23 / 07 / 2024

İran Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı

İran Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı

Türkiye ile arasındaki ticari ilişkilerde ürün ve hizmet çeşitliliğini artırmak isteyen İran, 17 - 19 Ocak tarihleri arasında resmi bir organizasyonla Tahran'da Türk müteahhitleri ağırlayacak.

SPK’dan konut yatırımını kolaylaştıran yeni düzenleme

Sermaye Piyasası Kurulu yaptığı yeni düzenlemeyle fonların, topraktan gayrimenkul projelerine yatırım yapmalarının önü açıldı. Yeni düzenlemenin konut arzını artırarak fiyat artışı üzerindeki baskıyı hafifletmesi öngörülüyor.

Gümüş mü, altın mı? En çok hangi yatırım aracı kazandıracak?

Geçen sene yatırımcısına en çok kazandıran gümüş ve altın yine yatırımcıların odağında yer alıyor. Peki yatırımcısına en çok hangi yatırım aracı kazandıracak; altın mı, gümüş mü? Inveo Portföy Fon Yönetim Müdürü Eral Karayacızı açıkladı.

Altın, dolar, borsa... Geçtiğimiz hafta en çok bu yatırım kazandırdı!

Geçtiğimiz hafta en çok kazandıran yatırım araçları tek tek açıklandı. Peki en çok kazandıran orsa mı, altın mı, Dolar mı, Euro mu oldu? İşte o son dakika rakamlar...

Haziranda en çok kazandıran yatırım aracı hangisi oldu?

Haziran ayında aylık en fazla reel getirisi olan ve tüketici fiyat endeksi (TÜFE) ile indirgendiğinde yüzde 1,62 oranları ile mevduat faizinde (brüt) gerçekleştiği kaydedildi. 12 aylık dönemde yatırımcısına en çok kazandıran yatırım aracı olan BİST 100 oldu.

Ev, arsa, araba altın, kripto ve borsa! Şu an kazandıran yatırım aracı hangisi? 

Milyonlarca yatırımcı ellerindeki parasını arsa, ev, dolar, altın, kripto ve borsa gibi farklı yatırım araçlarında değerlendiriyor. Peki şu anda kazandıran yatırım aracı hangisi?

Gayrimenkul uzmanı resmen açıkladı! Yatırımcısına en çok  kazandıran yatırım aracı arsa!

Gayrimenkul ve Yatırım Uzmanı Haluk Çetin, gayrimenkulde bilinçli yatırımın önemini vurgulayarak "Geleceğinizi güvence altına almanın yolu, doğru zamanı yakalayıp doğru arsaları edinmekten geçer" ifadelerini kullandı.

Fon almak mı mantıklı, altın almak mı? İşte yatırımcısına 5 yılda en çok kazandıran yatırım aracı!

Ellerindeki parayı değerlendirmek isteyenler vatandaşlar çeşitli yatırım araçlarını tercih ediyor. Bunlardan biri de hisse senedi fonları.  Peki hisse senedi fonu almak mı mantıklı altın almak mı? 5 yıllık verilere göre çıkan sonuç...

Ne altın ne dolar! Mayıs ayının en fazla kazandıran yatırım aracı belli oldu! Buna yatırım yapan parasını katladı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) geçen ay yatırımcılara en çok kazandıran yatırım aracını açıkladı. Ne altın, ne dolar buna yatırım yapan kazandı...

Arazi yatırımında popüler iller ve bölgeleri hangileri? Alırken ve beklerken nelere dikkat edilmeli?

Toprak yatırımına talep artarken, arsa, arazi, tarla alım satımları rekor sayıya ulaştı. Gayrimenkul Yatırım Uzmanı Murat Gültekin, arazi yatırımında çok kazandıran yerleri ve yatırım yaparken ve yaptıktan sonra nelere dikkat edilmesi gerektiğini anlattı.

Emlak yatırımında en çok kazandıran şehir hangisi? Enflasyona karşı konut yatırımları yükseldi...

Emlak yatırımında en çok kazandıran iller belli olduğu açıklandı. Buna göre, yüksek enflasyonda konut yatırımında artış görüldü. yaşandı. Konutta en çok kazandıran şehirler hangileri oldu?

Elinde dolar tutanlara Mert Başaran'dan net açıklama! Yatırım aracı değil!

Ekonomist Mert Başaran, dolar yatırımı yapanlara 'dolar bir yatırım aracı değil' diyerek yatırımcıları uyardı. Peki neye yatırım yapılmalı? En çok kazandıran yatırım aracı hangisi?

Altın ve dolar fiyatları buz kestirdi! Piyasalarda neler oluyor? Bu hafta hangi yatırım kazandırdı?

Bu hafta en çok kazandıran yatırım araçları tek tek açıklandı. İşte yatırımcıların merakla araştırdığı o rakamlar... 

Altın, dolar, borsa... Bu hafta hangi yatırımcılar kazandı? En çok kandıran yatırım aracı belli oldu!

Bu hafta hangi yatırım aracı kazandırdı? Altın, dolar ve borsa yatırımcıları içinde bu hafta kimlerin kazandığı belli oldu. İşte bu haftanın kazandıran yatırım aracı...

İran Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı Haberi

İran Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı


Başta İran Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı, İran Yol ve Şehir Planlama Bakanlığı, İran Ulusal Arazi ve Konut Kurumu gibi İran'ın resmi kurumlarınca desteklenen ve ilk kez gerçekleştirilecek üç günlük toplantının önemine değinen Arad Organizasyon Yönetim Kurulu Başkanı Dariush Kelhan Mehr, İran'ın enerji, konut, turizm sanayi ve altyapı alanında geliştireceği projelerde Türk müteahhitlerle çalışmak istediğine dikkat çekti. Mehr, "Ocak ayında Tahran Laleh Uluslararası Kongre Merkezi'nde gerçekleşecek toplantının tamamen İran devleti tarafından destekleniyor olması İran'ın Türk müteahhitlik ve yapı sektörü ile çalışmak istemesinin en önemli göstergesi. Konuyu öncelikli olarak bu şekilde değerlendirmek gerekiyor" dedi. 



Mehr: Türkiye'nin tecrübesinden faydalanmak istiyoruz 


Toplantıya müteahhitlik firmalarının yanı sıra sektöre ürün ve hizmet tedarikinde bulunan yapı sanayi sektörü temsilcilerinin de katılımını beklediklerini ifade eden Mehr, "Türkiye'nin yapı...