06 / 05 / 2024

IoT teknolojisi kullanılmaya başlandı mı

IoT teknolojisi kullanılmaya başlandı mı

Teknolojide baş döndüren gelişmeler bilimkurgu filmlerindeki yaşamı hızla hayata geçirirken, bu yenilikler inşaat sektörünü de etkisi altına aldı. IoT teknolojisinin yakın zamanda sektöre tamamen hakim olacağı ifade ediliyor.

Yerli ve milli deprem erken uyarı sistemi resmen kullanılmaya başlandı!

Akıllı sistemlere entegre edilen EDIS Deprem Erken Uyarı Sistemi, alışveriş merkezlerinden, sanayi şirketlerine, bankalardan, holding merkezlerine kadar pek çok alanda kullanılmaya başlandı.

Emlak alımı ile yabancılara verilen vatandaşlık ve ikamet uygulaması kötüye kullanılıyor! 

Yatırım yapan yabacılara verilen vatandaşlık ve ikamet uygulaması kötüye kullanılmaya başlandı. Türkiye ise bu konuda yeterince önlem almadığı için gri listeye yerleşti.

Satışı yasaklanmıştı! iPhone 12 sahalara geri dönüyor! iPhone sevenlere müjde!

Apple'ın hala kullanılmaya devam eden iPhone 12'leri için Fransa'dan hamle gelmiş ve satışları yasaklanmıştı. Apple'ın konuyla ilgili hazırladığı güncellemenin kabul edilmesiyle iPhone 12 artık sahalara geri dönüyor.

Öğrencilere güzel haber: 10 GB ücretsiz internet ekimde kullanılacak!

Öğrencileri kapsayan 10 GB internet ekim ayında kullanılmaya başlanacak. Üniversitelilere bir hatla sınırlı olmak üzere 12 ay boyunca aylık 10 GB kota tanımlanacak. 

Konut ve kira fiyatları arttı, Tiny house (küçük ev) kalıcı konut oldu! Üstelik vergiye tabi değil

Önce pandemi daha sonra depremle birlikte talebin arttığı tiny house’lar (küçük ev), yükselen konut ve kira fiyatları sebebiyle şimdi de kalıcı konut olarak kullanılmaya başlandı. Üreticilerin şehir içinde bu küçük evler için istasyonlar sunması, çoğu yazlık bölgede de tiny house köylerinin oluşması

Doğal gaz bu ay mı ücretsiz olacak? Ne zaman fatura ödenmeyecek?

​​​​​​​Türkiye'nin toplam doğal gaz tüketiminin yüzde 30'unu karşılayacağı düşünülen Karadeniz gazının kullanılmaya başlaması, doğal gaz bedava mı oldu sorularını akıllara getirdi. Peki, Doğal gaz bu ay mı ücretsiz olacak? 1 ay ücretsiz doğal gaz hangi tarihte başlayacak?

Çelik betonarme evler sağlam mı? Beton ev mi pahalı çelik ev mi?

Çelik evler tıpkı, betonarme evler gibi son dönemde sıkça kullanılmaya başladı. Bu yüzden de çelik evlerin özelliklerine dair pek çok soru sorulmaktadır. İşte detaylar!

2023 model Renault Toros satışa çıkıyor! Fiyatını duyunca şoke olacaksınız!...

Bir döneme damgasını vurmuş, halen daha Anadolu'nun pek çok yerinde kullanılmaya devam eden Renault'un efsane otomobili Toros yeniden üretilmeye başlandı. Peki 2023 model Renault Toros'lar ne kadara satılıyor? İşte son dakika bilgisine göre sizi oldukça şaşırtacak 2023 model Renault Toros fiyatı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarih verdi: Karadeniz gazını kullanmaya başlayacağız!

Karadeniz’den çıkan doğal gazın ne zaman kullanılacağı merak edilirken beklenen açıklama Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan geldi. Erdoğan, Karadeniz doğal gazının önümüzdeki sene kullanılmaya başlanacağını açıkladı.

Beton yol uygulamasıyla 10 senede 12 milyar tasarruf yapılabilir!

TÜRKÇİMENTO; düşük bakım ve onarım gerekliliği ve uzun ömrüyle dünyada tercih edilen beton yolların Türkiye’de de yaygın olarak kullanılmaya başlanmasının, teknik ve ekonomik açıdan pek çok fayda sağlayacağını vurguladı.

Giyilebilir Teknoloji Akıllı Saatler… İşte Samsung Galaxy Watch Serisi ve Mart 2022 fiyat listesi…

Giyilebilir teknoloji ürünlerinden akıllı saatler, birçok kişi tarafından kullanılmaya başlandı. Akıllı saat arıyorsanız Samsung akıllı saat modelleri ve Mart 2022 fiyat listesini yazımızda bulabilirsiniz…

Ripple'dan dev ortaklık: İlk defa Türkiye'de kullanılacak!

Yaşanan son gelişmeyle uluslararası ödemelerde Ripple teknolojisi pilot uygulama dahilinde ilk defa ülkemizde kullanılacak.

Ahu Aysal'ın Bodrum’daki yazlığı beach club oldu!

Geçtiğimiz aralık ayında İstanbul’da bulunan oteli Les Ottomans’ı icrayla satan cemiyet hayatının ünlü isimlerinden Ahu Aysal, Bodrum’da bulunan yazlığını satışa çıkardı. Gündoğan’da bulunan lüks villa, beach club olarak kullanılmaya başlandı.

IoT teknolojisi kullanılmaya başlandı mı Haberi

IoT teknolojisi kullanılmaya başlandı mı

Teknolojide baş döndüren gelişmeler bilimkurgu filmlerindeki yaşamı hızla hayata geçirirken, bu yenilikler inşaat sektörünü de etkisi altına aldı.


Konutu kişiye göre programlama özelliğinin artık yeni nesil projelerde ‘standart’ haline gelmesi ile IoT (Nesnelerin İnterneti) teknolojisinin yakın zamanda sektöre tamamen hakim olacağı ifade ediliyor. Elit Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mert Yıldızhan “Son teknolojiler sayesinde konut alıcısının örnek daireyi oturduğu yerden tüm detaylarıyla inceleyebilmesinin önü açıldı. Elit Yapı olarak biz de tüm teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek, yeni projemiz Elit Manzara’da IoT’nin kolaylıklarını sunmak için çalışıyoruz”...