05 / 05 / 2024

invest yılmazer evon alacaatlı projesi

invest yılmazer evon alacaatlı projesi

Invest-Yılmazer-Evon Ortaklığı, Ankara Çankaya ilçesine bağlı Alacaatlı Mahallesi'nde yeni projeye başlayacak. Invest-Yılmazer-Evon Alacaatlı projesinde 1.368 adet konut ve 4 adet ticari birim olacak.

Konut satışlarının bu yıl 1 milyonu geçmesi bekleniyor!

Gayrimenkul alımının kredi kısıtlamaları nedeniyle zorlaştığını dile getiren The Best Invest CEO’su Dara Altunyay, 2024 yılında da 1 milyonun üzerinde konut satışı olacağını ve gayrimenkulün güvenli liman olma statüsünü koruyacağını öngördüğünü belirtti.

Amanos Petrokimya İnşaat Ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Amanos Petrokimya İnşaat Ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 20 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Yılmazer tarafından kuruldu.

Ciamento Uluslararası İlişkiler Ajansı Anonim Şirketi Kuruldu!

Ciamento Uluslararası İlişkiler Ajansı Anonim Şirketi Bakırköy'd e Meryem Yılmazer Hıyto tarafından kuruldu.

Ando Lıvıng Gayrimenkul Geliştirme Yönetim Pazarlama Ve Turizm Limited Şirketi Kuruldu!

Ando Lıvıng Gayrimenkul Geliştirme Yönetim Pazarlama Ve Turizm Limited Şirketi Beyoğlu’nda Invest Ok Yatırım Gayrimenkul Geliştirme Limited Ş tarafından kuruldu.

Safir Plus Yapı Market Elektrik Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Safir Plus Yapı Market Elektrik Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Duhan Yılmazer tarafından kuruldu.

Teknik İş İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Teknik İş İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yasin Yılmazer tarafından kuruldu.

Türkiye lüks evlerde büyük potansiyele sahip!

YouTube’ta lüks ev videoları yayınlayan eski milli sörfçü Enes Yılmazer, Türkiye'nin lüks ev konusunda büyük potansiyele sahip olduğunu dile getirdi. 

Cenk Yılmazer İnşaat Emlak Ve Danışmanlık Sanayi  Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cenk Yılmazer İnşaat Emlak Ve Danışmanlık Sanayi  Ticaret Limited  Şirketi Büyükçekmece’de  100 bin  TL sermaye bedeli ile Cenk Yılmazer tarafından kuruldu.

Yabancıya konut satışı yüzde 47.6 arttı!

Gayrimenkul danışmanlığı veren FOA Invest firmasının kurucusu ve CEO’su Fatih Osman Akkan, ülke genelinde yabancıya konut satışının yüzde 47.6 yükseldiğini dile getirdi. 

Sörfçü Enes Yılmazer Amerika'nın lüks malikanelerini tanıtacak!

Sörf sporunda üç kez şampiyonluk elde eden Enes Yılmazer Amerika'nın lüks malikanelerinin tanıtılacağı reklam filmlerinde oynayacak. 

Yılmazer Hafriyat İş Makinaları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yılmazer Hafriyat İş Makinaları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Eray Solmaz tarafından kuruldu.

Akiş GYO 2021 yılı gayrimenkul değerleme şirketlerini seçti!

Akiş GYO'dan 2021 yılı içerisinde alınabilecek ve değerleme gerektirecek varlıklar için ise Lotus Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ve Invest Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ile çalışılmasına karar verildi. 

Kentsel dönüşüme kayada olmayan ilçelerden başlanmalı!

Jeoloji, Hidrojeoloji, Mühendislik Jeolojisi ve Jeoçevre gibi alanlarda ihtisası olan, araştırmacı, tasarımcı, danışman ve eğitimci olan Prof. Dr. İlyas Yılmazer, "Deprem kayada yıkmaz" diyor.

invest yılmazer evon alacaatlı projesi Haberi

invest yılmazer evon alacaatlı projesi


Fırat Tahin ve Susam'a ait Invest-Yılmazer-Evon Ortaklığı, Ankara Çankaya ilçesine bağlı Alacaatlı Mahallesi'nde yeni projeye başlayacak. Invest-Yılmazer-Evon Alacaatlı projesinde 1.368 adet konut ve 4 adet ticari birim olacak.


Fırat Tahin ve Susam firması 2010 yılından beri Fırat Lıfe Style faaliyet gösteriyor. Firma Ankara İncek ve Eryaman Göksu'da projelere devam ediyor.


Projesinin arazisi Evon Yapı Proje'ye ait görünüyor. Konut + Ticaret alanı olan alanda yapılaşma koşulları emsal 1,50, yükseklik serbest olarak belirlendi.


14 bin 922 metrekare alanda yapılacak olan Invest-Yılmazer-Evon projesi 2 adet yatay blok olarak planlandı.


Invest-Yılmazer-Evon Alacaatlı projesinin 5 yıl içerisinde tamamlanması hedefleniyor. Projede bloklar 36 normal kat, zemin kat ve 2 bodrum kattan oluşuyor. Her katta 19 daire yer alacak.


Invest-Yılmazer-Evon Alacaatlı projesinde bir adet sosyal tesis, çocuk oyun alanları, spor alanları, otopark,...