17 / 05 / 2024

ıphone se3

ıphone se3

Apple markasının iPhone SE 3. Nesil cep telefonuna Hepsiburada'dan 595 TL indirim geldi. Peki iPhone SE 3. Nesil fiyatı ne oldu? İşte 16 Nisan 2022 ürün ve fiyat bilgisi...

A101'de aldın aldın! iPhone 14 plus 2 bin 300 TL daha ucuz! İşte A101 Mart ayı fırsat ürünleri!

A101, gıda, elektronik ve giyimden sonra şimdi de telefonlar ile karşımıza çıktı. A101'de İPhone 14 plus satışta. Piyasaya göre 2 bin 300 TL daha ucuz olan İPhone 14 plus, A101'de yerini aldı. İşte A101 İPhone 14 plus fiyatı ve A101 Mart ayı fırsat ürünleri...

QNB Finansbank'tan eylül ayı sürprizi! Hediye Iphone 14 verecekler

Bankaların kampanya yarışı hız kesmeden devam ediyor. Kampanya yarışına katılan bankalar arasında yer alan QNB Finansbank'tan da flaş bir kampanya geldi. Banka tarafından hediye Iphone 14 verilecek.

Vergisiz İphone'lar Artık Gerçek mi? İphone 14 ve Diğer Modellerde Büyük Fiyat Düşüşleri Ne Zaman Başlıyor?

Uzun süredir gündemde olan bir konu olan Apple İphone vergi muafiyeti ile ilgili bir gelişme yaşandı. Vergi muafiyeti tarihinin açıklanmasıyla İphone fiyatlarında da büyük düşüş beklentisi oluştu. İphone 14 ve diğer modellerde vergi muafiyeti uygulanacak. Artık vergisiz telefon almak mümkün olacak.

Nothing Phone (2) sahneye çıktı, görenin aklı çıktı! İşte fiyatı...

Nothing Phone (2) teknolojiseverlerin karşısına çıktı. Çok daha gelişmiş bir LED tasarımla gelen akıllı telefonun fiyatı şok etkisi yarattı.

Apple Türkiye'den İPhone fiyatlarına büyük zam! En pahalı İPhone 86 bin TL oldu! İPhone 1 Temmuz 2023 fiyat listesi

Apple Türkiye'deki tüm ürünlerine büyük zam yaptı. Gelen son zamların ardından en pahalı İPhone telefon fiyatı 86 bin TL oldu. İşte  İPhone 1 Temmuz 2023 güncel fiyat listesi.

Carrefour'dan İPhone 11'e büyük indirim

Carrefour'dan Web kullanıcılarına özel İPhone 11 alımlarında CarrefourSA kart'a özel Yüzde 12 indirim olanağı sunuluyor. En çok kullanılan markalardan biri olan İPhone 11 için fiyat listesi ve telefonun özellikleri haberimizde. İşte detaylar.

Iphone 15 fiyatları can yakıyor! Artık Apple almak rüyalarda!

Apple, yeni İphone serisini eylül ayında yapacağı etkinlikte tanıtmayı planlıyor. Tanıtım tarihine az bir süre kala yeni seri hakkındaki detaylar da sızmaya başladı. Apple'ın sunacağı yeni modeller olan İphone 15 serisinin çok pahalı olacağı düşünülüyor.

64 bin TL'ye satılan iPhone 14 Pro Max’in üretim maliyeti meğer sadece bu kadarmış! Duyan şaştı kaldı!

iPhone'lar, ülkemizde hayret verici bir fiyat etiketiyle satılıyor. İPhone 14 Pro Max'in üretim maliyeti de sonunda ortaya çıktı.

Nothing Phone 1, Yeni Fiyat/Performans Kralı Olarak Türkiye'de Satışa Çıktı!

Carl Pei'nin kurucusu olduğu Nothing markasının yeni telefonu Nothing Phone 1, Türkiye'de satışa çıktı. Şeffaf arka kapak tasarımı ve güçlü özellikleriyle dikkat çeken telefon, fiyat/performans açısından iddialı bir seçenek sunuyor.

İphone almak artık sadece hayal! Türkiye fiyatları o kadar uçtu ki artık satılmayacak!

Türkiye'de yakın zamanda uygulanan zamlar ve vergi oranlarındaki artış, hizmetler ve ürünlerin durumunu köklü bir şekilde değiştirdi. Bu durum, piyasa dinamiklerini tamamen yeniden şekillendirdi. İphone modellerinin fiyatlarının Türkiye’de neden bu kadar pahalı olduğu dikkat çekiyor.

iPhone hayali kuranlar yıkıldı! Yeni zam geldi

Cep telefonlarında en sevilen marka iPhone fiyatlarına zam geldi. İPhone 11, 12, 13 ve 14 modellerine gelen zam tüketiciyi üzdü. İşte tüm detaylar...

IPhone modelleri cep yakıyor! Artık sadece rüyalarda! Son rakam 64 bin TL'ye çıktı!

Başta telefon olmak üzere birçok teknolojik alet satışı yapan Apple, Türkiye piyasasında oldukça rağbet gören markaların başında geliyor. Ancak dur durak bilmeden artan fiyatlar bu durumun değişebileceği sinyalini veriyor olabilir mi?

Cumhurbaşkanı açıkladı! Ucuz, vergisiz ıphone geliyor!

Telefon alacaklara müjde Cumhurbaşkanından geldi. Ucuz, vergisiz iPhone geliyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, yükseköğrenimdeki öğrencilere vergi muafiyeti sağlanacağına dair sözleri sonrasında vergisiz iPhone fiyatları gündem konusu oldu.

ıphone se3 Haberi

ıphone se3

Hepsiburada'dan iPhone SE 3 cep telefonuna 595 TL indirim yaptı. Son zamanlarda popüler olan  iPhone SE 3, gelişmiş pil ve iOS ile birlikte çalışarak pil ömrünü uzatıyor. Ayrıca düşmelere karşı iyi performans gösteren  iPhone SE 3. Nesil, darbe izlerine ve çizilmelere karşı da koruma sağlıyor.

Tüm bunlarla sınırlı kalmayan  iPhone SE 3. Nesil, Touch ID ile telefon kilidini açmanın ve uygulamalara giriş yapmanın hızlı ve güvenli bir yolunu sunuyor. Peki  iPhone SE 3. Nesil kaç TL? İşte 16 Nisan 2022 fiyat ve ürün bilgisi...

İphone SE 3.Nesil telefonu özellikleri

Teknik Özellikler

Ürün Model Adı:IPHONE SE 3 64 GB İşletim Sistemi:IOS 15 Üretim Yeri:Çin Dahili Hafıza:64GB Ekran Boyutu (inç):4.7INC Ekran Teknolojisi:RETINA HD

Kamera Özellikleri:

-Focus Pixels Otomatik Odaklama -Portre Modu (Bokeh) -Safir Kristal Objektif Kapağı -HDR -Live Photos -Panorama -Otomatik odaklama -Karma Kızılötesi (Hybrid IR) Filtresi -Sesli komut -Yüz...