05 / 05 / 2024

isa dal

isa dal

İsa Dal: "GAP Bölgesi, Denizli tekstili için yeni bir fırsat" dedi. Dal, yaptığı açıklamada, Türkiye Moda ve Hazır Giyim Federasyonu üyelerinden oluşan heyetle Gaziantep ve Şanlıurfa'da incelemelerde bulunduklarını belirtti.

Deprem sonrası gündeme gelmişti... TOKİ konutlarında ihale süreci başlarken, o konutlarda dal bile kıpırdamıyor!

İzmir’in Karaburun ilçesinde deprem sonrası yıkılan evlerin yerine yapılacak konutlarla ilgili TOKİ son aşamaya gelirken, Belediye tarafından yapılmayı bekleyen konutlarda ise dal kıpırdamıyor.

Dal Yatırım Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Dal Yatırım Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 40 milyon 461 bin TL sermaye bedeli ile Cevdet Dal tarafından kuruldu.

Hurdada dal kıpırdamıyor! Fiyatlar resmen çakıldı kaldı! Hurda fiyatları ne kadar? 17 Ekim 2023 hurda fiyat listesi

Güncel hurda fiyat listesi merak ediliyor. Geçtiğimiz hafta gelen 2,5 lira zamdan sonra hurda fiyatlarında dal  kıpırdamıyor. Hurda fiyatları resmen çakıldı kaldı. Hurda fiyatları ne kadar? Bakır ve demir hurda fiyatları kaç lira? 17 Ekim 2023 hurda fiyat listesi.

YÖK'ten Çift Ana Dal ve Yan Dal Sistemi İçin Hangi Şart Kaldırıldı?

Yükseköğretim Kurulu, üniversite öğrencilerini ilgilendiren bir duyuru yaptı.  Çift ana dal ve yan dal yapmak isteyen öğrenciler için yeni kararlar alındı. Alınan karara göre çift ana dal ve yan dal eğitimi için o şart artık kaldırıldı. İşte YÖK’ten yeni çift ana dal ve yan dal sistemi kararı…

Hurdada dal kıpırdamıyor! Hurda fiyatları ne kadar oldu? İşte 21 Ekim 2022 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarına son iki gündür ne indirim ne de zam haberleri geliyor. Hurda fiyatlarında resmen son günlerde dal kıpırdamıyor. Peki güncel hurda fiyatları ne kadar oldu? Bugün hurda fiyatları kaç TL? İşte 21 Ekim 2022 hurda fiyat listesi..

Dal Enerji Madencilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Dal Enerji Madencilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Dal Enerji Madencilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Fatih'te yapıldı.

Çisa Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Çisa Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de Eda Nükhet Akkaya Özkan tarafından kuruldu.

Erik dalı gevrektir amanın basmaya gelmez! Eriğin fiyatı pahalı amanın almaya gelmez!

'Erik dalı gevrektir amanın basmaya gelmez' şarkısını eminiz hepiniz bir kere dinlemişsinizdir! Bahar aylarının gelmesiyle can erik tezgaha çıktı ama fiyatı yüzünden almak herkesin harcı değil..

Dalçık Yapı Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Dalçık Yapı Ticaret Sanayi Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Dalçık tarafından kuruldu.

Üçdal İnşaat Elektrik Hırdavat Malzemeleri ve Lojistik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üçdal İnşaat Elektrik Hırdavat Malzemeleri ve Lojistik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Yaşar tarafından kuruldu.

Gemlik Zeytin Dalı Meydanı açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Gemlik Belediyesi’yle birlikte düzenlediği ve bünyesinde yüzlerce yıllık zeytin ağaçlarının da bulunduğu Gemlik Zeytin Dalı Meydanı projesi açıldı.

Şanlıurfa Zeytin Dalı Eğitim Kampüsü açıldı!

2018 - 2019 eğitim öğretim yılında içerisinde 9 lisenin yer aldığı Zeytin Dalı Eğitim Kampüsü'nün açılışı yapıldı.

TOKİ Zeytin Dalı sosyal tesisi hizmete girdi!

Bor Belediyesi tarafından yapımına başlanan ve 5 ay gibi bir kısa sürede yapımı tamamlanan TOKİ Zeytin Dalı Sosyal Tesisi halkın hizmetine açıldı. 

isa dal Haberi

isa dal


Türkiye Moda ve Hazır Giyim Federasyonu Başkan Yardımcısı İsa Dal, GAP Bölgesinin Denizli tekstili için yeni bir fırsat olduğunu söyledi. 


Aynı zamanda Denizli Tekstil ve Giyim Sanayicileri Derneği Başkanı da olan Dal, gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkiye Moda ve Hazır Giyim Federasyonu üyelerinden oluşan 100 kişilik heyetle Gaziantep ve Şanlıurfa'da incelemelerde bulunduklarını belirtti. 


Bölgenin, Denizli'de üretilen tekstil ürünleri açısından önemli olduğunu dile getiren Dal, şunları kaydetti:


"600 milyar dolar potansiyele sahip Ortadoğu coğrafyasına sıcak satış yapmanın yolu Gaziantep ve Şanlıurfa'dan geçiyor. Özellikle Şanlıurfa'nın 2 milyona yakın nüfusunun çoğunluğunun genç oluşu ile bölgenin 6. Teşvik Bölgesi'nde yer alması önemli. Bu durum bölgeyi gelecekte cazibe merkezi haline getirecek. GAP Bölgesi, Denizli tekstili için yeni bir fırsat. Denizli bu fırsatları iyi görüp, zamanında değerlendirmesi gerekiyor. Denizli'nin...