29 / 04 / 2024

iş adamı Mehmet Salih Tatlıcı

iş adamı Mehmet Salih Tatlıcı

Mehmet Salih Tatlıcı Terekesi, 2013 Vergilendirme Dönemi Gelir Vergisi Türkiye Geneli ilk 100 sıralamasında 74. sırada yer alıyor. Peki, Gayrimenkul kralı olarak bilinen Mehmet Salih Tatlıcı kimdir?

Bakan Mehmet Özhaseki: 680 bin konut ve 170 bin civarında iş yeri yıkıldı! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem konutlarına ilişkin konuştu. Bakan Özhaseki, 680 bin konut ve 170 bin civarında iş yeri yıkıldığını ve 200 bin konutun yapıldığını inşa etti. 

Bakan Mehmet Özhaseki'den sevindirici haber: 1 ay içerisinde 50 bin konut teslim edilecek!

Dünya Şehirler Günü programında konuşan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki konut teslimlerine ilişkin açıklama yaptı. Bakan Mehmet Özhaseki 1 ay içerisinde 50 bin kadar konutu teslim edeceklerini vurguladı.

Son dakika: Gayrimenkul devininin kurucusu polis gözetimine alındı! Milyarder işadamı lokasyonunu terk edemeyecek

Gayrimenkul devinin kurucusu Vergrande'nin kurucusu milyarder Hui Ka Yan son dakika gelen habere göre polis gözetimine alındı. Milyarder işadamı bulunduğu lokasyonunu terk edemeyecek. İşte detaylar...

Mehmet Özhaseki'den kentsel dönüşüm mesajı! Önümüzdeki ayı işaret etti!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, kentsel dönüşüm ile ilgili olarak yaptığı açıklamada önümüzdeki Ekim ayını işaret etti. İşte detaylar...

Ünlü iş adamı 60 bin TL'ye oturan kiracısını hava parası vererek çıkardı! Evinin yeni kira bedeli ise dudak uçuklattı

Ünlü işadamı Fırat Yiğit, İstanbul'un Bebek semtinde 60 bin liraya oturan kiracısını çıkarmak için 2 milyon TL hava parası vermeyi teklif etti. Kiracı ise kabul etti. İşadamı, aynı evi tekrar kiraya verecek. Evin yeni kiralık bedeli ise görenlerin dudağını uçuklattı...

Mehmet Emin Okur ne iş yapıyor? Mehmet Emin Okur nereli? Mehmet Emin Okur’un hayatı...

Servet GYO Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Mehmet Emin Okur kimdir? Ne iş yapıyor? Nereden mezun oldu? İşte Mehmet Emin Okur’a ilişkin merak edilen detaylar...

Mehmet Ahkemoğlu ne iş yapıyor, nereden mezundur?

Mehmet Ahkemoğlu kimdir? Mehmet Ahkemoğlu’nun mesleği nedir? Mehmet Ahkemoğlu eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Mehmet Erdoğan Kimdir? Mehmet Erdoğan ne iş yapıyor?

Mehmet Erdoğan kimdir Mehmet Erdoğan’ın mesleği nedir? Mehmet Erdoğan eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Mehmet Çeker Kimdir? Mehmet Çeker ne iş yapıyor?

Mehmet Çeker kimdir? Mehmet Çeker’in mesleği nedir? Mehmet Çeker hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Mehmet Erdemoğlu kimdir? Ne iş yapar? Nereli?

Sasa Polyester San. AŞ. Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Erdemoğlu kimdir? Mehmet Erdemoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mehmet Erdemoğlu Ne iş yapar? Mehmet Erdemoğlu Nereli?  İşte Mehmet Erdemoğlu`nun yaşamına dair merak edilenler.

Kamuyu dolandıran çeteye Demir Yumruk operasyonu: İş adamı Erol Evcil gözaltına alındı

Demir çelik sektöründe paravan şirketler üzerinden sahte faturalarla kamuyu zarara uğratan firmalara yönelik 29 ilde gerçekleştirilen operasyonda gözaltına alınan şüpheli sayısı 300'e yükseldi. Gözaltına alınan isimler arasında iş adamı Erol Evcil de bulunuyor.

Mahkemeden Yalıkavak Marina’nın el değiştirmesine ilişkin karar!

Azeri işadamı Mübariz Gurbanoğlu’nun şikayeti üzerine aralarında Yalıkavak Marina’nın şu anki sahibi Anar Alizade, Gurbanoğlu’nun eski CEO’su Alaattin Aykaç ile eski yöneticileri Ali Kemal Çelikten ve Mehmet Ercil hakkında beraat kararı verildi. 

İnegöl Belediyesi'nden yatırım atağı!

İnegöl Belediyesi yeni yatırımlar için harekete geçti. İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, ilk sırada yeni Belediye Hizmet Binası ile Kent Meydanı’nın olduğunu belirtti ve Millet Bahçesi’nin de hayırsever işadamı Mehmet Yıldız’ın desteği ile yapılacağını belirtti.

iş adamı Mehmet Salih Tatlıcı Haberi

iş adamı Mehmet Salih Tatlıcı

Mehmet Salih Tatlıcı kimdir?

Mehmet Salih Tatlıcı, 1931 yılında Diyarbakır’da doğdu. Gayrimenkul kralı olarak tanınan Salih Tatlıcı ilk iş hayatına Diyarbakır’da tatlıcılık yaparak başladı. Kanser hastası olan Salih Tatlıcı, 2009 yılında vefat etti.


Tatlıcı, Şetat İnşaat, Şetat Menkul Kıymetler, Şetat Turizm gibi şirketlerin sahibi oldu. 2008 yılında, 980 milyon TL serveti ile Forbes listesinde 27. Sırada yer aldı. Salih Tatlıcı, 1960 yılında İstanbul’a gelerek, Karaköy’de tatlı satmaya başladı. Daha sonra Tatlıcılar Pastanesi adı ile bir dükkan açtı. 


Tatlıcı, genç yaşında teyzesinin kızı Bedriye Hanım evlendirildi. İstanbul’a geldikten sonra 1970’lerin başında, dükkanında tezgahtar olarak çalışan Mayika adında bir Rum kıza aşık oldu.  


1980’lere Türkiye’nin sayılı zenginlerinden biri oldu.  Türkiye, ABD ve Dubai’de gayrimenkule yatırım yapmaya başladı.  


Sahip olduğu gayrimenkullerle yaklaşık 3 milyar Dolarlık...