05 / 05 / 2024

İrandan Türkiyeye gelecek turist sayısı

İrandan Türkiyeye gelecek turist sayısı

İRAN İslam Cumhuriyeti’nin Erzurum Başkonsolosu Hüseyin Ghasemi, Nevruz nedeniyle 200 bin İranlı’nın tatilini geçirmek için karayoluyla Türkiye’ye geleceğini söyledi.

Akaryakıt fiyatları 3 haneli mi olacak? Benzin ve motorine büyük zam gelecek mi? DDM'den son dakika açıklaması!

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM) akaryakıt fiyatları 3 haneli olacak iddialarına yanıt verdi. Peki Akaryakıt fiyatları 3 haneli mi olacak? Benzin ve motorine büyük zam gelecek mi?

Asgari ücrete ara zam gelecek mi sorusuna net yanıt geldi! SGK Uzmanı 'Yüzde yüz' diyerek tahminini yineledi!

Asgari ücrete ara zam gelecek mi sorusunun yanıtı milyonlarca çalışanın gündeminde yer alıyor. Peki asgari ücrete zam gelecek mi? İşte SGK Uzmanı İsmail Sevinç'in konu ile ilgili açıklaması...

EPDK'dan akaryakıt ayarı: Benzin ve motorine 1 ile 1,5 TL kadar indirim gelecek!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu tarafından akaryakıt fiyatlarını ilgilendiren bir düzenleme gündeme getirildi. Düzenlemenin yapılması halinde hem benzine hem de motorine indirim gelecek. İşte ayrıntılar...

Motorine gece yarısı zam geldi! Benzine de zam gelecek mi? 23 Aralık 2023 güncel akaryakıt fiyatları!

Döviz kuru ve petrol fiyatlarındaki hareketlilik ve vergilere yapılan zamlar akaryakıt fiyatlarına yansımaya devam ediyor. Motorine gece yarısı 1 lira 61 kuruş zam geldi. Peki benzine de zam gelecek mi?

Yeni Peugeot E-208, gelecek sene Türkiye'de...

Türkiye'de gelecek senenin ilk çeyreğinden itibaren satılmaya başlanacak olan yeni Peugeot E-208 güçlü elektrik motoru ile dikkatleri çekmekte. Peugeot, ilk zamandan itibaren tamamen elektrikli olan Peugeot E-208 seçeneğini sunmakta. Yeni Peugeot E-208, gelecek yıl yollarda olacak. İşte ayrıntılar..

YouTube Premium fiyatları ABD'de arttı! YouTube Premium'a Türkiye'de de zam gelecek mi? 

YouTube Premium fiyatlarına ABD'de zam yapıldı. 11,99 dolar olan bireysel aboneliğin fiyatı 13,99 dolara yükseldi. Peki Türkiye'de de YouTube Premium fiyatlarına zam gelecek mi? 

Akaryakıt fiyatlarına yeni zam gelecek mi? JP Morgan'dan korkutan son dakika tahmini!

Petrol piyasaları ardı ardına karşılaştığı darbelerin ardından bir ay içinde ilk haftalık kazancına imza attı. Peki yeni akaryakıt zamları gelecek mi? 

Gümüş fiyatlarının düştüğünü sanmıyorum diyen islam Memiş bombayı patlattı! Bu rakam eninde sonunda gelecek 

Gümüş fiyatlarının düştüğünü sanmıyorum diyen İslam Memiş bombayı patlattı! Bu rakam eninde sonunda gelecek...

Altın için resmen saat verildi! Şimdiden planınızı yapın Tüm gözler oradan gelecek haberde...

Altın fiyatları son günlerde yatırımcısını üzerken yatırımcılar ''altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi?'' sorusunu n yanıtını merak ediyor. Düşüşe geçen altın fiyatları için resmen saat verildi! Şimdiden planınızı yapın Tüm gözler oradan gelecek haberde...

Otomobil alacaklara müjde! 2023’te Türkiye’ye gelecek otomobiller belli oldu!

Otomobil almayı düşünenlere müjde. Yeni yılda hangi model tercihi yapamayanlar için, İşte 2023’te Türkiye’ye gelecek otomobiller belli oldu.

Tarım Kredi'nin 2023 yılı yatırım hedefi 5 milyar lira!

Tarım Kredi Genel Müdürü Hüseyin Aydın, Türkiye'nin en önemli oyuncularından olmayı hedeflediklerini söyleyerek, bu seneki toplam yatırım tutarlarının 2,5 milyar liraya ulaştığını, gelecek sene de ilave 5 milyar liralık yatırım yapacaklarını kaydetti.

Mazot desteği yüzde 281.6, gübre desteği yüzde 149.5 arttı! Tarımsal destek ödemelerinde 2023 depremi!

Tarımsal destekleme bütçesinden gelecek sene için en fazla pay, yüzde 35,2 ile alan bazlı tarımsal destek ödemeleri için ayrıldı. İşte ayrıntılar...

Brent petrol düşüyor! Akaryakıt fiyatlarına beklenen indirim gelecek mi?

Küresel ekonomik yavaşlamaya yönelik endişelerin etkisi ile brent petrol fiyatlarında düşüşler yaşanıyor. Brent petrol bugün de düşüşe geçti peki akaryakıt fiyatlarına indirim gelecek mi? Benzin, motorin ve LPG fiyatları ne kadar?

İrandan Türkiyeye gelecek turist sayısı Haberi

İrandan Türkiyeye gelecek turist sayısı

İran’da 19 Mart’tan itibaren resmi dairelerde 5 gün, okullarda 2 hafta Nevruz tatili olduğuna dikkat çeken Başkonsolos Hüseyin Ghasemi, başta Tahran ve Tebriz olmak üzere İran’dan 200 bin kişinin tatilini Türkiye’de geçireceğini belirtti.



3 ay önce Rıza Kılıçhan’ın Tahran’a dönmesiyle göreve başlayan Başkonsolos Hüseyin Ghasemi, İran’ın Türkiye’ye açılan Gürbulak ile Van ve Hakkari’deki sınır kapılarında incelemeler yaptığını, giriş- çıkış işlemlerinin hızlandırılması için çaba harcadığını söyledi. İran’dan ucuz yakıt almak için Türkiye’den giriş- çıkış yapanların fazla olduğunu, bunların sınırda sıkışıklık ve kuyruklara yol açtığını vurgulayan Başkonsolos Hüseyin Ghasemi, şöyle konuştu:


"İran’dan 200 bin kişi giriş yapacak. Bunların 140 bin Gürbulak Sınır Kapısından 60 bini de Van ve Hakkari’deki sınır kapılarından Türkiye’ye giriş yapacak. İran’la Türkiye arasında giriş- çıkışları düzenleyen 4 maddelik protokol...