28 / 04 / 2024

iş bankası otel desteği

iş bankası otel desteği

Türkiye İş Bankası, ülke ekonomisinin lokomotiflerinden biri olan turizm sektörüne yönelik konsantrasyonunu artırırken, küçük otellere verdiği desteğini de sürdürüyor.

Türkiye İş Bankası'ndan Marmaris'e 844 milyonluk otel yatırımı!

Türkiye İş Bankası A.Ş. Muğla Marmaris'te Turizm Konaklama/OtelTesisi Projesi için harekete geçti. ÇED onayı alan proje resmen başlıyor.

Vegaist İnşaat, 'İbis İstanbul Şişli Otel' projesi için düğmeye bastı!

Vegaist İnşaat Turizm Otelcilik Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi İstanbul'da hayata geçirmeyi planladığı İbis İstanbul Şişli Otel için harekete geçti. 

İş Bankası'ndan müşterilerine 1000 dolar hediye açıklaması. Duyanlar şok oldu

İş Bankası müşterilerinin dikkatini çeken kampanyalar hazırlamaya devam ediyor. İş Bankası tarafından son duyurulan kampanya müşterilerini şok etti. iş Bankası 1000 USD hediye verecek peki nasıl? İşte haberin detayları...

İş Bankası'nın Marmaris'teki arsasına 199 odalı otel geliyor!

Erdem Mühendislik Danışmanlık Hizmetleri tarafından İş Bankası'nın Marmaris'teki arsasına 199 odalı otel hayata geçirilecek.

İş Bankası’ndan tüm müşterilerine son çağrı! Bu para hesaplara yatacak! Son tarih 31 Mayıs!

Bankalar ardı sıra kampanyalar düzenleyerek müşterilerinin yaptığı işlemlerden kazançlı çıkmalarını sağlıyor. Bu doğrultuda, bir kampanya düzenleyen İş Bankası, kampanyanın bitimine son iki gün kala son bir çağrı yaptı ve kampanya kapsamında müşterilerinin 200 TL kazanacağını duyurdu.

İş Bankası'ndan büyük bir açıklama geldi

İş Bankası'ndan kredi arayan vatandaşlar hakkında bomba bir açıklama geldi. Bankanın vereceği kredi miktarını duyanların ağzı açık kaldı.

İş Bankası'ndan son dakika müjdesi! 31 Mayıs 2023'te son!

İş Bankası, eğitim sektöründe harcama yapanlar için MaxiPuan kampanyası sunuyor! İşte ayrıntılar...

İş Bankası hesabı olanlar hesabını kontrol etsin! Bu para hesaplara yatacak!

Her geçen gün düzenlediği kampanyalarla beraber müşterilerinin yaptığı işlemlerde kazançlı çıkmasını sağlayan İş Bankası, yeni bir kampanyasını daha duyurdu. İş Bankası, düzenlediği bu kampanyayla müşterilerine 75 TL MaxiPuan vereceğini paylaştı.

İş Bankası'ndan emeklilere promosyon müjdesi: Son gelişmeler ve miktarlar!

İş Bankası, emekli vatandaşlara yönelik promosyonlarda cömert bir tutum sergilemektedir. İş Bankası'nın emeklilere verdiği promosyon miktarıyla ilgili son gelişmeler aşağıda yer almaktadır.

İş Bankası'ndan emeklilere dev promosyon müjdesi

İş Bankası tarafından emekli vatandaşlara verilen promosyonlarda kesenin ağzı açıldı. İşte İş Bankası'nın emeklilere verdiği promosyonun miktarı hakkındaki tüm gelişmeler...

İş Bankası'ndan flaş promosyon açıklaması. Rakamlar yükseldi

Özel bankalar arasında promosyon konusuna ayrı bir parantez açan bankalar arasında yer alan İş Bankası'ndan maaş promosyonları konusunda önemli bir adım geldi. İş Bankası birçok meslek grubu için maaş promosyonu konusunda kesenin ağzını açtı.

İş Bankası’ndan müjdeli haber! Hesaplara geri ödemesiz 1.000 TL yatacak!

Havaların ısınmasıyla beraber bankaların tatil kapsamında düzenlediği kampanyalar da artmaya başladı. Bu doğrultuda, yeni bir kampanya düzenleyen Türkiye İş Bankası, kampanyaya katılan müşterilerin hesabına bin TL’ye varan MaxiPuan yatıracağını duyurdu.

İş Bankası'ndan flaş açıklama. Müşterileri şimdi gidip öğrensin

İş Bankası'ndan müşterilere yönelik hazırlanan kredi paketiyle ilgili önemli bir açıklama gerçekleştirildi. Paketin milyonlarca kişinin işine yarayabileceği ifade edildi.

iş bankası otel desteği Haberi

iş bankası otel desteği

Turizm adına katma değer yaratılması amacıyla iş ortağı anlayışıyla sektörle uyum içinde hareket eden banka, bu kapsamda Türkiye Küçük Oteller Derneği (TÜRKODER) ile işbirliğine gitti.

Her sene ciddi bir yenilenme ve hazırlık ihtiyacı bulunan turizm firmalarına yönelik gelenekselleşen Sezona Hazırlık Kredi Kampanyaları sunan İş Bankası, sektörün sezona tazelenmiş olarak girebilmesine imkan sağlarken, 29 Mayıs 2015 tarihine kadar sürecek olan kampanya ile tüm otelcilere ulaşmayı hedefliyor. Kampanyada, dönemselliğe tabi olan turizm sektörünün özellikle otellerin nakit akımına uygun esnek ödeme alternatifleri sunuluyor.

İş Bankası,  içeriğini kısa bir süre önce güncellediği Turizm Destek Paketi ile de turizm alanında faaliyet gösteren müşterilerine destek veriyor. Paket kapsamında, konaklama tesisleri ile seyahat acenteleri başta olmak üzere turistik tesis işletmecisi ya da yatırımcısı firmaların finansman ihtiyaçları, kendi koşullarına...