29 / 04 / 2024

İş GYO 2015 ciro hedefi

İş GYO 2015 ciro hedefi

İş GYO hisseleri için 1,45 TL hedef fiyatla yükseliş potansiyeli öngörüyoruz,İş GYO'nun gelir tablosu performansı zayıflasa da mevcut projelere ilişkin katma değer beklentisi, şirket hisseleri için olumlu görüşümüzü korumamızı sağlıyor

Akiş GYO'nun davasının reddine karar verildi!

Akiş GYO, 2015 yılına ait Olağan Genel Kurul gündemine ilişkin bazı kararların iptali istemli dava ile ilgili temyiz yolu açık olmak üzere esastan reddine karar verildi.

Akmerkez GYO gündem maddelerinin iptali davasında istinafa gidildi!

Akmerkez GYO 2015 yılı genel kurul gündemine ilişkin bazı kararların iptali istemli açılan davada istinafa cevap verecek...

Akiş GYO davası 18 Haziran'da görülecek!

Akiş GYO 2015 yılına ait olağan genel kurul gündemine ilişkin bazı kararların iptali istemli açılan dava 18 Haziran'a bırakıldı...

Torunlar GYO 2015 Faaliyet Raporu, ABD'den ödüllerle döndü!

Torunlar GYO 2015 Faaliyet Raporu, ABD merkezli iki önemli yarışmada 4 önemli ödülle taçlandırıldı.

Halk GYO 2015 yıl sonu değerleme raporlarını yayınladı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Adım Gayrimenkul Değerleme A.Ş. tarafından hazırlanan 2015 yıl sonu değerleme raporlarını Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı.

Halk GYO 2015 yıl sonu revize değerleme raporunu yayınladı!

Halk GYO'nun, Vakıf Gayrimenkul Değerleme A.Ş. tarafından hazırlanan 2015 yıl sonu değerleme raporları revize edildi. Raporlara göre gayrimenkullerin ekspertiz değerlerine ilişkin herhangi bir değer değişimi olmadığı belirtildi.

Avrasya GYO 2015 olağan genel kurul toplantı sonucunu yayınladı!

Avrasya GYO' nun 2015 yılı olağan genel kurulu toplantısı şirket merkezinde gerçekleştirildi. Firma, olağan genel kurul toplantı sonucunu yayınladı.

Via GYO 2015 yılı olağan genel kurul toplantısı!

Via Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platfomu'nda 2015 yılı olağan genel kurul toplantısı çağrısı yayınlandı.

Metal GYO 2015 Yılı Kar Payı Dağıtım Önerisi kurulca onayladı!

Metal Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda 01.06.2016 tarihli kar payı dağıtımı yapılmaması yönünde almış olduğu kararlarını kurul toplantısında onaylandığını bildirmiştir.

Metal GYO 2015 olağan genel kurul toplantısı 27 Haziran'da!

Metal Gayrimenkul'ün 2015 yılına ait Olağan Genel Kurul Toplantısı, gündem maddelerini görüşmek ve karara bağlamak üzere, 27 Haziran 2016 günü saat 11:00’da, Arcadium Life II'de yapılacak.

Kiler GYO 2015 yılı olağan genel kurul toplantı sonucunu yayınladı!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2015 yılı olağan genel kurul toplantı sonucunu yayınladı. Şirketin 2015 yılına ait Olağan Genel Kurul toplantısı bugün gerçekleştirildi.

Rönesans GYO 2015 genel kurul toplantısının sonucunu yayınladı!

Rönesans Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 2015 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı bugün saat 10.00'da Ankara'da gerçekleştirildi. Rönesans GYO, 2015 genel kurul toplantısının sonucunu yayınladı!

Torunlar GYO 2015 genel kurul toplantı sonucunu yayınladı!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı alınan kararları içeren olağan genel kurul toplantı tutanağı, hazır bulunanlar listesi ve kar dağıtım tablosunu yayınladı.

İş GYO 2015 ciro hedefi Haberi

İş GYO 2015 ciro hedefi

İş GYO hisseleri için 1,45 TL hedef fiyatla yükseliş potansiyeli öngörüyoruz, İş GYO'nun gelir tablosu performansı zayıflasa da mevcut projelere ilişkin katma değer beklentisi, dengeli gelir ve portföy yapısı sayesinde piyasalarda ve ekonomi genelinde görülen dalgalanmalardan daha az etkilenmesi, şirket hisseleri için olumlu görüşümüzü korumamızı sağlıyor. Çeşitlendirilmiş ve dengelenmiş portföyü ile şirket, faaliyet göstermekte olduğu şirketler arasında dikkat çekiyor. 


Düzenli kira getirişi bulunan İş GYO, tamamlamış olduğu projelerden de satış geliri elde ediyor. Var olan projelere istinaden şirketin 2015 ve 2017 yıllarında bitmesi beklenen ofis, alışveriş merkezi ve konut projeleri bulunuyor. Projeler tamamlandıkça şirkete katma değer yaratması...