03 / 05 / 2024

Iraktaki gerçekleşecek fuarlar

Iraktaki gerçekleşecek fuarlar

Yabancılara konut satışını artırmayı hedefleyen Erbil Real Expo Fuarı Irak'ta düzenlenecek. Gayrimenkul sektöründe yatırımı cazip hale getirmesi öngörülen fuar 1 - 4 Aralık tarihleri arasında gerçekleşecek.

Adana Tarım ve Sera Bahçe Fuarları 7 Kasım 2023'te kapılarını ziyaretçilerine açacak

Adana Tarım ve Sera Bahçe Fuarları 7-11 Kasım 2023 tarihleri arasında gerçekleşecek. TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek fuar, sektörün yerli ve yabancı paydaşlarını bir arada buluşturacak. İşte ayrıntılar...

Milli Emlak ucuza lojman satışı gerçekleştiriyor! 1825 metrekare müstakil evi 480 bin TL ile satıyor!

Son zamanlarda Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından satışa çıkarılan arsa ve konutlar, yoğun bir ilgiyle karşılanıyor. Son yayınlanan ilana göre ucuza lojman satışı gerçekleşecek. Bu kapsamda, 480 bin TL değerindeki müstakil evin satış şartları da merak konusu oldu.

Emtiada neler oluyor? Altın, gümüş ve bakırda beklenen sıçrama ne zaman gerçekleşecek?

Emtia piyasalarında neler oluyor? Altın, gümüş, bakır, petrol, beklenen sıçramayı halen neden gerçekleştiremedi ve bu sıçrama ne zaman yaşanacak?.. İşte yanıtı…

Çanakkale Köprüsü'nde ilk geçiş gerçekleşecek!

Çalışmalarının aralıksız devam ettiği 1915 Çanakkale Köprüsü'nde ilk geçiş Salı günü gerçekleşecek. Geçiş, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu tarafından gerçekleşecek.

Hazine yarın 2  yeni ihale ihracı gerçekleştirecek!

Hazine ve Maliye Bakanlığı, yarın 2 yeni ihale gerçekleşecek. ilk ihalede 5 ay  (161 gün) vadeli, kuponsuz hazine bonosu, İkinci ihalede ise 7 yıl (2380 gün) vadeli, 6 ayda bir kupon ödemeli  değişen faizli devlet tahvili ihracı gerçekleşecek.

Arch+Dsgn Summit 26-27 Eylül'de İzmir'de gerçekleşecek!

Arch+Dsgn Summit, bu sene “Mimari ve Tasarımda Yeni/Yenilikçi” temasıyla 26-27 Eylül tarihlerinde İzmir Mimarlık Merkezi’nde gerçekleşecek. 

Turizmde yeni tahsis ihaleleri gerçekleşecek!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, 12. Travel Turkey İzmir Turizm Fuar ve Kongresi açılışında konuştu. Bakan Ersoy, ''Önümüzdeki yıl yeni tahsis ihaleleri gerçekleşecek'' diye konuştu.

TOKİ Kayaşehir 2017 kura çekimi bugün gerçekleşiyor!

TOKİ Kayaşehir Orta Gelir Grubu Konut Projesi kapsamında hayata geçirilen 1.892 dairenin kura çekilişi bugün yapılıyor. Konutların teslimleri 18 ay sonra gerçekleşecek...

Düzce'de Yüksek Hızlı Tren çalıştayı gerçekleşecek!

‘Hızlı Tren Paneli- Gelecek Nesiller için Refah: RaHat’ başlıklı çalıştay 10 Nisan'da gerçekleştirilecek. Çalıştay iki oturum halinde yapılacak

Dar ve orta gelirlinin ev hayali 20 yıl vade ile gerçekleşecek!

İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık, konut kredisi vadelerinin 20 yıla uzaması konusunda açıklama yaptı. Çulhalık: “Dar ve orta gelirlinin ev hayali, 20 yıl konut kredisiyle gerçeğe dönüşecek” dedi.

Vladimir Putin: Türk Akımı eninde sonunda gerçekleşecek!

Putin’den Türk Akımı ile ilgili açıklama geldi. Putin, Türk Akımı doğalgaz boru hattı projesinin eninde sonunda gerçekleşeceğine inandığını söyledi. Putin, Türk Akımı sayesinde Avrupa’ya ihracın önünde teknik olarak bir sorun kalmayacağını kaydetti

Şehit Ömer Halisdemir'in ev hayali gerçekleşecek!

Ankara'da Özel Kuvvetler Komutanlığındaki görevi sırasında darbeci generali vurduktan sonra şehit edilmesiyle gündeme gelen Astsubay Ömer Halisdemir'in çok sevdiği memleketi Niğde'de yaptırmayı istediği ev hayali gerçekleştirilecek.

Mimar Sinan'ın sergisi Londra'da gerçekleşecek!

Mimar Sinan'ın külliye inşaatından şehir altyapısına, seramik kullanımından detaylardaki ustalığına uzanan farklı konulardaki mimari dehası beş asır sonra mercek altına alınıyor. ''The First Starchitect" başlıklı sergi, Londra Building Center'da gerçekleşecek.

Iraktaki gerçekleşecek fuarlar Haberi

Iraktaki gerçekleşecek fuarlar

01-04 Aralık  2015 tarihinde IRAQ Erbil de  Gerçekleşecek olan ERBİL REAL EXPO  Fuarı satışları başladı.Mütekabiliyet yasasından sonra bölgedeki insanları Türkiyeden ev alımlarında ciddi bir artış gözükmektedir. Buna en büyük etkende bölgedeki insanların alım gücünün çok yüksek olması  ve de aynı zamanda Erbildeki ev fiyatlarının Türkiyeden pahalı hali gelmesidir. Yabancılara konut satışı, mayısta 1.982 adetle aylık bazda en yüksek seviyede gerçekleşmiştir.



Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerinden derlenen bilgilere göre, mayısta yabancılara 1.982 adet konut satışı gerçekleştirilirken aylık bazda bugüne kadar en yüksek satış yapılmış oldu. Yabancılara yapılan konut satışı mayısta geçen yılın aynı ayına göre yüzde 21,3 artış gösterdi.Geçen yıl aynı dönemde yabancılara 1.610 adet konut satılmıştı. Yabancılara yapılan konut satışlarında, Mayıs 2015'te ilk sırayı 636 konut ile İstanbul aldı. İstanbul'u...