03 / 05 / 2024

iş gyo sermaye artırımı

iş gyo sermaye artırımı

İş GYO'nun 2 milyar TL tutarındaki kayıtlı sermaye tavanının, 2022-2026 yılları için geçerli olmak üzere 7 milyar TL'ye yükseltilmesine ve Sermaye Piyasası Kurulu ve ilgili Bakanlık'tan gerekli izinlerin alınmasına karar verildi. 

İş GYO'nun sermaye artırımına SPK onayı!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın çıkarılmış sermayesini 913 milyon 750 bin TL'den 958 milyon 750 bin TL'ye artırılması nedeniyle ihraç edilecek 45 milyon TL nominal değerli paylara ilişkin ihraç belgesi onaylandı...

İş GYO sermayesini 45 milyon TL artırıyor!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 913 milyon 750 bin TL olan çıkarılmış sermayesini 2017 yılı kar payından karşılanmak üzere 45 milyon TL artırılarak 958 milyon 750 bin TL'ye yükseltiyor..

İş GYO sermayesini 958 milyon 750 bin TL'ye çıkarıyor!

İş GYO mevcut 913 milyon 750 bin TL olan çıkarılmış sermayesini 2 milyar TL'lik kayıtlı sermaye tavanı içerisinde kalmak ve 2017 yılı kar payından karşılanmak üzere 45 milyon TL artırılarak 958 milyon 750 bin TL'ye yükseltilmesi için başvuru yapacak.

İş GYO sermayesini 104 milyon TL artırdı!

İş GYO'nun çıkarılmış sermayesinin 2 milyar TL'lik kayıtlı sermaye tavanı içerisinde kalmak ve 2015 yılı kar payından karşılanmak üzere 104 milyon TL artırılarak 850 milyon TL'ye yükseltilmesine ilişkin işlemler tamamlandı.

İş GYO sermaye artırımı onaylandı!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın sermaye artırımı 2015 yılı kar payından karşılanmak suretiyle 746 milyon TL'den 850 milyon TL'ye artırılması onaylandı.

İş GYO'nun bedelsiz sermaye artırımını SPK onayladı!

İş GYO 2014 yılı kar payından karşılanmak suretiyle 680 milyon 400 bin TL'den 746 milyon TL'ye artırılması nedeniyle ihraç edilecek 65 milyon 600 bin TL nominal değerli paylara ilişkin ihraç belgesi, SPK onayladı.

İş GYO sermayesini 680 milyon 400 liraya çıkarttı!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı sermayesini 680 milyon 400 liraya çıkarttı.

İş GYO bedelsiz sermaye artırımını yayınladı!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre İş GYO Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı bedelsiz sermaye artırımını yayınladı. Sermaye artırımı iel ilgili detaylı bilgi haberimizde bulunuyor.

İş GYO kar payından bedelsiz sermaye artırımı başvurusu gerçekleştirdi!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı kar payından bedelsiz sermaye artırımı başvurusu gerçekleştirdi.

İş GYO sermaye artırımına ilişkin yönetim kurulu kararını yayınladı!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu 'nda yapılan yazılı açıklamaya göre İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı sermaye artırımına ilişkin yönetim kurulu kararını yayınladı.

İş GYO'nun bedelsiz sermaye artırımına SPK'dan onay!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın bedelsiz sermaye artırımına Sermaye Piyasası Kurulu onay verdi...

İş GYO kar payından sermaye artırımı için SPK'ya başvuracak!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş, Yönetim Kurulu kararı ile kar payından sermaye artırımı için SPK'ya başvuracak...

Yeşil GYO'dan Innovia 4 açıklaması: Sermaye artışının 285 milyon TL'si proje için kullanılacak!

Yeşil GYO, sermaye artışından elde edilecek fonun kullanım yerlerini tek tek açıkladı. Innovia-4 projesi ile ilgili de açıklama yapıldı. İşte ayrıntılar...

TSPB ve GYODER'den iş birliği! GYO verileri şeffaf bir şekilde yatırımcılara sunulacak!

Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği (TSPB) ile Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği (GYODER), Gayrimenkul Yatırım Ortaklıkları (GYO) sektörüne ait verilerin şeffaf bir biçimde yatırımcılara sunulması amacıyla iş birliğine gitti.

Avrupakent GYO halka açılacak! Halka arz için Sermaye Piyasası Kurumu’na başvuruda bulundu!

Avrupa Konutları’nı inşa eden Artaş Holding iştiraki Avrupakent GYO halka arz için ilk adımı attı. Sermaye Piyasası Kurumu’na başvuruda bulunan şirket, her yıl karın yüzde 50’sini temettü olarak dağıtmayı planlıyor.

Panora GYO sermaye tavanını 250 milyon TL'ye yükseltecek!

Panora GYO, kayıtlı sermaye tavanının 90 milyon TL'den 250 milyon TL'ye artırılması ve kayıtlı sermaye tavanı izni süresinin beş sene süreyle uzatılması için SPK'ya başvurdu.

