06 / 05 / 2024

ipek dağı açıldı mı

ipek dağı açıldı mı

Doğubayazıt ilçesinde etkili olan kar yağışı ve tipi nedeniyle ulaşıma kapanan Tendürek ve İpek Dağı geçitleri açıldı.Yetkililer, sürücüleri, çekme halatı ve kış lastiği kullanmaları konusunda uyardı.

İzmir Narlıdere Metrosu’nun son istasyonu da açıldı! 

Toplamda 287 milyon Euro’luk yatırımla Fahrettin Altay ile Narlıdere’yi bağlayan Narlıdere Metrosu'nun merakla beklenen son istasyonu da hizmete açıldı. Söz konusu metro hattı 15 Nisan tarihine kadar ücretsiz olacak.

Uğurlu Dükkan Bozcaada’da açıldı!

Kafeleri, tasarım mağazaları ve villaları ile dikkat çeken Uğurlu Dükkan şimdi de Bozcaada’da hizmete açıldı.

Başkent Market'in 4. Şubesi Kızılay'da açıldı! 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın seçim vaatleri arasında yer alan önemli projelerden biri olan Başkent Market'in 4. Şubesi Kızılay'da açıldı.

Asya ve Avrupa'nın en büyük tema parkı Ankara'da açıldı! 

Asya ve Avrupa'nın en büyük tema parkı olan Wonderland Eurasia Ankara'da açıldı. Asya ve Avrupa'nın sentezi olarak tasarlanan dev tema parkta pek çok farklı konsept yer alıyor. 

Harry Potter temalı kafe Trabzon'da açıldı!

Dünyada ikinci Türkiye'de ise ilk Harry Potter temalı kafesi Trabzon'da hizmete açıldı. Hogwarts Express isimli kafe, konseptiyle misafirlerin ilgisini çekiyor. 

Hezarfen Anaokulları’nın 15’incisi Kasımpaşa’da açıldı!

İlçedeki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Beyoğlu Belediyesi Hezarfen Anaokulları’nın 15’incisi Kasımpaşa’da hizmete açıldı. 

Atayurt İnşaat Gıda Dayanıklı Tüketim Malları Kırtasiye Paz. Tic ve San. Ltd. Şti. İstanbul Şubesi açıldı!

Atayurt İnşaat Gıda Dayanıklı Tüketim Malları Kırtasiye Paz. Tic ve San. Ltd. Şti. İstanbul Şubesi 500 bin TL sermaye ile 14 Kasım'da açıldı.

En Gözde Restaurant Bornova'da açıldı!

En Gözde Restaurant Bornova'da şube açtı. Restaurant, Folkart Towers karşısında törenle açıldı.

Hünkar Sofrası Van'da açıldı!

Van’da lokanta sektöründe ilin kültürünü yansıtacak olan Hünkar Sofrası İkinisan Caddesi’nde açıldı. Burada konuşan Van TSO Başkanı Necdet Takva, kentte 2016 yılında açılan işyeri sayısının kapanan işyeri sayından iki kat daha fazla olduğunu söyledi.

Türkiye’nin ilk güvercin oteli Diyarbakır’da açıldı!

Diyarbakır'da, güvercin meraklıların ihtiyacını karşılayacak ilk güvercin oteli açıldı. 25 odalı güvercin otelinde yüzlerce güvercin barınırken, günlük bakımları yapılan kuşlar için sahiplerinin aylık 150-200 lira ücret ödediği öğrenildi.

Ülker Sports Arena'da Fenerium mağazası açıldı

Fenerbahçe Kulübünün lisanslı ürünlerini taraftarlarla buluşturan Fenerium'un basketbol konseptli mağazası Ülker Sports Arena'da açıldı.

LARÖZA'nın ilk şubesi Avcılar'da açıldı!

Türkçesi çiçek anlamına gelen ve arap kültürüyle bezenmiş Hatay mutfağının eşsiz lezzetini Avcılar'a sunan LARÖZA'nın, ilk şubesi Ambarlı'da açıldı. Avcılar halkı LARÖZA'da, kahvesinden çikolatasına, dönerinden kebabına birbirinden farklı tatlarla tanışacak.

Bakoz Gıda Sanayi Dış-İç Ticareti Turizm İnşaat Taahhüt ve Arsa Ticaret Limited Şirketi Kaleiçi Şubesi açıldı!

Bakoz Gıda Sanayi Dış-İç Ticareti Turizm İnşaat Taahhüt ve Arsa Ticaret Limited Şirketi Kaleiçi Şubesi, Aykut Çırakoğlu Şube Müdürlüğü'nde 650 bin TL sermaye ile 24 Ağustos'ta Çatalca'da açıldı.

ipek dağı açıldı mı Haberi

ipek dağı açıldı mı

Karayolları ekipleri, aniden bastıran kar yağışı dolayısıyla Van-Doğubayazıt arasında ulaşımı sağlayan 2 bin 550 rakımlı Tendürek Dağı geçidi ile Ağrı-Doğubayazıt arasındaki 2 bin 10 rakımlı İpek Dağı geçidinde çalışma yaptı.


Sabahın ilk saatlerinde ekipler yolu tekrar ulaşıma açtı.


Yetkililer, sürücüleri, çekme halatı ve kış lastiği kullanmaları konusunda...