02 / 05 / 2024

Irak Parlamentosu

Irak Parlamentosu

Irak Parlamentosu'ndaki ilgili komisyonlar olağanüstü toplanarak, Bağdat'ın Sadr bölgesinde kaçırılan Türk işçilerin durumunu ele alacak. Abbas el-Beyati, konuyu yakından takip etmek için kriz masası kurduğunu hatırlattı.

Avrupa Parlamentosu’ndan Airbnb yasası: Sınırlama geliyor!

Kısa zamanlı konut kiralamak için kullanılan uygulamalarla ilgili çok konuşulacak bir karar alındı. Paylaşılan detaylara göre Avrupa Parlamentosu, Airbnb gibi internet üzerinden kısa süreli konut kiralayan uygulamalara sınırlama getiren bir yasal düzenlemeyi kabul etti

Portekiz Parlamentosu gayrimenkul karşılığı vatandaşlık verme uygulamasını kaldırdı!

Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de gayrimenkul yatırımcılarının en çok ilgilendiği program olan Golden Visa için Portekiz Parlamentosu önemli bir adım attı ve gayrimenkul yatırımlarını program kapsamından kaldırma kararı aldı.

Schengen vizesi ile ilgili karar verildi! Avrupa Parlamentosu kabul etti!

Schengen vizesi alacaklar buna dikkat etsin. Avrupa Birliği Konseyi ile Avrupa Parlamentosu, Schengen vizesi ile o kararı verdi. İşte detaylar!

Avrupa Parlamentosu kripto varlıklara vergi getirilmesini talep etti!

Avrupa Parlamentosu (AP), Avrupa Birliği'nin (AB) ortak borçlarının geri ödenebilmesi ve çeşitli programların finansmanı için şirketler, mali işlemler ile kripto varlıklara vergi getirilmesini istedi.

Avrupa Parlamentosu'ndan Bitcoin ve Ethereum kararı! O teklif reddedildi!

Avrupa Parlamentosu komitesi, son zamanlarda sık sık gündeme gelen Bitcoin ve Ethereum gibi bazı kripto para birimlerine yasak getirecek kural teklifini reddetti.

Ukrayna Parlamentosu'ndan Kırım Tatarları için 500 konut anlaşmasını onay!

Ukrayna Parlamentosu, Türkiye Cumhuriyeti ve Ukrayna arasında imzalanmış olan Kırım Tatarları için 500 konut anlaşmasına onay verdi.

Lübnan Parlamentosu konut kredilerinde limitleri yükseltti!

Lübnan Parlamentosu, Dünya Bankası ile yoksul ailelere yardım için bir anlaşma imzaladı. Aylar sonra çalışmaya başlayan parlamento konut kredilerinde limitleri yükseltti.

Pakistan'da eyalet parlamentosu milletvekili arazi anlaşmazlığı nedeniyle öldürüldü!

Pakistan'ın Sindh eyaleti parlamentosu üyesi Şehnaz Ensar arazi anlaşmazlığı sebebiyle vefat eden kayınbiraderi Zahid Kohar'ın bir yeğeni tarafından öldürüldü

Irak Parlamentosu kaçırılan Türk işçilerin durumunu ele alacak!

Irak Parlamentosu'ndaki ilgili komisyonlar olağanüstü toplanarak, Bağdat'ın Sadr bölgesinde kaçırılan Türk işçilerin durumunu ele alacak. Abbas el-Beyati, konuyu yakından takip etmek için kriz masası kurduğunu hatırlattı.

Irak'tan Türk işçileri için açıklama!

Irak Parlamentosu Güvenlik ve Savunma Komisyonu Başkanı ez-Zamili "Türk işçilerin, en kısa sürede özgürlüklerine kavuşması için tüm emniyet güçleri ve ilgili makamlar daha sorumlu davranmalıdır" dedi.

Zafer Çağlayan, Komşu Ülkeler Fuarı'nı açacak!

Gaziantepte 2 Haziranda Devlet Bakanı Zafer Çağlayanın katılımıyla açılışı gerçekleştirilecek, "6. Uluslararası Komşu Ülkeler Fuarı"nın, Irak, Lübnan, Suriye, Ürdün ve Türkiye arasındaki ekonomik ve ticari ilişkileri geliştirmesi hedefleniyor.

Türk inşaatçıların yurt dışı projeleri artmaya başladı!

TÜRK inşaat sektörü Türkiye'de yaptıkları başarılı konut projelerinin sonrasında yurt dışına açılmaya başladı. Birçok şirket İran, Irak, Suriye gibi ülkelerde büyük çaplı konut projeleri yapmaya başladı...

Demir fiyatlarındaki artış devam ediyor!

Demir fiyatlarındaki artış devam ediyor. bazı demir fabrikalarının bakıma girmesi, kuzey Irak 'a demir ihracatının artarak devam etmesi, inşaat sektörünün canlanması ve hurda demir fiyatlarının yükselmesi gibi sebepler sonucu demir fiyatlarında artış başl

Irak Parlamentosu Haberi

Irak Parlamentosu

 Irak Parlamentosu'ndaki Güvenlik ve Savunma ile Yatırım ve Dış İlişkiler komisyonları, Bağdat'ın Sadr bölgesinde kaçırılan Türk işçilerin bulunması için olağanüstü toplanacak. 



Irak'ta kaçırılan 18 Nurol İnşaat çalışanının izine ulaşıldı!



Irak Parlamentosu Dış İlişkiler Komisyonu Üyesi Abbas el-Beyati, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kaçırma olayının meydana geldiği ilk günden itibaren emniyet güçlerinin konuyu yakından takip etmek için kriz masası kurduğunu hatırlattı.


Güvenlik güçlerinin gece gündüz demeden işçilerin kurtarılması için çalıştığını belirten Beyati, "Parlamento'daki Güvenlik ve Savunma ile Yatırım ve Dış İlişkiler komisyonları, kaçırılan Türk işçilerin akıbetini araştırmak ve olayı yakından takip etmek için olağanüstü toplanacak. Ancak toplantının tarihi henüz netleştirilmedi" dedi.


Türkiye hükümetinin bu olay nedeniyle Irak'a karşı güvensizlik duygusuna kapılmayacağından emin olduklarını dile getiren Beyati, "Türkiye bu konuda bizim ne kadar özverili şekilde...