28 / 04 / 2024

Avrupa Parlamentosu'ndan Bitcoin ve Ethereum kararı! O teklif reddedildi!

Avrupa Parlamentosu'ndan Bitcoin ve Ethereum kararı! O teklif reddedildi!

Avrupa Parlamentosu komitesi, son zamanlarda sık sık gündeme gelen Bitcoin ve Ethereum gibi bazı kripto para birimlerine yasak getirecek kural teklifini reddetti.



Avrupa Parlamentosu (AP) komitesi, son zamanlarda sık sık gündeme gelen Bitcoin ve Ethereum gibi bazı kripto para birimlerine yasak getirecek kural teklifini reddetti.

Anadolu Ajansı'nın aktardığına göre, Brüksel'de yapılan AP Ekonomik ve Mali İşler Komitesi toplantısında son zamanlarda gündemden düşmeyen kripto para birimlerinin kullanımını düzenleyen yasa tasarısı konuşuldu.

Avrupa Parlamentosu ndan Bitcoin ve Ethereum kararı! O teklif reddedildi!

Konuyla ilgili olarak yaşanan gelişmelere göre, söz konusu komitede, kripto para birimlerinin çevresel ayak izinin azaltılmasını da kapsayan değişiklik önerisi, 32 "hayır", 24 "evet", 6 "çekimser" oyla kabul edilmedi.

İşte konuyla ilgili yaşanan diğer gelişmeler...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön