02 / 05 / 2024

İş yerlerini TOKİ yapsın

İş yerlerini TOKİ yapsın

KTO'nun istişare toplantısında, arsa ve işyeri fiyatlarının değerinden fazla yükseldiğini işyeri satınalmanın veya kiralarının maddi olarak zorlaştığını ifade edildi. TOKİ tarafindan işyeri yapılması konusunda taleplerini dile getirdiler.

Deprem uzmanı Prof. Dr. Okan Tüysüz İstanbul'un en riskli yerlerini açıkladı! Depremde ilk önce buralar etkilenecek!

Deprem uzmanı Prof. Dr. Okan Tüysüz, en riskli 2 fayı ve İstanbul'un depremde daha fazla zarar görecek yerlerini sıraladı.

TOKİ 43 ilde konut ve iş yerlerini satışa çıkarıyor!

TOKİ'den 43 şehirde satılık konut ve iş yeri duyurusu. TOKİ’den 43 şehirde ev ve iş yerleri satışa çıkardığını açıkladı. Başta İstanbul, Ankara ve İzmir'in dahil olmak üzere 26 ilde konut; bu kentlerin bazılarının da yer aldığı toplam 29 ilde ise iş yeri satışı yapacağını duyurdu.

Tok Müteahhitlik Hafriyat İnşaat Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tok Müteahhitlik Hafriyat İnşaat Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Şerife Şahin tarafından kuruldu.

Kahramanmaraş esnafına imar müjdesi! İş yerlerini aynı yere yapabilecekler!

Kahramanmaraş'ta toptancılar sitesindeki esnaflar için hibe destekli imar hakkı müjdesi geldi. Buna göre esnaflar iş yerlerini aynı yere yapabilecekler.

Esnaflardan kira sınırı talebi: Fahiş kiralar iş yerlerini kapattıracak boyuta geldi! 

Fahiş kiralar iş yerlerini kapattıracak boyutlara ulaşırken, esnaflardan kira sınırı talebi geldi. İşte ayrıntılar...

Sahurda ne yenmeli? Sahurda en çok ne tok tutar?

Sahurda ne yenmeli ve içilmeli? Hangi yiyecekler sahurda tok tutar? İşte Ramazan ayına girdiğimiz şu günlerde sıklıkla sorulmaktadır. İşte detaylar!

O şehirde belediye işyerlerini kiraya verecek! 2 Mart 2023’teki ihaleyi kaçırmayın!

Büyükşehir Belediyesi iş yerlerini kiraya vereceğini duyurdu. İhalenin tarihi ise 2 Mart 2023 olarak belirlendi.

TOKİ Van Erciş projesindeki iş yerlerini satışa çıkardı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Van Erciş projesinde yer alan iş yerlerini 180 ay vade imkanıyla satışa çıkardı.

Hasan Tok: Ergene'deki arazi mutlak koruma alandır!

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nin emekli öğretim üyesi Prof. Dr. Hasan Tok, Çorlu/Ergene kesimindeki Marmaracık köyü sınırlarında bulunan tarım arazisinin mutlak koruma alanı olduğunu dile getirdi. Hürriyet köşe yazarlarından Yalçın Bayer söz konusu araziyi kaleme aldı.

İş yerlerini kapatmak zorunda kalan esnafın sorunları mecliste!

Pandemi döneminde işyerlerini kapatmak zorunda kalan esnafın sorunlarının çözümü ve kısıtlamaların ne zaman kaldırılacağı meclis gündemine taşındı. CHP'li Budak, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İş yerlerini kapatmak zorunda kalan esnafın sorunları mecliste!

Pandemi döneminde işyerlerini kapatmak zorunda kalan esnafın sorunlarının çözümü ve kısıtlamaların ne zaman kaldırılacağı meclis gündemine taşındı. CHP'li Budak, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Dışişleri Bakanlığından İsrail'in ilave yasa dışı yerleşim yerlerini genişletme planına onay vermesine tepki!

Dışişleri Bakanlığı, İsrail'in işgal altındaki Batı Şeria'da ilave yasadışı yerleşim yerlerini genişletme planının resmen onaylanmasına tepki gösterdi.

 Hanefi Tok: Çaykara her alanda dönüşüyor!

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, geçmiş 5 yıllık belediye başkanlığı dönemi çalışmalarını ve yeni dönem projeleri hakkında açıklamalarda bulundu...

İş yerlerini TOKİ yapsın Haberi

İş yerlerini TOKİ yapsın

KTO'nun istişare toplantısında, arsa ve işyeri fiyatlarının değerinden fazla yükseldiğini işyeri satınalmanın veya kiralarının maddi olarak zorlaştığını ifade edildi. TOKİ taafindan işyeri yapılması konusunda taleplerini dile getirdiler.


KTO'nun istişare toplantısında takım tezgahları ve hizmete yönelik makine imalatı yapan işletmeler arsa ve işyeri fiyatı yüksekliğinden dolayı işyerlerini TOKİ'nin yapması için talepte bulundu. 'işyerlerini TOKI yapsın' 


Konya Ticaret Odası'nın düzenlediği istişare toplantıları reel sektörün sorunlarına çözüm önerileri sunmaya devam ediyor. KTO Başkanı Selçuk Öztürk istişare toplantısında asa ve işyeri fiyatlarının yüksekliği dolayısıyla kaynak kaybının yaşandığım belirterek TOKİ ile işyeri yapımı için görüşmelerin devan ettiğini söyledi. 

Konya Ticaet Odası (KTO) tarafindan sektörel sorunlaın tespiti ve çözüm önerilerinin oluşturulması amacıyla düzenlenen meslek komiteleri istişare toplantılaı yoğun katılımla devan ediyor. Takım Tezgahları ve Hizmete Yönelik Makine İmalatı...