01 / 05 / 2024

İrfan Barut

İrfan Barut

Depinvest İnşaat Gıda ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi, İrfan Barut, Abdulmelik Yıldız, Ahmet Batuk, Aydın Polat, Enes Demirel,Hatice Arslan, Kadir Çiçek, Levent Demirkıran, Selman Alimoğlu tarafından kuruldu.

Turizmde 150 Milyon Euro'yu aşan dev yatırım için düğmeye basıldı! Anda Barut Collection geliyor!

Akdeniz Bölgesi’nin en köklü ve öncü turizm markalarından biri olan  Barut Hotels, lüksün yeni adresi olarak tanımladığı Anda Barut Collection’ı 2024 Mayıs ayında Didim Delice Yarımadası’nda hizmete açıyor. 

Barut Hotels, 140 milyon euroluk yatırımla Didim’e otel kuruyor

Akdeniz’in turizm markalarından biri olan Barut Hotels, deneyimini Ege bölgesine taşıyor. Şirket, Didim’de 547 ve 14 villalık Anda Barut Collection & BAYOU Villas adlı tesisleri kuracak.

Barutçu Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Barutçu Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Oya Barutçu tarafından kuruldu.

Barut Collection Didim'de yükselecek!

Akdeniz Bölgesi'nde başarılı yatırımlara imza atan Barut Hotel rotasını Didim'e çevirdi. Lüks konsept ile hayata geçirilecek projedeki otel Barut Collection ismiyle hizmete sunulacak. 

Ayhan Barut'tan öğrencilere kira desteği çağrısı!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Ayhan Barut, milyonlarca üniversite öğrencisinin yeterli sayıda öğrenci yurdu olmaması sebebiyle barınma problemiyle karşılaştığını, özel yurtlar ve konut kiralarına yapılan fahiş zamların da öğrencileri mağdur ettiğini söyledi.

Ayhan Barut'tan Yürüyen Köşk'ün millet bahçesi yapılacak olmasına tepki!

CHP Adana Milletvekili Barut, Atatürk’ün Türk Milleti’ne bağışladığı arazilerin Millet Bahçesi yapılacak olmasına tepki gösterdi. Barut konuyu 3 önergeyle Meclis’e götürdü.

Ayhan Barut: Adana Havaalanı kapatılmasın!

CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut, Adana Havaalanı’nın milyonlarca insanın kullandığını dile getirerek kapatılmaması için çağrı yaptı...

Ayhan Barut: Öğrencilerden yurt ücreti ve kira parası alınmasın!

CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut, ailelerinin yanına dönen öğrencilerden yurt ücreti ve ev kirası istenmesine tepki gösterdi. Barut, "Bu haksızlık derhal giderilmeli, öğrencilerimiz ve aileleri mağdur edilmemeli" dedi...

Barut Otelleri Fethiye'deki ikinci otelini 2019'da açacak!

47 yıldan beri turizm sektröünde faaliyet gösteren Barut Otelleri, yatımlarına hız verdi. Şirket,  Mayıs 2019'da Fethiye'deki ikinci, toplamda ise 13'üncü otelini açacak. 

Şanlıurfa Barutçu Hanı restore ediliyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Şanlıurfa'daki en önemli tarihi hanlardan birisi olan Barutçu Hanı’nın restorasyon çalışmalarını başlattı.

Barut Gayrimenkul İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Barut Gayrimenkul İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Çiğdem Barut ve Ebru Barut ortaklığında 2 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Şanlıurfa Barutçu Hanı gün yüzüne çıkıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, valilik döneminde de üzerinde hassasiyetle durduğu Barutçu Hanı’nı gün yüzüne çıkarıyor.

Nezih Barut inşaat sektörüne girdi!

Abdi İbrahim İlaç'ın yönetim kurulu başkanı Nezih Barut, Cezayir ve Türkiye'de yeni ilaç yatıranları için harekete geçti. Ancak Barut'un yatırım yaptığı tek alan ilaç değil.

İrfan Barut Haberi

İrfan Barut

Depinvest İnşaat Gıda ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi, İrfan Barut, Abdulmelik Yıldız, Ahmet Batuk, Aydın Polat, Enes Demirel,Hatice Arslan, Kadir Çiçek, Levent Demirkıran, Selman Alimoğlu tarafından 900 bin TL'lik sermaye ile 18 Temmuz'da kuruldu. Depinvest İnşaat Gıda ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Depinvest İnşaat Gıda ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Fatih, Hobyar Mahallesi, Aşirefendi Caddesi, Hanımeli Sokak, Kısmet Han,...