10 / 05 / 2024

İrşat Eyüpreisoğlu

İrşat Eyüpreisoğlu

Uniform Yapı Gayrimenkul Geliştirme Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Fatih Çebi, Türker İnan, Ayhan Canlıoğlu, İrşat Eyüpreisoğlu tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 27 Haziran'da kuruldu.

Kürşat Tuncel ile Zenginlik Seminerleri 18 Nisan'da başlıyor! 

Kürşat Tuncel ile birlikte gayrimenkul yatırımının temel prensiplerini, başarılı bir iş modelinin nasıl oluşturulabileceğini ve bu yatırımların sürdürülebilir yönetim seklini konuşacakları ' Kürşat Tuncel ile Zenginlik Seminerleri' 18 Nisan günü başlıyor.

Plec Mühendislik Danışmanlık Çözümleri Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Plec Mühendislik Danışmanlık Çözümleri Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de 100.000,00 TL sermaye bedeli ile Özgür Cihan Eyüboğlu tarafından kuruldu.

TL'nin değeri her geçen gün erozyona uğruyor! Peki paradan sıfır atılır mı? İslam Memiş'ten olay yorum

İslam Memiş, BTCHaber’de yer alan yazısında son dönemde gündeme gelen "Paradan sıfır atılır mı?" tartışmasını kaleme aldı. İşte İslam Memiş'in o yorumu...

Kürşat Group İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Yatırım Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kürşat Group İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Yatırım Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Kürşat Bay tarafından kuruldu.

Bme Eyüboğlu Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Bme Eyüboğlu Enerji Anonim Şirketi Üsküdar'da Mehmet Bahadır Eyüboğlu ve Murat Humartaş ortaklığında kuruldu.

Eyüboğlu İnşaat Turizm Otomotiv Ve Kuyumculuk Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Otel Şubesi açıldı!

Eyüboğlu İnşaat Turizm Otomotiv Ve Kuyumculuk Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Otel Şubesi 110 bin TL sermaye bedeli ile Hızır Eyüboğlu ve Maksut Eyüboğlu tarafından açıldı.

Her binaya sıfır atık uygulaması geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı atık getirme merkezlerinin kurulumu ve işletilmesi için sıfır atık uygulamasını hayata geçiriyor. 

NYN Tavukçuoğlu İnşaat'ın acı günü! Neşat Tavukçuoğlu vefat etti! 

NYN Tavukçuoğlu İnşaat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Neşat Tavukçuoğlu hayatını kaybetti. 

Eyüboğlu ailesi miras kavgasında tasfiye kararı!

Demir çelik sektörünün önemli ailelerinden biri olan Eyüboğlu Ailesi miras kavgası nedeniyle yok olma eşiğine geldi. Mahkeme aileye ait olan EPAŞ Endüstri Mamulleri AŞ’nin tasfiyesi karar verdi. Tasfiye edilen şirkette neredeyse 200'e yakın gayrimenkul yer alıyordu.

Thodex mağdurları avukatı Kürşat Ergün'den uyarı!

400 bine yakın kişinin paralarının buhar olduğu kripto para borsası Thodex mağdurlarının avukatı Kürşat Ergün, söz konusu paraların Türkiye'de bulunmayabileceğini dile getirdi.

Sıfır atık uygulaması konut projelerinde zorunlu olacak!

"İklim Değişikliğiyle Mücadele Toplantısı"nda konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, gelecek dönemde konut projelerinde sıfır atık uygulamasının zorunlu olacağını açıkladı.

Ezgi Eyüboğlu-Oğulcan Engin Acarkent'ten ev kiraladı!

2020 Mart ayından bu yana birlikte olan Ezgi Eyüboğlu- Oğulcan Engin, evlilik yolunda ilk adımı atarak lüks bir sitede ev kiraladı. 

Bme Eyüboğlu İnşaat Gıda Hayvancılık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Şubesi açıldı!

Bme Eyüboğlu İnşaat Gıda Hayvancılık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Şubesi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Bahadır Eyüboğlu tarafından açıldı.

İrşat Eyüpreisoğlu Haberi

İrşat Eyüpreisoğlu

Uniform Yapı Gayrimenkul Geliştirme Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Fatih Çebi, Türker İnan, Ayhan Canlıoğlu, İrşat Eyüpreisoğlu tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 27 Haziran'da kuruldu.


Uniform Yapı Gayrimenkul Geliştirme Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu;  Madde 3-Amaç ve Konu Şirketin amaç ve konusu şunlardır: a. Her türlü mühendislik ve mimarlık hizmetleri vermek, proje ve uygulamalarını yapmak, b. Konusu ile ilgili şehir ve imar planları hazırlamak ve uygulamalarını yapmak, c. Her türlü dekorasyon, iç mimari hizmetleri vermek bunlarla ilgili imalat yapmak ve yaptırmak, d. Tamirat, tadilat ve restorasyon hizmetleri vermek, proje ve uygulamalarını yapmak, e. Yurt içi ve yurt dışında kamu ve özel teşebbüslerin ihale ve taahhütlerine iştirak etmek, çelik, beton, kargir, ahşap, prefabrik her türlü inşaat işleri, yollar,...