Golden Horse Turizm Seyahat Organizasyon Dış Ticaret Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Golden Horse Turizm Seyahat Organizasyon Dış Ticaret Pazarlama Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Aksoy tarafından kuruldu.

Aqua Turizm İnşaat İç Ve Dış Ticaret Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Aqua Turizm İnşaat İç Ve Dış Ticaret Pazarlama Anonim Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Tolga Ergün tarafından kuruldu.

Mak Şe Ra İnşaat Sanayi Ve Ticaret Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Mak Şe Ra İnşaat Sanayi Ve Ticaret Pazarlama Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Vural Kaçmaz, Ramazan Atmaca ve Şehmus Sincar tarafından kuruldu.

İntermar Ticaret Pazarlama Turizm Haberi

İntermar Ticaret Pazarlama Turizm

İntermar Ticaret Pazarlama Turizm Sanayi Anonim Şirketi, Olgun Zorlu, Ahmet Nazif Zorlu Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 15 milyon 90 bin 612 TL'lik sermaye ile 17 Aralık'ta kuruldu. 


İntermar Ticaret Pazarlama Turizm Sanayi Anonim Şirketi iş konusu; Kendine ait veya kiralanan gayrimenkullerin kiraya verilmesi veya leasingi (kendine ait binalar, devre mülkler, araziler, müstakil evler, vb.) 


İntermar Ticaret Pazarlama Turizm Sanayi Anonim Şirketi adres: Şişli, Levent 199, Büyükdere Caddesi,...