03 / 05 / 2024

İran 2025 turizm hedefi

İran 2025 turizm hedefi

İran ambargonun kalkmasının ardından, ekonomiyi canlandırmak için adımlar atmayı sürdürüyor. Turizm sektörünü hızla geliştirme arayışında olan İran, bu konuda bir paket hazırladı.

Diana Yapı Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Diana Yapı Turizm Anonim Şirketi Kadıköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Cevdet Taşkıran tarafından kuruldu.

Blueport Galata Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Blueport Galata Turizm Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 2 milyon TL sermaye bedeli ile Kenan Kıran tarafından kuruldu.

Barc Mimarlık İnşaat Turizm Otomotiv Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Barc Mimarlık İnşaat Turizm Otomotiv Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Demirkıran ve Muhammed Bedirh Havuz ortaklığında kuruldu.

Turizm amaçlı konut kiralamalarda 100 gün sınırı TBMM gündemine gelecek!

Konutların turizm amaçlı kiralanmasında izin belgesi verilmesinden idari yaptırımlara kadar pek çok düzenlemeyi barındıran kanun teklifi gelecek günlerde Meclis'e sunulacak

Look Grup Gayrimenkul Ve Turizm Hizmetleri İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Look Grup Gayrimenkul Ve Turizm Hizmetleri İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 300 bin TL sermaye bedeli ile Ranım Kechı ve Zaher Harzah ortaklığında kuruldu.

Bu iddia yeri göğü inletecek! Finansal kurumların yüzde 76'sı 2025 yılına kadar kripto kullanacak!

Ripple'ın ödemeler için blok zinciri kullanmakla ilgilenen finansal kurumların yüzdesini araştıran yeni bir raporu, bunların dörtte üçünden fazlasının 2025 yılına kadar kripto para birimi kullanmayı planladığını gözler önüne serdi.

Deru Gayrimenkul Turizm Tarım Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Deru Gayrimenkul Turizm Tarım Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Anonim Şirket Fatih'de Deniz Dalkıran tarafından kuruldu!

The Pearl Airport Turizm Otelcilik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The Pearl Airport Turizm Otelcilik İnşaat Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Emin Başkıran, Mahsum Çakmak ve Mahsum Yılmaz ortaklığında kuruldu. 

The Pearl Airport Turizm Otelcilik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The Pearl Airport Turizm Otelcilik İnşaat Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Emin Başkıran, Mahsum Çakmak ve Maksum Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Dbs Turizm İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dbs Turizm İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 750 bin TL sermaye bedeli ile Burcu Dalkıran ve Sema Dalkıran ortaklığında kuruldu.

Taşkıran Emlak Danışmanlığı Hizmetleri İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşkıran Emlak Danışmanlığı Hizmetleri İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Tamer Taşkıran tarafından kuruldu.

Güneşcan Madencilik İnşaat Nakliye Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneşcan Madencilik İnşaat Nakliye Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Taşkıran tarafından kuruldu.

İran Zamin Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İran Zamin Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Özcan tarafından kuruldu.

İran 2025 turizm hedefi Haberi

İran 2025 turizm hedefi

İran ambargonun kalkmasının ardından, ekonomiyi canlandırmak için adımlar atmayı sürdürüyor. Turizm sektörünü hızla geliştirme arayışında olan İran, bu konuda bir paket hazırladı. 



Ülkeye gelen ziyaretçi sayısını artırmak için ülkede yatırım yapacak olan otel zincirlerine 13 yıl boyunca vergisiz çalışma imkânı verilecek. İran'a 2009 yılında 2.2 milyon turist gelirken bu rakam 2015'te 5.2 milyona çıktı. Ülkenin 2025 hedefi ise 20 milyon turiste ulaşmak. Hükümetin planında beş yıl içinde 300 yeni otel yapmak var. Ülkede 170 adet dört ve beş yıldızlı otel yatırımı ise...