13 / 05 / 2024

bitcoin yasaklandı mı

bitcoin yasaklandı mı

Avrupa Parlamentosu komitesi, son zamanlarda sık sık gündeme gelen Bitcoin ve Ethereum gibi bazı kripto para birimlerine yasak getirecek kural teklifini reddetti.

Dolar, euro, arsa, bitcoin ve otomobil değil! İşte yatırımcının yüzünü güldürecek yatırım aracı!

Yatırımcılar, dolar, euro, ev, arsa, otomobil ve bitcoin gibi yatırım araçlarına yatırım yaparken Borsa İzinde isimli borsa yorumcusu yatırımcının yüzünü güldürecek yatırım aracının borsa olduğunu açıkladı. İşte ayrıntılar...

SEC, spot Bitcoin ETF'lere onay verdiğini duyurdu...

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), spot Bitcoin Borsa Yatırım Fonu (ETF) başvurularını onayladığını açıkladı. İşte haberin detayları...

SEC'ten, kriptoda sahte Bitcoin ETF duyurusu...

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu'nun (SEC) spot Bitcoin Borsa Yatırım Fonları (ETF) ile ilgili kararı beklenirken, SEC'in sosyal medya X hesabı hacklenerek, sahte 'Bitcoin ETF onaylandı' haberi duyuruldu. İşte haberin ayrıntıları...

Altın, dolar, borsa, bitcoin... 2023'te en çok hangi yatırım aracı kazandırdı?

2023 yılında milyonlarca yatırımcı, altın, dolar, borsa ve bitcoin gibi yatırım araçlarını tercih etti. Peki 2023'te  en çok hangi yatırım aracı kazandırdı?

Altın, dolar, borsa, bitcoin... Mert Başaran 2023'te en çok kazandıranları açıkladı!

Ekonomist Mert Başaran sosyal medya hesabı X'ten 2023 yılında en çok kazandıranları açıkladı. Peki 2023'te en çok altın mı, dolar mı, borsa mı, bitcoin mi kazandırdı? 

Bitcoin’de geri sayım başladı! Bitcoin’de yeni 'boğa piyasası' başlayacak...

Yaklaşık olarak 4 yılda bir yapılan Bitcoin yarılanmasına sayılı günler kaldığı açıklandı. Buan göre, Bitcoin’de diğer üç yarılanmayı boğa piyasası izlerken, Nisan 2024'te tamamlanması istenilen Bitcoin yarılanmasında da benzer bir artışın olup olmayacağı da merak ediliyor. İşte haberin detayları...

Kripto paralarda neler oluyor? Bitcoin yatay hareket ederken altcoinler yükseliyor!

Lider kripto para Bitcoin, haftanın 2. gününde 35 bin dolar bölgesinde dar bir bantta fiyatlanırken, kripto para piyasasında olumlu görünüm de sürüyor. İşte kripto paralarda son durum....

“Bitcoin 2030 yılında 1 milyon dolar olacak” iddiası heyecan yarattı!

Kripto para uzmanı Georgi Manolov, Bitcoin'in 2030 yılına gelmeden 1 milyon doları aşabileceğini öne sürdü. Manolov, Bitcoin'in değerinin önümüzdeki yıllarda hızla yükseleceğini ve 2030 hedefine ulaşabileceğini savundu.

Kripto para borsasında neler oluyor? Bitcoin 34 bin dolarda kalacak mı? Hemen bakın!

Bitcoin (BTC) hafta sonuna 34 bin dolar seviyesinde girerken bir çok kripto para da bu rüzgarın etkisiyle yükseliş yaşadı. MINA, LINK ve FLOKI gibi kripto para birimlerinde yüzde 50’nin üzerinde artışlar oldu.

Bitcoin fiyatında sert dalgalanma

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu'nun (SEC), iShares'in spot ETF (Borsa Yatırım Fonu) ihraç etmesine onay verdiği yönündeki haberlerle Bitcoin rakamları çok sert dalgalandı.

Jeopolitik gelişmelerin yarattığı gerilim Bitcoin’i adeta salladı!

28 bin 550 doları test etmesinden bu yana aralıksız bir şekilde düşen Bitcoin (BTC) için tamam mı devam mı? 26.613-26.426 dolar aralığından şimdilik bir tepki alan BTC, 26.869 dolara yükseldi.

Altın ve gümüş düşerken Bitcoin’de 500 dolar yükseliş var!

Dünya piyasalarında altının onsu 1900 doların altına gerilerken, Bitcoin, 26 bin 200 dolardan, 26 bin 800 dolara yükseldi. Bitcoin piyasasının toplam değeri de 520 milyar doların üzerini gördü.

Analistlerin yorumları olumlu: Bitcoin (BTC), kritik direnci desteğe çevirme hazırlığında!

Kripto para analistleri paylaştıkları bir X gönderisinde Bitcoin’in (BTC) önümüzdeki 24 saat içinde 26,228 doların üzerine çıkabileceğini belirtti. Bu hedefin tutması halinde yeni beklentinin 27,400 dolar olacağı vurgulandı.

bitcoin yasaklandı mı Haberi

bitcoin yasaklandı mı

Avrupa Parlamentosu (AP) komitesi, son zamanlarda sık sık gündeme gelen Bitcoin ve Ethereum gibi bazı kripto para birimlerine yasak getirecek kural teklifini reddetti.

Anadolu Ajansı'nın aktardığına göre, Brüksel'de yapılan AP Ekonomik ve Mali İşler Komitesi toplantısında son zamanlarda gündemden düşmeyen kripto para birimlerinin kullanımını düzenleyen yasa tasarısı konuşuldu.

Konuyla ilgili olarak yaşanan gelişmelere göre, söz konusu komitede, kripto para birimlerinin çevresel ayak izinin azaltılmasını da kapsayan değişiklik önerisi, 32 "hayır", 24 "evet", 6 "çekimser" oyla kabul edilmedi.

İşte konuyla ilgili yaşanan diğer gelişmeler...

Konuyla ilgili olarak aktarılan gelişmelere göre, söz konusu değişiklik iş ispatı modeliyle enerji yoğun şekilde son zamanlarda sık sık gündeme gelen ve kripto madencilik faaliyeti kullanan Ethereum ve Bitcoin gibi çeşitli para birimlerinin ticaretinin yasaklanmasını kapsıyordu.

Konuyla...