01 / 05 / 2024

iş gayrimenkul Manzara Adalar adres

iş gayrimenkul Manzara Adalar adres

Daire teslimlerinin 2018 yılı Nisan ayında gerçekleşmesi planlanan Manzara Adalar toplam 975 adet daireden meydana geliyor. İş Gayrimenkul Manzara Adalar adres bilgileri haberimizde yer alıyor.

Manzara Adalar İş GYO ev fiyatları!

Boğaziçi Köprüsü'ne 22 dakika, D-100 karayoluna 4 dakika uzaklıkta hayata geçirilen Manzara Adalar 313 bin 500 metrekare alan üzerine yayılıyor. Peki Manzara Adalar İş GYO ev fiyatları ne kadar?

Çin'in kurtarmayı seçtiği gayrimenkul şirketlerinin hisseleri yükseliyor!

Dünyada bütün dengeleri değiştiren koronavirüsle sık sık gündeme gelen Çin'in kurtarmayı seçtiği gayrimenkul şirketlerinin hisseleri yükseldi.

İş GYO Manzara Adalar'daki 65 bağımsız bölümün değeri ne kadar?

İş GYO Kartal Manzara Adalar projesindeki 65 adet gayrimenkulün toplam değeri 136 milyon 771 bin TL, KDV dahil toplam değeri ise 154 milyon 33 bin 880 TL olarak belirlendi. 

Tüfekçi Gayrimenkul Turizm ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tüfekçi Gayrimenkul Turizm ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Şenol Tüfekçi tarafından kuruldu. 

İş GYO Manzara Adalar için Tecim'e ne kadar ödeme yapacak?

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Kartal Manzara Adalar hakkında açıklama yaptı.

Hande Enes, Engin Group’un gayrimenkul işinin kaptanlığını üstleniyor!

Hande Enes, internet yatırımlarına ek olarak aile şirketi Engin Group’un yeni girdiği gayrimenkul işinin “takım kaptanlığını üstleniyor.

İş GYO Manzara Adalar'la 396 bin TL'ye ev sahibi yapıyor!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından hayata geçirilen Manzara Adalar konut projesinde KDV dahil 396 bin TL'den başlayan fiyatlarla konut sahibi olunabiliyor. 

Proje finansmanı kredilerinin yüzde 11'i gayrimenkul sektörünün!

Proje finansmanı kredileri risk bakiyesi 2018'de bir önceki yıla göre yüzde 29'luk artış kaydederek 430 milyar TL'ye ulaştı. Kredilerin yüzde 11'i gayrimenkul sektöründe kullandırıldı.

İş GYO Manzara Adalar güncel fiyatları!

İş GYO Manzara Adalar güncel fiyatları 1+1'lerde 351 bin 250 TL'den başlayarak değişiyor. İstanbul Kartal'da yükselen Manzara Adalar projesi 2018 yılının ilk çeyreğinde teslim ediliyor...

İş GYO 2016 yılı kar dağıtım tablosunu yayınladı!

Yönetim Kurulu Başkanlığına Levent Korba'nın seçildiği İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 2015 yılı kar dağıtım tablosunu yayınladı. İş GYO nakit kat patı ödeme tarihi olarak 28 Mart 2016 tarihini belirledi.

Mustafa Sarıçerçi: Gayrimenkulde 2016 fırsat yılı olabilir!

Turyap Kahramanmaraş Yatılı Bölge Şubesi Gayrimenkul Temsilciliği Sorumlusu Mustafa Sarıçerçi, gayrimenkul sektörünün 2015 yılında sıkıntılı bir süreç geçirdiğini yeni yılda ise beklentilerin çok yüksek olduğunu belirtti.

Kadir Has Gayrimenkul Geliştirme Sertifika Programları başlıyor!

Kadir Has Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi’nin Gayrimenkul Geliştirme Akademisi ile 6 yıldır ortaklaşa verdiği Gayrimenkul Geliştirme Sertifika Programları’nın Bahar dönemi eğitimleri Şubat ayında başlıyor

İş GYO, Manzara Adalar ve İFM projelerini RECEXPO'da tanıttı!

Bu yıl ilk kez düzenlenen Azerbaycan Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı (RECEXPO)’nda İş GYO, Manzara Adalar ve İstanbul Finans Merkezi (İFM) projelerini tanıtıyor.

Gayrimenkul Yatırım Fonları'na yoğun ilgi bekleniyor!

GAYRİMENKUL sektörüne yerli ve yabancı ilgisi beraberinde bu alanda sermaye piyasası araçlarının da çeşitlenmesini getiriyor. SPK’nın geçen yıl düzenleme getirdiği Gayrimenkul Yatırım Fonları da bu yeni ürünlerin başında geliyor.

iş gayrimenkul Manzara Adalar adres Haberi

iş gayrimenkul Manzara Adalar adres

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası ile inşa edilen Manzara Adalar Konutları'nda yer alan dairelerin alanları 62 metrekareden başlıyor, 291 metrekareye kadar ulaşıyor.


İş Gayrimenkul Manzara Adalar adres bilgisini haberimizin devamında bulabilirsiniz. Yüzde 1 peşinat ile daire sahibi olunabilen projede taksitler 1.639 TL'den başlangıç gösteriyor. 


Banka kredili veya tamamı peşin ödemelerde yüzde 8 indirim uygulanan Kartal Manzara Adalar Konutları'nda  stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daireler bulunuyor.


Manzara Adalar Evleri İstanbul Kartal'da yükseliyor. 313 bin 500 metrekare alan üzerinde hayata geçirilen projede fitness center, SPA alanı, açık çocuk havuzu, spor kompleksi,kapalı/açık yüzme havuzu, çocuk kulubü, hobi odaları gibi sosyal olanaklar mevcut. 


Kartal Manzara Adalar fiyatları 1+0 dairelerde 267...