01 / 05 / 2024

İntersolar Türkiye Zirvesi

İntersolar Türkiye Zirvesi

Türkiye güneş enerjisi sektörü, piyasadaki en yeni trendleri yakalamak ve güneş enerjisi alanında faaliyet gösteren yerli ve uluslararası profesyonellerle ortaklıklar, İntersolar ve GÜNDER işbirliğinde İstanbul’da düzenlenen İntersolar Türkiye Zirvesi’nde

Eski Bakan Kurum açıkladı! Türkiye’nin en büyük konut seferberliği başladı!

18’inci GYODER Gayrimenkul Zirvesi'ne katılan TBMM Çevre Komisyonu Başkanı Murat Kurum "Depremle mücadelenin tek yolu; Kentsel Dönüşümdür" dedi. Kurum, Türkiye’nin en büyük konut seferberliğini başlattıklarını paylaştı.

Bahaş Holding’e Türkiye’nin en fazla konut üreten şirketi ödülü!

Bahaş Holding, Ekonomist-Capital dergileri tarafından düzenlenen Real Estate Stars/ Gayrimenkul Liderleri Zirvesi’nde; 2019 yılında “Türkiye’nin en fazla konut üreten şirketi” kategorisinde 1’incilik ödülünün sahibi oldu...

Türkiye İMSAD ‘9. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi’ için geri sayım başladı!

İnşaat malzemeleri sanayisinin uluslararası oyuncuları, Türkiye İMSAD tarafından 9’uncusu gerçekleştirilen ‘Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi’nde bir araya geliyor.

Türkiye İMSAD Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi 5 Kasım'da!

Türkiye İMSAD Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi'nin 9’uncusu, bu yıl 5 Kasım’da ‘Rekabetin Şifreleri: Sınırsız Ticaret’ başlığı altında gerçekleştirilecek...

Arap yatırımcılar 3 milyar dolarlık yatırımla Türkiye'ye geliyor!

İstanbul’da 40’tan fazla ülkeden 200’e yakın yabancı yatırımcıyı yerli yatırımcılarla buluşturacak Badeer Zirvesi’nde 3 milyar dolarlık yatırımın Türkiye’ye yapılması ve 1 milyar dolarlık yatırım fonunun da hayata geçmesi planlanıyor.

Türkiye yüksek hızlı trene sahip dünyanın 8’inci ülkesi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, "Hedef 2023 Büyük Türkiye Zirvesi"nin açılışında konuştu. Türkiye’yi yüksek hızlı trene sahip dünyanın 8’inci ülkesi yaptıklarını belirten Turhan, ulaşım çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Uludağ Ekonomi Zirvesi'nde Türkiye'nin geleceği konuşuldu!

Four Seasons İstanbul’un oturum sponsorluğunda düzemşemem ‘Türkiye’nin Geleceği’ oturumunda teknolojinin gelişimi, verimlilik ve Türkiye’nin potansiyelini daha iyi kullanması konuları konuşuldu. 

Tekzen'e Türkiye'de en çok mağazası olan yapı market ödülü!

Tekzen, Perakendede İnovasyon Forumu & Ödülleri Zirvesi’nde, 2016 yıl sonu mağaza sayısına göre Türkiye’de en çok mağazası olan yapı marketler kategorisinde birincilik ödülünün sahibi oldu... 

Ceylan İnşaat, Türkiye’nin inşaat alanındaki altın markası seçildi!

1995 yılından itibaren inşaat sektöründe faaliyetlerine devam eden Ceylan İnşaat, İstanbul Marka ve Kariyer Zirvesi Etkinlikleri kapsamında 1'incisi gerçekleştirilen Türkiye Altın Marka Ödülleri'nde  ‘Yılın İnşaat Markası’ ödülünü aldı.

Türkiye Girişimcilik Zirvesi gerçekleşti!

Türkiye'nin en çok satan haftalık ekonomi dergisi Para Dergisi tarafından düzenlenen ve Türkiye Melek Yatırımcılar Derneği’nin desteklediği Türkiye Girişimcilik Zirvesi geçen hafta gerçekleşti. İşte zirveden satır başları...

Dünyada 10 mega proje var, 6 tanesi Türkiye'de!

Türkiye Ekonomi Zirvesi'nin ''Mega Projeler'' başlıklı dördüncü oturumuna IC Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Çeçen katıldı. Çeçen, mega projeler hakkında açıklamalar yaptı.

Ahmet Misbah Demircan: Yeni dünyanın ticari aksları Türkiye'de!

2. CNR Emlak Zirvesi’nde konuşan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan,Türkiye’de lojistiğe, ulaşıma, yeni ticaret yollarına yatırım yapmanın her zaman doğru olduğunu görüyoruz. Yeni dünyanın ticari aksları burada. Onun için Türkiye’ye yatırım yapmanın tam zamanı.” dedi.

Türkiye'ye 50 ülkeden yabancı yatırımcı geliyor!

CNR İstanbul Emlak Zirvesi ve Fuarı 23 Kasım'da kapılarını ziyaretçilerine açacak. CNR İstanbul Emlak Zirvesi ve Fuarı bu yıl ‘Şimdi Türkiye’ye yatırım zamanı’ mottosuyla gerçekleştirilecek ve yabancı yatırımlarını artırmanın yolları aranacak.

İntersolar Türkiye Zirvesi Haberi

İntersolar Türkiye Zirvesi

Güneş enerjisi sektörünün geleceğinde aktif bir şekilde yer almak isteyen sektör profesyonelleri İstanbul’da buluştu. İntersolar ve GÜNDER işbirliğinde ICC Kongre Merkezi’nde düzenlenen İntersolar Türkiye Zirvesi’nde güneş enerjisi sistemlerinin sürdürülebilir ve başarılı bir şekilde kurulmasını sağlamak amacıyla tüm uluslararası ve yerel değer zincirinin temel oyuncuları bir araya geldi. Etkinliğin ilki “Türkiye’nin Güneşi” temasıyla Haziran 2014’te Münih’te gerçekleştirilmişti.


Zirve’nin açılışında konuşan Uluslararası Güneş Enerjisi Topluluğu Türkiye Bölümü (GÜNDER) Başkanı Dr. Kemal Gani Bayraktar yaptığı konuşmada, GÜNDER tahminlerine göre; enerji fiyatlarının artması, güneş enerjisinden alınan ışınım seviyesinin yüksek olması ve enerjiye duyulan talebin her geçen gün büyümesinin, güneş enerjisi sektöründe önemli gelişmelere neden olacağını söyledi. Güneş ışınımı açısından Almanya’dan yüzde 60 daha fazla olmasına rağmen kurulu gücün Almanya’nın binde 1’i olduğunu ifade eden...