27 / 04 / 2024

İptal edilen feribot seferleri

İptal edilen feribot seferleri

Şiddetli lodos nedeniyle Marmaris ile Rodos arasındaki feribot seferleri 10 Şubat Salı gününe kadar durduruldu. Bodrum - Kos seferleri de iptal edildi. Fırtınanın şiddeti yarın geçecek.

Denizli Şehir Hastanesi'nin maliyeti 1.1 milyar TL olacak!

İptal edilen Denizli Şehir Hastanesi için yeni ihale gerçekleşti. İhale  1 milyar 189 milyon TL’ye Ermit Mühendislik İnşaat İle Özge İnşaat İş Ortaklığı’na verildi.

Şişli Hamidiye Etfal Hastanesi'nin inşaatında son durum!

İnşaatına 2010'da başlanan Şişli Hamidiye Etfal Hastanesi, henüz tamamlanamadı. İptal edilen ihalelerden sonra, Şişli Hamidiye Etfal Hastanesi için üçüncü kez ihaleye çıkılacağı ileri sürülüyor...

KİPTAŞ ve Ağaç A.Ş. ihaleleri iptal edildi!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun verdiği durdurma kararı sonrasında iki ihale iptal edildi.İptal edilen ihaleler İBB şirketleri KİPTAŞ ve Ağaç A.Ş’ye ait ihaleler.

Gaziantep Batalhöyük imar bekliyor!

Gaziantep Batalhöyük Fidanlık Mahallesi’nde imar sorunu çözümlenemiyor. İptal edilen Fidanlık Mahallesi’nde imar sorunu yeniden ortaya çıktı.

Cahit Turhan: İptal edilen projemiz yok!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan, ihale edilmesi düşünülen bazı projelerin ötelendiği bildirerek, şunları söyledi: "İptal edilen projemiz yok, ihale etmeyi düşündüğümüz bazı projeleri öteledik."

İptal edilen ihalenin damga vergisi iade edilir mi?

Güncel Grup Yönetim Kurulu Başkanı olan Yılmaz Sezer, ''İptal edilen ihale için ödenen damga vergisi iade edilir mi?'' sorunu cevapladı. İşte o haber...

Gaziosmanpaşa'da riskli ilan edilen alanın yürütmesi durduruldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Yıldıztabya, Mevlana, Pazariçi ve Karayolları mahallelerinde kentsel dönüşüm planlarının önünü açmak amacıyla ilan edilen “riskli alan” kararının yürütmesi durduruldu.

Edirne emlakta tercih edilen bir bölge!

Serhat Çeker, Edirne'de emlak sektörünün son yıllarda yükselen bir grafik yakaladığını belirterek artık emlakta tercih edilen bir bölge olduğunu ifade etti.

Dosso Dossi Downtown, En iyi dekore edilen otel seçildi!

Avrupa Gayrimenkul Ödülleri, Türkiye'deki oteller arasında gerçekleştirdiği değerlendirmede Dosso Dossi Downtown, Türkiye'nin "En iyi dekore edilen oteli" seçildi.

Sit alanı ilan edilen arsaya neler yapılabilir?

Korunması gerekli kültür ve tabiat varlıklarının korunma alanlarının tespiti Koruma Kurullarınca yapılıyor. Peki, bir alan koruma kurulunca sit olarak ilan edilirse ne olur? Sit alanı ilan edilen arsaya neler yapılabilir?

İpek Üniversitesi'ne tahsis edilen arazi devlete iade edildi!

2013'te İpek Üniversitesi'ne tahsis edilen 40 dönümlük arazi Danıştay kararıyla devlete iade edildi. Üniversite, "Yeşil alan yapacağım" dediği araziye beton yığmıştı

Pursaklar'a inşa edilen kreş inşaatı sürüyor!

Pursaklar Belediyesi’nin ilçe merkezinde yapımına başladığı kreş inşaatında ciddi mesafe katedildi. Üç kat olarak inşa edilen sosyal tesisin dış cephe duvar örmeleri de tamamlandı.

Milas OSB'nin altyapısı için yeni ihale 17 Kasım'da!

Yüklenici firmanın sözleşme koşullarını yerine getirmediği için feshedilen Milas Organize Sanayi Bölgesi altyapı inşaatı 17 Kasım'da tekrarlanacak. Yeni ihale, İptal edilen ihaleden farklı olarak yapılacak.

İptal edilen feribot seferleri Haberi

İptal edilen feribot seferleri

Marmaris Limanı'ndan seferleri gerçekleştiren Yeşil Marmaris şirketi yetkilileri, ilçede etkili olan fırtınanın feribot seferlerinde aksamalara yol açtığını belirtti.


Marmaris ile Rodos Adası arasında yapılan feribot seferlerinin 10 Şubat'a kadar ertelendiği kaydedildi. Bodrum ile Yunan adası Kos arasındaki seferlerin de olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildiği öğrenildi. 


Bu arada, Marmaris'te 3 gündür etkili olan ve zaman zaman şiddetini arttıran rüzgarın sahil kesimindeki hızı Meteoroloji Müdürlüğü tarafından saatte 60 kilometre olarak ölçüldü, dalga boyu ise 4 metreye ulaştı. Meteoroloji yetkilileri, fırtınanın açık denizde çok daha şiddetli olduğuna dikkati çekti. Balıkçıların denize açılmamaları için uyarıldığı ilçede, fırtınanın etkisini yarın kaybedeceği...