02 / 05 / 2024

İş Bankası net karı ekim 2014

İş Bankası net karı ekim 2014

İş Bankası’nın Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) açıkladığı finansal sonuçlarına göre, bankanın üçüncü çeyrek net karı geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 45 artarak 918 milyon liraya çıktı..

Merkez Bankası’nın net rezervleri iki ayda 21,5 milyar dolar büyüdü!

Başkan değişiminin ardından yeniden rezerv biriktirmeye başlayan Merkez Bankası’nın “net” rezervinde 2 Haziran sonrasındaki on haftada toplam artış 21,5 milyar dolara ulaştı. Banka’nın brüt rezervi 116 milyar 319 milyon dolara ulaştı.

Merkez Bankası’nda swap hariç net rezerv eksi 51,2 milyar dolar!

Yeni ekonomi yönetiminin müdahale satışlarına son vermesi ile Merkez Bankası’nın rezervlerindeki erime tersine dönerken, swap (takas) yoluyla alınmış ödünç dövizler düşüldükten sonraki net rezerv düzeyinin eksi 51,2 milyar dolar olduğu belirlendi.

Commerzbank gümüş için beklentisini düşürdü! Gümüş fiyatları net bu kadar olacak! Gümüş yatırımcılar ters köşe olacak

Merkez Bankası faiz kararı sonrasında yükselen altın ve gümüş fiyatları bayramdan sonra gerilemeye başladı. Yatırımcılar altın fiyatlarını yanında gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını merak ediyor. Commerzbank gümüş için beklentisini düşürdü! Gümüş fiyatları net bu kadar olacak!

Dolar ne 30 TL ne de 40 TL olacak! Merkez Bankası doların geleceği seviyeyi resmen açıkladı! Dolar net bu kadar olacak!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB) geçtiğimiz haftalarda  2023 yılı Haziran ayı piyasa katılımcıları anketini açıkladı. Buna göre dolar  ne 30 TL ne de 40 TL olacak! Merkez Bankası doların geleceği seviyeyi resmen açıkladı! Dolar net bu kadar olacak!

Avrupa Merkez Bankası’ndan yüksek enflasyon uyarısı!

Avrupa Merkez Bankası (ECB) Başkanı Christine Lagarde, enflasyonist baskıların yüksek seyretmeye devam ettiğini aktardı. Lagarde, çekirdek enflasyonun zirve yaptığına yönelik net bir kanıt bulunmadığını belirtti.

Merkez Bankası rezervleri negatif bölgede kaldı: 10 ay sonra ilk kez 100 milyar doların altına indi

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) brüt ve altın rezervlerinde düşüş görülürken, net rezervleri negatif bölgede kalmayı sürdürdü. Toplam rezervler 10 ay sonra ilk defa 100 milyar doların altına indi. İşte detaylar...

KKM’de yeni rekorlar kırıldı, Merkez Bankası iki seçim arası 6.6 milyar dolar bozdurdu!

Kur Korumalı Mevduat (KKM) hesaplarının toplamı 2 trilyon 498 milyar 727 milyon liraya yükselerek yeni zirvesini gördü. Merkez Bankası’nın net rezervleri 2002 sonrası en düşük seviyeye indi.

Merkez Bankası’nın rezervleri erimeye devam ediyor!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, kan kaybetmeye devam ediyor. Bankacıların hesaplamalarına göre; Merkez Bankası’nın geçen hafta itibarıyla toplam rezervleri 3 milyar dolar; net rezervleri ise 2 milyar doların üstünde geriledi.

Finansal kesim dışındaki firmaların net döviz açığı 2,4 milyar dolar azaldı!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) tarafından açıklanan verilere göre, finansal kesim dışındaki firmaların net döviz pozisyonu açığı, Şubat ayında 86 milyar 798 milyon dolar oldu.

Dolar 36 TL değil 40 TL değil net bu kadar olacak! Merkez Bankası resmen açıkladı! Acil bakın

Dolar/TL'de son dakika gelişmeler milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. Doların ne kadar olacağı araştırılırken Merkez Bankası'ndan açıklama geldi. Dolar ne 25 TL ne de 40 TL olacak! Dolar tam tamına bu kadar olacak! Dev banka resmen açıkladı.

Euro yükselir mi, elimizdeki euroları bozduralım mı? Net yanıt geldi! Kıyıda köşede 1 eurosu bile olanlar acil bakın!

Avrupa Merkez Bankası bu hafta faizleri 50 baz puan artırdı. Kararın hemen ardından euro kuru yükselişe geçti. Yatırımcılar ise ''euro yükselir mi, elimizdeki euroları bozduralım mı? sorusunun yanıtını araştırıyor. Kıyıda köşede 1 eurosu bile olanlar acil bakın! Net yanıt geldi...

Avrupa Merkez Bankası Başkanı'ndan net karar geldi! Tarih netleşti! Euro böyle olacak! Acil bakın!

Avrupa Merkez Bankası Başkanı Christine Lagarde'den net karar geldi! Tarih netleşti! Euro böyle olacak! Acil bakın!

Avrupa Merkez Bankası Başkanı'ndan net açıklama geldi! Euro böyle olacak! Kıyıda köşede 1 eurosu bile olanlar acil...

Piyasaların gözü Avrupa Merkez Bankası faiz kararına çevrildi. Avrupa Merkez Bankası Başkanı'ndan mart ayında yapılması beklenen faiz artışı ile ilgili net açıklama geldi! Euro böyle olacak!

İş Bankası net karı ekim 2014 Haberi

İş Bankası net karı ekim 2014

İş Bankası’nın Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) açıkladığı finansal sonuçlarına göre, bankanın üçüncü çeyrek net karı geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 45 artarak 918 milyon liraya çıktı. İş Bankası’nın üçüncü çeyrek net k?rı ikinci çeyreğe göre de yüzde 10.8 arttı. Mali tablolara göre, İş Bankası’nın Eylül sonu itibarıyla aktif toplamı 231 milyar liraya, toplam mevduatı da 130 milyar liraya yükseldi.


Milliyet...