27 / 04 / 2024

iş bankası kentsel dönüşüm kastamonu

iş bankası kentsel dönüşüm kastamonu

Türkiye iş Bankası: riskli alanlarda yer alan veya riskli yapı ilan edilen lojmanlarda asgari 12 ay süreyle ikamet etmiş olan lojman sakinlerine ve kiracılara yönelik Kentsel Dönüşüm Kredisi kullandırıyor.

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt duyurdu! Bakırköy İş Bankası Blokları kentsel dönüşüm projesinde temeller atıldı! 

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, Bakırköy İş Bankası Blokları İncirli parselindeki kentsel dönüşüm kapsamında yapılacak yeni proje için temellerin atıldığının müjdesini verdi.

İş Bankası'ndan müşterilerine 1000 dolar hediye açıklaması. Duyanlar şok oldu

İş Bankası müşterilerinin dikkatini çeken kampanyalar hazırlamaya devam ediyor. İş Bankası tarafından son duyurulan kampanya müşterilerini şok etti. iş Bankası 1000 USD hediye verecek peki nasıl? İşte haberin detayları...

Deprem Gerçeği ve Kentsel Dönüşüm Şurası 15 Eylül'de başlıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından İstanbul'da düzenlenecek ve 15 Eylül tarihinden itibaren 3 gün devam edecek "Deprem Gerçeği ve Kentsel Dönüşüm Şurası" kapsamında yeni hazırlanacak olan deprem yasasının altyapısı oluşturulacak.

Bakanlıktan 3500 TL'lik kira desteği! 2023 kentsel dönüşüm il il kira destek ödemeleri peş peşe açıklandı!

Devlet kentsel dönüşüm projesi kapsamında kira desteğinde bulunuyor. Bakanlıktan 3500 TL'lik kira desteği! 2023 kentsel dönüşüm il il kira destek ödemeleri peş peşe açıklandı. İşte detaylar...

15 il için Kentsel Dönüşüm Stratejileri hazırlanacak!

TOKİ, Türkiye genelinde kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandırıyor. Kurum, çalışmalar kapsamında 15 kent için  Kentsel Dönüşüm Stratejileri hazırlayacak.

Güvenli ve sağlıklı binalar için kentsel dönüşüm iyi değerlendirilmeli!

İZODER Başkanı Emrullah Eruslu, '17 Ağustos Marmara Depremi’nin 22. yıl dönümü sebebiyle bir açıklamada bulundu. Eruslu, “Güvenli binalara sahip olmak için kentsel dönüşüm sürecini iyi değerlendirmeliyiz” diye konuştu.

Kocaeli Yeni Mahalle için kentsel dönüşüm kararı! 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Haziran ayı meclis toplantısında Yenimahalle Mahallesi için kentsel dönüşüm kararı ele alındı. 

 Mersin Akdeniz için kentsel dönüşüm çağrısı! 

Mersin Akdeniz Belediye Başbakanı M. Mustafa Gültak, ilçe için kentsel dönüşüm çalışmalarının bir an önce hayata geçmesi gerektiğini dile getirdi. 

Keçiören kentsel dönüşüm sorunu ABB meclis gündeminde!

Uzun süredir devam eden Keçiören kentsel dönüşüm sorunu ABB meclis gündeminde tartışıldı. 

Tuzla Yeni Birlik Sitesi için kentsel dönüşümde anlaşma sağlandı!

8 senedir devam eden İstanbul'un Tuzla ilçesine bağlı Yeni Birlik Sitesi için kentsel dönüşümde anlaşmaya varıldı. 

Trabzon Çömlekçi Mahallesinde kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Çömlekçi Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 1’inci etap yapım işi ihalesi, TOKİ tarafından yapıldı. Sözleşmesi, iş ve yer teslimi de yapılan proje tamamlandığında, Trabzon yepyeni bir Çömlekçi Mahallesi’ne kavuşacak.

Nihat Şen: Sürdürülebilir gelecek için kentsel dönüşüm fırsat!

Kentsel Dönüşüm Uzmanı Mimar Nihat Şen, sürdürülebilir bir gelecek için kentsel dönüşümün bir fırsat olduğundan bahsediyor. 2030 yılında yaşanabilecek susuzluğa dikkat çeken Şen, “Kentsel dönüşümle İstanbul’un su ihtiyacının yüzde 27’sini karşılayabiliriz” diye konuşuyor.

Depreme hazırlıklı olmak için kentsel dönüşümü hızlandırmalıyız!

GYODER, '1-7 Mart Deprem Haftası' dolayısıyla yaptığı açıklamada, "Depreme hazırlıklı olmak için kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandırmalıyız" dedi...

iş bankası kentsel dönüşüm kastamonu Haberi

iş bankası kentsel dönüşüm kastamonu

İş Bankası, "Kastamonu mücavir alanı içerisinde kalan riskli alan veya riskli yapı ikametgahlı lojman sakini ve kiracılara yönelik gerçekleştirilecek olan Kentsel Dönüşüm Kredisi ile ilgilenen değerli Kastamonulu hemşerilerimizi İş Bankası Şubelerine bekliyoruz" çağrısı yaptı.


Türkiye iş Bankası: riskli alanlarda yer alan veya riskli yapı ilan edilen lojmanlarda asgari 12 ay süreyle ikamet etmiş olan lojman sakinlerine ve yine riskli alan veya riskli yapılarda asgari 12 ay süre ikamet etmiş olan kiracılara yönelik Kentsel Dönüşüm Kredisi kullandırıyor. Banka'dan bu konuda verilen bilgiye göre; Devlet tarafından, kentsel dönüşüm kapsamında kullandırılan konut kredilerinde yıllık % 4; işyeri kredilerinde ise yıllık % 3 oranında faiz desteği uygulanıyor. Başvuruların Bakanlık onayının alınabilmesi için Bakanlıkça talep edilen belgeler ise şunlar: - Riskli bina tespit raporu inceleme...