17 / 05 / 2024

internetle dünyaya açılacak

internetle dünyaya açılacak

İstanbul'un en eski çarşılarından biri olan Kapalıçarşı, internetle dünyaya açılmaya hazırlanıyor

Fenercioğlu İspanya’ya yapacağı yatırım ile dünyaya açılıyor!

Alanya ve Antalya’da yaptığı inşaatlarla kısa sürede hızla büyüyen ve ardından Bodrum, İstanbul ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne yaptığı yatırımlarla adından söz ettiren Fenercioğlu A.Ş. şimdi de İspanya’ya yapacağı yatırım ile dünyaya açılıyor. 

AFAD'a 25 milyon TL bağış yapan Nusret dünyaya seslendi!

"Saltbea" hareketiyle dünyada ünlenen Nusret Gökçe, AFAD'a 25 milyon TL bağışta bulunduğunu açıkladı. Bir video paylaşan Nusret, bakın dünyaya nasıl seslendi?

Kuşadası'nda kentsel dönüşüm müdürlüğü açılacak!

30 Ekim'de İzmir'de meydana gelen depremin Kuşadası'nda da oldukça hissedilmesi nedeniyle Kuşadası Belediyesi, ilçede kentsel dönüşüm müdürlüğü açacak. 

Afrika Birliğinden dünyaya çağrı: Faizleri askıya alın!

Afrika Birliği Dönem Başkanı ve Güney Afrika Devlet Başkanı Cyril Ramaphosa, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının ekonomi üzerindeki olumsuz etkileri nedeniyle dünyaya faiz ödemelerini askıya alma çağrısı yaptı. 

Fatih Dökümhanesi'ndeki tarihi cami Ayasofya Cami ile aynı gün açılacak!

Kırklareli'nin Demirköy ilçesinde, İstanbul'un fethinde kullanılan top ve güllelerin döküldüğü Fatih Dökümhanesi'ndeki tarihi cami Ayasofya Cami ile aynı gün açılacak...

AVM'ler yeni düzenlemeler ile açılacak! 

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüsle mücadele için kapanan alışveriş merkezleri bu ay yeni bir düzenle açılacak. Açılan mağazalarda herkes tek bir hat üzerinde yürüyecek. Raf raf gezme ya da geriye dönme yok. Eğer sosyal mesafe korunmazsa da alarmlar çalacak

Türk gayrimenkul yatırımcıları dünyaya açılacak!

Türkiye'deki yatırımcıları dünyadaki gayrimenkul yatırım fırsatlarıyla buluşturmaya hazırlanan GRED Kurucusu Meltem Türker, "Türkiye'deki projeleri de Londra, Berlin, Tokyo gibi global pazarlara taşıyacağız" dedi.

Türk markaları İstanbul Havalimanı'yla dünyaya açılacak!

İstanbul Havalimanı yerli hazır giyim markalarını dünyaya açan yeni kapı olacak. Türk markaları açtıkları gösterişli mağazalarda transit yolculara hazırladıkları özel koleksiyonlarla hem kendi markalarını hem de Türkiye’yi tanıtma görevini üstlenmiş olacak.

Dünyanın en büyük dönme dolabı Ain Dubai 2020'de açılacak!

Dünyanın en büyük dönme dolabı olan Ain Dubai, Meraas Holding tarafından hayata geçiliyor. Şirketin yaptığı açıklamaya göre Ain Dubai 2020 yılında açılacak.

Ra Student Residence dünyaya açılmayı hedefliyor!

Öğrenci konaklamasına yeni nesil bir yaklaşım getiren Ra Student Residence, dünyaya açılmayı hedefliyor...

Japon yapımı 'mobil cami' dünyaya açılıyor!

Dünyada metrekare başına arazi fiyatlarının en pahalı olduğu yer olan Japonya'da 'mobil cami' üretildi. Dünyaya açılması planlanan ve Müslüman sporcular için üretilen camiye 45 ülkeden sipariş geldi.

İstanbul Yeni Havalimanı dünyaya yeni bir pencere açacak!

Adalet Bakanı Gül, "Cumhuriyetimizin 95'inci yıl dönümünde, dünyanın en prestijli projelerinden birini, İstanbul'da açılacak yeni havalimanını ülkemize kazandırıyoruz" dedi...

500 milyar dolarlık rezerv OSB ile dünyaya açılacak!

Yaklaşık 500 milyar dolarlık mermer rezervi tespit edilen Bursa'nın Orhaneli ilçesinde, bünyesinde yüksekokul, otel ve fuar alanı da bulunacak Maden OSB'nin kurulmasına ilişkin bütün izinler tamamlandı.

internetle dünyaya açılacak Haberi

internetle dünyaya açılacak
Turistlerin uğrak yeri olan tarihi Kapalıçarşı artık www.kapalıcarsı.org internet sitesi üzerinden satış yapacak. Yurtdışına da hizmet verecek olan sistemin hazırlık aşaması sürüyor. 2013 yılından kullanıma girmesi planlanan e-ticaret sitesi 6 farklı dile çevrilerek hizmet verecek. Esnaf Erarslan Güraksın da internet satışlarının gelirlerini artırabilecek bir uygulama olduğunu...