06 / 07 / 2024

iş ve meslek danışmanlığı hizmeti

iş ve meslek danışmanlığı hizmeti

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, iş ve meslek danışmanlığı hizmetini daha etkin bir şekilde kullanacaklarını belirterek, "Bu kapsamda yaklaşık 2.2 milyon kişinin bu hizmetten yararlanmasını hedefliyoruz" dedi.

Şişli Meslek Yüksekokulu Öğretim Üyesi ve Öğretim Görevlisi alıyor! Bu ilanı sakın kaçırmayın!

Şişli Meslek Yüksekokulu Öğretim Üyesi ve Öğretim Görevlisi alıyor! Akademisyen ve akademisyen adaylarının sakın kaçırmayacağı ilanların detaylarını sizler için hazırladık. İşte haberin ayrıntıları…

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği ve Ticaret A.Ş. Orhantepe şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği ve Ticaret A.Ş. Orhantepe Şubesi bugün Beykoz’da 5 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği ve Ticaret A.Ş. Kordonboyu şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği ve Ticaret A.Ş. Kordonboyu Şubesi bugün Beykoz’da 5 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği ve Ticaret A.Ş. Atalar şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği ve Ticaret A.Ş. Atalar Meydan Şubesi bugün Kartal’da 5 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği ve Ticaret A.Ş. On Çeşme Meydan şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği ve Ticaret A.Ş. On Çeşme Meydan Şubesi bugün Beykoz’da 5 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

İstanbul'da imar kirliliği ve kaçak yapılaşma engellenmeli!

İstanbul'un birçok yerinde ciddi bir imar kirliliği ve kaçak yapılaşma bulunuyor. Peki İstanbul'da kentsel dönüşüm nasıl yapılacak? İmar kirliliği nasıl engellenecek?

Trn Otel İşletmeciliği Ve Yatırımları Anonim Şirketi Mall Of İstanbul Hilton Şubesi açıldı!

Trn Otel İşletmeciliği Ve Yatırımları Anonim Şirketi Mall Of İstanbul Hilton Şubesi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Erol Akkaya ve İlter Türkmenoğlu ortaklığında kuruldu.

Englısh Post Ofis İşletmeciliği Ve Restorasyon Limited Şirketi kuruldu!

Englısh Post Ofis İşletmeciliği Ve Restorasyon Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 15 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile English Post Office Limited tarafından kuruldu.

Verimliliği ve motivasyonu artırmak için mimari açıdan dikkat edilmesi gereken noktalar!

Ödüllü ofis ve konut projeleri ile uluslararası çapta başarılara imza atan Elips Tasarım Mimarlık Kurucusu Y. Mimar Feza Ökten Koca, evlerden çalışılan bu günlerde verimliliği ve motivasyonu artırmak için mimari açıdan dikkat edilmesi gereken noktalara değindi.

Bzc Travel Turizm Seyahat Acenteliği Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!  

Bzc Travel Turizm Seyahat Acenteliği Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ersin Bozcan ve Fahri Bozcan ortaklığında kuruldu.

Ürün güvenliği ve teknik düzenlemeler kanunu yayımlandı!

Ürünlerin güvenli ve ilgili teknik düzenlemelere uygun olmasının sağlanması, piyasa gözetimi ve denetim ve yükümlülüklere ilişkin esasların belirlenmesini amaçlayan ürün güvenliği ve teknik düzenlemeler kanunu yayımlandı.

Adalet Bakanlığı cezaevlerinde kreş, anaokulu, lise ve meslek liseleri açacak!

Adalet Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ile kapsamlı bir eğitim ve öğretim iş birliği protokolü imzalayarak cezaevlerinde kreş, anaokulu, lise ve meslek liseleri açacak.

Valve İnşaat Demir Çelik iç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Valve İnşaat Demir Çelik iç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Yakup İşbilen tarafından kuruldu.

iş ve meslek danışmanlığı hizmeti Haberi

iş ve meslek danışmanlığı hizmeti

Bakan Selçuk, yaptığı yazılı açıklamada, bu yıl İŞKUR aracılığıyla 450 bin farklı işyerini ziyaret etmeyi hedeflediklerini söyledi. İş ve meslek danışmanlarının burada istihdamın artırılması konusunda vermiş oldukları teşvik ve hizmetleri işyerlerine aktaracağını kaydeden Selçuk, hizmetin bu yıl daha etkin bir şekilde verileceğini aktardı.

2.2 MİLYON KİŞİYE İŞ VE MESLEK DANIŞMANLIĞI

A Haber'de yer alan habere göre; Bakan Selçuk, iş arayan vatandaşlara da danışmanlık hizmeti verildiğini anımsatarak, "Geçtiğimiz yıl 1.9 milyonu aşkın vatandaşımıza iş ve meslek danışmanlığı hizmeti sunduk. Kadınlar, gençler, engelliler ve özel politika gerektiren gruplar başta olmak üzere tüm iş arayanları işgücü piyasasına kazandırmaya devam edeceğiz. İş ve meslek danışmanlığı hizmetimizi daha etkin bir şekilde kullanacağız. Bu kapsamda yaklaşık 2.2 milyon kişinin bu hizmetten yararlanmasını hedefliyoruz. Ayrıca, geleceğimizin...