30 / 04 / 2024

iş gyo ofis satışı

iş gyo ofis satışı

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Tuzla Ofis Binası ile Tuzla Meydan Çarşı'da yer alan 5 ofisi  toplam 310 milyon TL+KDV'ye  Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları A.Ş.'ye sattı...

İş GYO Taksim Ofis Lamartine 2022 değeri belli oldu!

İş GYO Taksim Ofis Lamartine binasının 2022 değeri belli oldu. Peki Taksim Ofis Lamartine 2022 değeri ne kadar oldu? İşte o rakam...

İş GYO Maslak ofis binasının değeri belli oldu!

İş GYO Maslak ofis binasındaki 14 adet taşınmazın toplam değeri 163 milyon 150 bin TL olarak belirlenirken, KDV dahil 192 milyon 517 bin TL değer takdir edildi. 

İş GYO Maslak ofis binasının kira değeri ne kadar?

İş GYO Maslak ofis binasının toplam aylık kira değeri 561 bin 200 TL olarak belirlendi. Gayrimenkulün KDV dahil toplam kira değeri ise 662 bin 216 TL oldu. Binanın KDV hariç yıllık kira değeri ise 6 milyon 734 bin 400 TL olarak belirlendi.

İş GYO Taksim Ofis Lamartine binasının değeri ne kadar?

İş GYO Taksim Ofis Lamartine binasının pazar değeri 105 milyon 120 bin TL, yıllık toplam kira değeri 3 milyon 657 bin 180 TL, ortalama aylık birim kira değeri 77,18 TL olarak belirlendi. 

İş GYO Taksim Ofis Lamartine Binası'nın kira değeri ne kadar?

İş GYO Taksim Ofis Lamartine Binası'nın kira değeri belli oldu. Peki İş GYO Taksim Ofis Lamartine Binası'nın değeri ne kadar?

İş GYO Tuzla Meydan Çarşı'daki 5 ofis 310 milyon TL'ye satıldı!

İş GYO'nun Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları A.Ş.'nin hali hazırda kiracı olduğu Tuzla Ofis Binası ile Tuzla Meydan Çarşı'da yer alan 5 bağımsız bölümün toplam 310 milyon TL'ye Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları A.Ş.'ye satılmasına karar verildi.

Halk Ofis Kuleleri için Buga Otis Asansör ile anlaşıldı!

Halk GYO'nun İstanbul Uluslararası Finans Merkezi projesi kapsamında inşa edeceği Halk Ofis Kuleleri için Buga Otis Asansör ile sözleşme imzalandı.

İş GYO'dan Taksim Ofis Lamartine değerleme raporu!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamu Aydınlatma Platfomu'nda 2015 değerleme raporlarıyla alakalı açıklama yaptı. İş GYO İstanbul Beyoğlu'nda yer alan Taksim Ofis Lamartine'ye ilişkin değerleme raporunu yayınladı.

İŞ GYO Güneşli Ofis Binası'nı Sun Turizm'e sattı!

İŞ GYO, Halkalı'daki Güneşli Ofis Binası'nı Sun Turizm'e sattı. KDV dahil 82 milyon 10 bin TL bedelle satılan binanın bedeli tapu devir işlemleri ile eş zamanlı olarak tahsil edildi.

İş GYO'nun Güneşli Ofis Binası'nı Sun Turizm aldı!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Küçükçekmece Halkalı'da bulunan Güneşli Ofis Binası'nı Sun Turizm inşaat'a sattığını duyurdu.

Halk GYO, ofis kuleleri için ruhsat aldı!

Halk GYO, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nde hayata geçireceği 34 ve 46 katlı iki ofis kulesi ile 8'er katlı üç ticari binanın yer alacağı karma projesi için yapı inşaat ruhsatını aldı.

İş GYO, Ümraniye'deki karma projesinin ruhsatını aldı!

İŞ GYO, istanbul Ümraniye ilçesinde satın aldığı yaklaşık 5 bin metrekare arsa üzerinde geliştireceği 18 katlı, ofis ile ticari alanlardan oluşan karma proje için ruhsatını aldı.

İş GYO İFM'deki arsası için ruhsatı aldı!

İş GYO, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nde (İFM) yer alacak yaklaşık 5 bin metrekare yüzölçümlü arsa üzerinde ofis ve ticari ünitelerden oluşacak projesi için ruhsat işlemlerini tamamladı.

iş gyo ofis satışı Haberi

iş gyo ofis satışı

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Tuzla Ofis Binasının satışı hakkında açıklama yaptı.

İş GYO Yönetim Kurulu 12 Aralık 2019 tarihinde yaptığı toplantıda, Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları A.Ş.'nin hali hazırda kiracı olduğu Tuzla Ofis Binası ile Tuzla Meydan Çarşı'da yer alan 5 bağımsız bölümün toplam 310 milyon TL+KDV bedel üzerinden, Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları A.Ş.'ye satılmasına karar verikdi. Satış bedeli tapu devir tarihinde eş zamanlı olarak tahsil edilecek. 

Söz konusu satış kapsamında yasal kayıtlara (VUK) göre yaklaşık 126,4 milyon TL, UFRS'ye göre hazırlanan bilançoda ise yaklaşık 41 milyon TL tutarında kar elde edilmesi bekleniyor. 

İş GYO'nun KAP açıklaması: 
Yönetim Kurulumuzun 12 Aralık 2019 tarihinde yapılan toplantısında; Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları A.Ş.'nin hali hazırda kiracı...