29 / 04 / 2024

İş GYO arsa alımı

İş GYO arsa alımı

İş GYO, İstanbul Çekmeköy Ömerli Mahallesi'nde bulunan, Anadolu Hayat Emeklilik A.Ş. mülkiyetindeki toplam 72 bin 609 metrekare büyüklüğe sahip taşınmazların, proje geliştirmek üzere 130 milyon TL bedel üzerinden satın alacak. 

İş GYO 2021'de 65,7 milyon TL'lik kiralama yaptı!

İş GYO, 2021 yılı içerisinde 7,9 milyon TL+KDV tutarında arsa alımı, gayrimenkul projelerinde yer alan ünitelerin satışı kapsamında yaklaşık 350,8 milyon TL+KDV tutarında satış işlemi ve yıllık kira bedeli toplamı yaklaşık 65,7 milyon TL+KDV olan kiralama işlemi gerçekleştirdi.

Torunlar GYO, Antalya Kepez'den arsa aldı!

Torunlar GYO, Antalya ili, Kepez ilçesi, Sinan Mahallesi 28569 ada 41 parselde yer alan 429,49 metrekarelik arsayı satın aldı. İşte arsa ve alım işlemi ile ilgili detaylar...

Peker GYO Almanya Nordstern'den 9.2 milyon Euro'ya arsa aldı!  

Peker GYO, Almanya'daki yatırımlarını hızlandırdı. Şirketin paylarının tamamına sahip olduğu Nordstern Düsseldorf GMBH ile Düsseldorf Belediye'si arasında arsa alım sözleşmesi imzalandı. İşte ayrıntılar...

Torunlar GYO Antalya'da 18.7 milyon TL'ye arsa aldı! 

Torunlar GYO tarafından, Antalya Kepez'de 18.7 milyon TL'ye arsa alındığı açıklandı. İşte ayrıntılar...

İş GYO, Çekmeköy'den arsa aldı! 

İş GYO İstanbul Çekmeköy'de yer alan 7 bin 871 metrekare yüz ölçüme sahip arsanın alınacağını Ocak ayının ilk günlerinde resmen duyurmuştu. O arsa ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. İşte ayrıntılar...

Vakıf Gayrimenkul GYO 125 milyon TL'ye AC Yapı'dan Arsa satın aldı!

Vakıf Gayrimenkul GYO, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda 125 milyon TL'ye AC Yapı'dan arsa satın aldığını duyurdu.

Trend GYO, Alibeyköy'den arsa aldı! Yeni proje geliyor! 

Trend GYO, İstanbul Alibeyköy'de hayata geçireceği proje kapsamında 2 adet arsa satın aldı. Proje için çalışmalar hızlandı...

Pasifik GYO Kemerburgaz Mithatpaşa'daki arsa için 279.2 milyon TL peşinat ödedi!

Pasifik GYO, İstanbul Eyüpsultan ilçesi Kemerburgaz Mithatpaşa Mahallesi'ndeki arsa için satış sözleşmesi imzaladı. Sözleşme kapsamında 279 milyon 250 bin TL peşinat ödendi. 

Pasifik GYO, Kemerburgaz'da 164.2 milyon TL'ye arsa aldı!

Pasifik GYO, Eyüpsultan ilçesi, Kemerburgaz Mithatpaşa Mahallesi 244 Ada 1 Parsel'de yer alan arsa için 164 milyon 250 bin TL peşinat ödemesi yaparak satış sözleşmesini imzaladı. 

Koray GYO, İller Bankası'nın Eyüpsultan arsa satışı ihalesine katıldı!

Koray GYO ve Koray Yapı Endüstrisi ve Ticaret A.Ş.'den oluşan ve ortak girişim grubu, İller Bankası A.Ş. tarafından düzenlenen "İstanbul İli Eyüpsultan İlçesi Göktürk Mahallesi 1563,1571 ve 1572 Parsellerin Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" ihalesinin 1. oturumuna katıldı.

Emlak Konut GYO'dan 5 milyar TL'lik ihale atağı!

Yılın son çeyreğinde 15 bin konut satışı yapacağını açıklayan Emlak Konut GYO, arsa karşılığı gelir paylaşım modelli projeler için düğmeye bastı. 

Reysaş GYO Kocaeli Gebze'de 82.2 milyon TL'ye arsa aldı!

Reysaş GYO, 3 Ağustos 2021 ve 660 nolu Yönetim Kurulu Kararı doğrultusunda; Kocaeli İli Gebze İlçesi Balçık Köyü 317 Ada 14 Parsel üzerinde yer alan Vona Holding A.Ş.'ye ait 34.477,19 metrekare büyüklüğündeki arsa KDV dahil 82 milyon 220 bin 630 TL bedel ile peşin olarak satın alındı. 

Reysaş GYO Gebze'den 4.7 milyon TL'ye arsa aldı!

Reysaş GYO, İmpa Yapı Endüstri ve Ticaret A.Ş. ve Timur Alperen Adan'a ait Gebze'deki arsa üzerine lojistik merkezi kuracak. Şirket arsa için 4 milyon 796 bin 796,20 TL ödedi.

İdealist GYO, TOKİ'nin arsa müzayedesine katılacak!

İdealist GYO, TOKİ'nin 3 ilde 278 muhtelif satılık arsa ve 2 kiralık taşınmazın vadeli açık artırma ihalesine katılacak. 

İş GYO arsa alımı Haberi

İş GYO arsa alımı

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Çekmeköy Ömerli arsa alımı hakkında açıklama yaptı.

İş GYO tarafından, İstanbul ili, Çekmeköy ilçesi, Ömerli Mahallesi'nde bulunan, Anadolu Hayat Emeklilik A.Ş. mülkiyetindeki toplam 72 bin 609 metrekare büyüklüğe sahip taşınmazların, proje geliştirmek üzere 130 milyon TL bedel üzerinden satın alınmasına karar verildi. 

Taşınmazlarda Ömerli Kasaba Evleri projesinin devamı niteliğinde bir proje geliştirilmesi planlanıyor. 

İş GYO'nun KAP açıklaması:
Yönetim Kurulumuzun 18.01.2022 tarihinde yapılan toplantısında; İstanbul İli, Çekmeköy İlçesi, Ömerli Mahallesinde bulunan, Anadolu Hayat Emeklilik A.Ş. mülkiyetindeki toplam 72.609 m2 büyüklüğündeki taşınmazların, Şirketimizin konut sektörüne ilişkin mevcut yatırım stratejisi kapsamında proje geliştirmek üzere 130 milyon TL bedel üzerinden satın alınmasına karar verilmiştir. 

Söz konusu taşınmazlar üzerinde, aynı lokasyonda geliştirilmekte olan Ömerli Kasaba Evleri Projemizin devamı niteliğinde bir konut projesi geliştirilmesi...