Akiş GYO sermaye artırımı için SPK'ya başvuracak!

Akiş GYO, 1 milyar TL olan kayıtlı sermaye tavanının 2022- 2026 dönemi için 5 yıl süre ile uzatılabilmesi için gerekli izinlerin alınmasını teminen T.C. Ticaret Bakanlığı ile Sermaye Piyasası Kurulu'na başvurulmasına karar verdi.

Avrasya GYO sermaye artırımı için SPK'ya başvuracak!

Avrasya GYO, 2022 yılı sonunda dolacak olması sebebiyle mevcut kayıtlı sermaye tavanı değiştirilmeden süresinin 5 yıl (2022-2026) daha uzatılması amacıyla gerekli izinlerin alınmasını teminen T.C. Ticaret Bakanlığı ile Sermaye Piyasası Kurulu'na başvurulmasına karar verdi.

İş GYO kayıtlı sermaye tavanını 7 milyar TL'ye yükseltecek!

İş GYO'nun 2 milyar TL tutarındaki kayıtlı sermaye tavanının, 2022-2026 yılları için geçerli olmak üzere 7 milyar TL'ye yükseltilmesine ve Sermaye Piyasası Kurulu ve ilgili Bakanlık'tan gerekli izinlerin alınmasına karar verildi. 

Akfen GYO sermaye artırımı için SPK'ya başvurdu!

Akfen GYO mevcut 900 milyon TL olan ödenmiş sermayesinin, emisyon primlerinden karşılanmak üzere 400 milyon TL artırılması ve 1 milyar TL olan Kayıtlı Sermaye Tavanının aşılarak 1 milyar 300 milyon TL'ye çıkarılmasına ilişkin SPK'ya başvuruda bulundu.

Doğuş GYO sermaye artırımı için SPK'ya başvuracak!

Doğuş GYO, 500 milyon TL olan kayıtlı sermaye tavanının 2022- 2026 dönemi için 5 yıl süre ile uzatılabilmesi için gerekli izinlerin alınmasını teminen T.C. Ticaret Bakanlığı ile Sermaye Piyasası Kurulu'na başvurulmasına karar verildi.

Atakule GYO sermaye artırımı için SPK'ya başvurdu!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 231 milyon TL olan ödenmiş sermayesinin 263 milyon 340 bin TL'ye çıkarılması için Sermaye Piyasası Kurulu'na başvuru yaptı.

TSKB GYO sermaye artırımından elde edeceği fonla borçlarını kapatacak!

TSKB GYO Yönetim Kurulunca 2 Temmuz tarihinde kabul edilen, Sermaye Piyasası Kurulu'nun VII-Kurul 128.1 sayılı Pay Tebliği'nin 33'üncü maddesi kapsamında hazırlanan 'Sermaye Artırımından Elde Edilecek Fonun Kullanım Amacına İlişkin Rapor' yayınlandı. 

Reysaş GYO sermaye artırımı için SPK'ya başvurdu!

Reysaş GYO'nun 1 milyar TL olan kayıtlı sermaye tavanı içinde 246 milyon 1 TL olan çıkarılmış sermayesinin 500 milyon TL'ye artırılması için SPK'ya başvuru yapıldı.  

İş GYO'dan 3 milyar TL'lik borçlanma aracı ihracı!

İş GYO'nun 3 milyar TL ihraç tavanı kapsamında, maksimum 1.200 güne kadar vadeli borçlanma aracı ihracı için Sermaye Piyasası Kurulu (SPK)'na yaptığı başvuru 21/615 sayılı kararı ile onaylandı.

iş gyo sermaye artırımı Haberi

iş gyo sermaye artırımı

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Kayıtlı sermaye tavanının artırılmasına ilişkin Yönetim Kurulu kararı hakkında açıklama yaptı.

İş GYO Yönetim Kurulunun 22 Aralık 2021 tarihinde yapılan toplantısında, Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-18.1 sayılı "Kayıtlı Sermaye Sistemi Tebliği" ve Şirket Ana Sözleşmesi uyarınca;

Şirketin 2 milyar TL tutarındaki kayıtlı sermaye tavanının, 2022-2026 yılları için geçerli olmak üzere 7 milyar TL'ye yükseltilmesine ve Sermaye Piyasası Kurulu ve ilgili Bakanlık'tan gerekli izinlerin alınmasına karar verildi. 

İş GYO'nun KAP açıklaması:
Yönetim Kurulumuzun 22 Aralık 2021 tarihinde yapılan toplantısında, Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-18.1 sayılı "Kayıtlı Sermaye Sistemi Tebliği" ve Şirket Ana Sözleşmesi uyarınca;

- Şirketimizin 2.000.000.000 TL tutarındaki kayıtlı sermaye tavanının, 2022-2026 yılları için geçerli olmak üzere 7.000.000.000 TL'ye yükseltilmesine ve Şirket Ana Sözleşmesinin "Sermaye ve...