12 / 05 / 2024

İş dünyasından 1 Kasım seçim sonuçları değerlendirmesi

İş dünyasından 1 Kasım seçim sonuçları değerlendirmesi

1 Kasım seçim sonuçları şüphesiz en çok ekonomiyi etkileyecek. İşte iş dünyasından 1 Kasım seçimleriyle ilgili yapılan açıklamalar...

Magazin dünyasından bir kiracı-ev sahibi kavgası daha geldi! Hazal Kaya'nın avukat annesi kiracısıyla birbirine girdi! 

Magazin dünyasından bir kiracı-ev sahibi kavgası daha geldi. Demet Akalın ve Feraye Tanyolaç'tan sonra şimdi de güzel ve başarılı oyuncu Hazal Kaya'nın avukat annesi kiracısıyla birbirine girdi. İşte haberin detayları...

İzmir, 21 fay kırığının üstünde: İş dünyasından kentsel dönüşüm çağrısı geldi!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, belediye başkan adayları ile ‘İzmir İş Dünyası’ buluşmasındaydı. Oda başkanları, İzmir'in deprem riskine dikkat çekerek kentsel dönüşüme hız verilmesini ve projelerin önünün açılmasını talep etti. 

1942 yılında Vakıflar Müdürlüğü'nden 1.000 liraya satılık ev!

1942 yılında Vakıflar Müdürlüğü tarafından 1.000 liraya ev satılıyormuş. İhale ile satılacak olan ev Halilağa Vakfı'na aitmiş. İşte detaylar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bakan Bolat'ın yaptığı indirim çağrısında kartopu etkisi! İş dünyasından destek yağıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Ticaret Bakanı Bolat'ın yaptığı "indirim çağrısına" iş dünyasından destek çığ gibi büyüyor.

İş dünyası yeni asgari ücreti değerlendirdi

​​​​​​​Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun 3’üncü toplantısının ardından yeni asgari ücret belli oldu. Yeni asgarin ücret 11 bin 402 liraya yükseldiği duyuruldu. Yeni asgari ücret, iş dünyası tarafından da pozitif karşılandı.

Spotify müzik dünyasında çok konuşulacak özelliğini duyurdu!

Sevilen müzik platformlarından biri olan Spotify müzik dünyasında çok konuşulacak özelliğini açıkladı. İşte detaylar!

İş dünyası yeni kabineyi değerlendirdi! İşte iş dünyasından gelen ilk mesajlar…

Cumhurbaşkanı Erdoğan dün yeni Bakanlar Kurulu’nu kamuoyu ile paylaşırken, iş dünyasının temsilcileri yeni kabineyi değerlendirdi. Hazine ve Maliye Bakanlığı başta olmak üzere ekonomi bakanlıklarına getirilen deneyimli isimler iş dünyasında memnuniyetle karşılandı.

İş dünyasından uyarı: ‘Enflasyon 3 haneyi görebilir’

Patronlardan kredi musluklarının açılmasına yönelik çağrı geldi. Son bir senedir finansmana erişimde büyük sorunlar yaşayan iş dünyası özellikle seçim öncesi kilitlenen kredi sisteminin tekrar açılmasını talep ediyor.

İş dünyasından seçim sonuçlarına ilişkin açıklamalar!

İş dünyası temsilcileri, seçimlere yönelik değerlendirmelerde bulundu. Yeni dönemden umutlu olduğunu belirten temsilciler, sorunların bir an önce çözülmesi gerektiğini söyledi.

1 gram bile altını olanlar çok dikkat! Az önce tek tek açıklandı, altını olanların adeta dünyası yıkıldı! Hemen bakın

1 gram bile altını olanlar çok dikkat... Az önce tek tek açıklandı, altını olanların adeta dünyası yıkıldı... Hemen bakın...

Euro yükselir mi, düşer mi? 1 euro resmen bu kadar olacak! Şimdi siz de peş peşe açıklanan rakama bakın!

Euro kurundaki son dakika gelişmeleri milyonlarca vatandaş tarafından yakından takip ediliyor. Euro yükselir mi, düşer mi? 1 euro resmen bu kadar olacak! Şimdi siz de peş peşe açıklanan rakama bakın!

İTO Başkanı Avdagiç, iş dünyasına seslendi! Depremzedelerin istihdamı için çağrı!

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç’ten, iş dünyasına depremzedeler için bir çağrı geldi. Avdagiç, iş dünyasından, depremde zarar gören ve başka illere yerleştirilen kişilerin istihdamında öncelik tanınmasını istedi.

1 gram altını bile olanlar aman dikkat! Az önce tek tek açıklandı, altını olanların adeta dünyası karardı! Hemen bakın

1 gram altını bile olanlar aman dikkat! Az önce tek tek açıklandı, altını olanların adeta dünyası karardı! Hemen bakın...

İş dünyasından 1 Kasım seçim sonuçları değerlendirmesi Haberi

İş dünyasından 1 Kasım seçim sonuçları değerlendirmesi

1 Kasım seçim sonuçları şüphesiz en çok ekonomiyi etkileyecek. İşte iş dünyasından 1 Kasım seçimleriyle ilgili yapılan açıklamalar...


Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı, "Seçim sonuçları ülkemize hayırlı olsun. Seçmen, AK Parti'ye tek başına hükümet etme ve birlik ve beraberliği yeniden tesis etme görevi vermiştir." dedi.


Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı'nın 1 Kasım Milletvekili Seçimi sonuçlarına ilişkin yaptığı değerlendirme şöyle:


"Seçim sonuçları ülkemize hayırlı olsun. Seçmen AK Parti'ye tek başına hükümet etme ve birlik ve beraberliği yeniden tesis etme görevi vermiştir. Yapılan seçimde milletimiz, yüksek bir katılımla, iradesini, 4 partili bir Meclis'ten yana kullanmıştır.


Bir an önce seçim sürecini geride bırakıp, hükümetin göreve başlamasını bekliyoruz. En kısa zamanda barış ve reform süreci öncelikli yeni bir döneme girmeliyiz. Bu dönemde birlik...