12 / 05 / 2024

İpek Pazaryeri ve Kültür Merkezi iletişim

İpek Pazaryeri ve Kültür Merkezi iletişim

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, beraberinde Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Arif Emecen ve bazı daire başkanlarıyla birlikte İpek Pazaryeri ve Kültür Merkezi inşaatında incelemelerde bulundu.

Son dakika… Önemli… Depremzedelere 10 bin lira ödeniyor! Hesaplara yatmaya başladı…

Devletin yanı sıra kamu ve özel kuruluşlar ve tüm Türkiye depremzedeler için tek yürek oldu. Bu kapsamda pek aynı ve nakdi pek çok destek yapılırken, depremzelere yönelik olarak devlet her hane başına 10 bin TL destek ödemesi kararı almıştı. Ödemeler depremzedelerin hesaplarına bir bir yatırılmaya b

Gusto Anatolico Mimarlık İnşaat Taahhüt Turizm Tarım Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gusto Anatolico Mimarlık İnşaat Taahhüt Turizm Tarım Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te İpek Sunay ve Mustafa Bora Başol ortaklığında kuruldu.

Craftline Mimarlık Mühendislik Mobilya İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Craftline Mimarlık Mühendislik Mobilya İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Ömer Faruk İpekçi ve Yousef Alathar ortaklığında kuruldu.

Eylül Esintisi Su Ve Geri Dönüşüm Tesisleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eylül Esintisi Su Ve Geri Dönüşüm Tesisleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Eylül Pekşen ve Onur Can Özcan ortaklığında kuruldu.

Gürsu Yenidoğan Katlı Otoparkı ve Pazaryeri açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Gürsu ilçesi Yenidoğan Mahallesi’ndeki kapalı otopark ve pazar yeri sorununu çözdü. Gürsu Yenidoğan Katlı Otoparkı ve Pazaryeri düzenlenen törenle hizmete açıldı.

43. Yapı Fuarı'nda Workindo'ya yoğun ilgi!

İnşaat sektörünün online pazaryeri ve kariyer platformu olan Workindocom, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen Yapı Fuarı’nda yoğun ilgi gördü.

Pek Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pek Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Hızır Nihat Pek tarafından kuruldu.

Aydın Buharkent'e okul ve pazaryeri müjdesi!

Aydın Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, ilçeye 24 derslikli okul ve kapalı pazaryeri kazandıracaklarını söyledi. Erol, beklenen projeleri hayat geçirmek için çalıştıklarını belirtti.

Bursa'daki Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi'nde 'imar durdurma' kararı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, hayata geçirilmesi planlanan bir dizi uygulamanın bulunduğu projeyle ilgili Pirinç Han, İpek Han ve Bakırcılar Çarşısı bölgesinde, her türlü imar uygulamasının durdurulmasıyla ilgili karar alındı.

Ankara Karşıyaka Sosyal Tesisi açılış için gün sayıyor!

İlçedeki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Yenimahalle Belediyesi'nin inşa ettiği “Karşıyaka Kapalı Pazaryeri ve Sosyal Tesisi” açılış için gün sayıyor.

Manisa Salihli Kapalı Pazaryeri’ndeki dükkanlar ihaleye çıkıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Salihli’de inşaatını tamamladığı Yeraltı Otoparkı, Pazaryeri ve Bedesten Çarşısı içerisinde yer alan iş yerleri ihaleye çıkıyor.

Müteahhit Turgut Yalçın'ın kimliğini çalıp dolandırdılar!

Kimlik fotokopisi dolandırıcıların eline geçen Antalyalı müteahhit ve inşaat mühendisi Turgut Yalçın’ın hayatı kabusa döndü. Yalçın’a ait kimlik fotokopisi ile GSM hatları çıkartılıp internet üzerinden köpek satışı ve birçok ürün pazarlandı.

Bandırma Yaşam Alanı hizmete açıldı!

Balıkesir Bandırma Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kapalı Pazaryeri ve Yaşam Alanı hizmete açıldı. proje, 450 araçlık otopark, 21 adet dükkan, lokantalar, kafeteryalar, 2 düğün salonu, 1 büyük mağazadan oluşuyor.

İpek Pazaryeri ve Kültür Merkezi iletişim Haberi

İpek Pazaryeri ve Kültür Merkezi iletişim

İnceleme gezisi sırasında açıklamalarda bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, ince işleri devam eden sosyal merkezin önemine değindi. 




Malatya’da önemli sorunlardan birinin pazaryerlerinin ana caddelere kurulması olduğuna işaret eden Başkan Çakır, “Bu sorun özellikle İpek Caddemizde Cuma günleri kurulan pazarla ciddi bir trafik sıkışıklığına neden oluyordu. Öncelikle pazaryerini ortadan kaldıracak bir pazaryeri projesi geliştirdik. Aynı zamanda sosyal-kültürel faaliyetlerin yapılabileceği bir sosyal alanın olmaması bu bölgenin önemli eksiğiydi. Bunları birleştirmek suretiyle Malatya’da çok önemli bir ihtiyacı karşılayacak, örnek proje ortaya çıkmış oldu” dedi.


Çok önemli bir sosyal tesis


Başkan Çakır, İpek Caddesi pazarının kurulacağı sabit pazaryerinin oluşturulduğunu, üzerine de sınıflarıyla, atölyeleriyle; fitnes, toplantı salonlarıyla; kafeteryasıyla çok kapsamlı bir şekilde hem hanımlara yönelik hem de gençlere, çocuklara yönelik bir kültür merkezinin inşa...