05 / 05 / 2024

iron dome

iron dome

TBMM İdare Amiri Salim Uslu, başkentte Meclis’i ve önemli kurumları saldırılardan korumak için İsrail’in uyguladığı ‘iron dome’ adı verilen 'demir kubbe' sistemini önerdi.

Kempinski Hotel The Dome'un oda sayısı resmen artırılıyor! Antalya'daki dev otele milyonluk havuzlu villalar yapılacak!

Antalya Golf Kulübü Turizm Anonim Şirketi'ne ait olan Antalya'daki Kempinski Hotel The Dome'un oda sayısı resmen artırılıyor. Yapılacak olan kapasite artışı kapsamında tesiste konaklayacak misafirler için havuzlu villalar inşa edilecek.

Kempinski Hotel The Dome Antalya'nın oda sayısı artırılıyor! Dev otele havuzlu villalar inşa edilecek!

Antalya Golf Kulübü Turizm Anonim Şirketi'ne ait Kempinski Hotel The Dome Antalya'nın oda sayısı artırılacak. Söz konusu kapasite artışı kapsamında tesiste konaklayacak misafirler için havuzlu villalar yapılacak.

Iron Rock Commercial Broker Trading İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Iron Rock Commercial Broker Trading İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nader Razavı tarafından kuruldu.

Beko KM 99 Beyaz Çamaşır Kurutma Makinesi ne kadar? 23 Şubat 2023 fiyat listesi...

Değiştirilebilir kapak yönü ile büyük kullanım avantajına sahip olan Beko kurutma makinesi, çamaşır miktarına göre enerji harcayan akıllı nem sensörü ve iron finish teknolojisiyle öne çıkıyor. Peki, iron finish teknolojisi ne işe yarar? Beko KM 99 B, yorgan kurutur mu? İşte cevabı...

Oyun severler dikkat! Paradox Interactive oyunlarına yüzde 300’den fazla zam geldi! Yeni fiyatlar belli oldu!

Paradox Interactive oyunlarına zam geldi. Zam gelenler arasında Hearts of Iron 4 ve Europa Universalis 4 de yer alıyor. İşte detaylar…

Homend İron Power ütü alana Türk kahvesi makinesi hediye! Anneler günü fırsatı kaçmaz! İşte 27 Nisan 2022 fiyat listesi

Homend, Anneler Günü için yeni bir kampanya başlattı. Bu kapsamda, Homend İron Power ütü alana Türk kahvesi makinesi hediye ediliyor. Peki Homend İron Power ütü fiyatları kaç lira? İşte 27 Nisan 2022 fiyat listesi...

Iron Art Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret  Limited Şirketi kuruldu!

Iron Art Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret  Limited Şirketi Bakırköy’de   200 bin  TL sermaye bedeli ile Sadettin Demir tarafından kuruldu.

Dome Kemer İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dome Kemer İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli’de  17 milyon TL sermaye bedeli ile Dome Maison Denizcilik Sanayi Ve Ticaret Limited  Ş ve Kuvarz Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

Acar Blu Marmara'nın örnek konutu satışta!

DOME + Partners tarafından Acarkent'te hayata geçen Acar Blu Marmara BW-25’in örnek konutu satışa çıkarıldı. 

Elsa Hosk evini 3,5 milyon dolara satışa çıkarıyor!

Son dönemin en gözde modelleri arasında yer alan Elsa Hosk, New York Soho'daki tarihi Cast Iron bölgesindeki evini satışa sunuyor.

Fuat Oktay: 3. havalimanı borç yapılandırmayacak!

İstanbul Havalimanı işletmecisi İGA borcunun 5 milyar Euro'ya kadar olan kısmını yapılandırmak amacıyla Londra merkezli Dome Group'u yetkilendirmişti. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay 3. havalimanının borç yapılandırma işlemini gerçekleştirmeyeceğini belirtti.

İstanbul Havalimanı neden refinansmana çıktı?

İstanbul Havalimanı'nın işletmecisi İGA borcunun en fazla 5 milyar Euro'luk kısmını yapılandıracak. İGA, Dome Group Financial Services Limited’i yetkilendirdi...

İGA'dan refinansman açıklaması!

İstanbul Havalimanı’nın inşaatını ve 25 yıllığına işletmesini üstlenen İGA, kredilerinin refinansmanı için kurumsal finansman ve finansal danışmanlık şirketi Dome Group Financial Services Limited’i yetkilendirdi...

iron dome Haberi

iron dome

15 Temmuz gecesi darbe girişiminde bulunan FETÖ terör örgütü mensuplarının bombaladığı TBMM, yaralarını sararken diğer yandan başkent için olası yeni saldırılara karşı alınabilecek önlemleri belirlemeye çalışıyor. Meclis’in giriş kapıları ve polis noktalarını güçlendiren TBMM yönetimi, girişlere ‘anti-terör’ bariyerleri yerleştirdi. Meclis şimdi ise benzer bir olayın tekrarlanmasına karşı alınacak önlemlere kafa yoruyor.


TBMM İdare Amiri ve AK Parti Milletvekili Salim Uslu, hava saldırılarına karşı Meclis’in tek başına düşünülmemesi gerektiğini söyledi. Hem devleti yöneten kurumların hem de devlet hafızasının Ankara’da bulunduğuna işaret eden Uslu, başkent için ortak güvenlik sistemi üzerinde durulmasını önerdi. Uslu’nun önerisi ise İsrail’in hava saldırılarına karşı kullandığı ‘iron dome’ (demir kubbe) sistemi. Roketleri havada imha edebilen ‘iron dome’, İsrail’e 2010 yılında 375 milyon dolara mal...