15 / 05 / 2024

İsa Turgut İnci kira açıklaması

İsa Turgut İnci kira açıklaması

Yıldız Teknopark Genel Müdür Yardımcısı İsa Turgut İnci yaptığı açıklamada, "Teknopark bünyesinde faaliyet gösteren sosyal alan işletmecilerinden kira bedeli alınmayacak" dedi.

Sağlık Bakanlığı 2023 yılı 2'nci dönem atama kurası ne zaman? Sağlık Bakanlığı'ndan son dakika müjdesi!

Sağlık Bakanlığı, uzman tabip, tabip, uzman diş tabibi, diş tabibi ve eczacı kadroları için ilk kez ya da yeniden atama duyurusunu resmen yayımladı. İşte ayrıntılar..

Sağlık turizminde 200 milyon doların üstünde anlaşma yapıldı!

İstanbul’da bu yıl ilk defa “1’nci Turabexpo Sağlık Turizmi Fuarı”, düzenlendi. Türk sağlık sektörüyle beraber Arap ve Türk Cumhuriyetleri’ndeki sağlık sektörü öncülerini buluşturan fuarda, 15 bine yakın ikili görüşme yapılırken, 200 milyon doların üzerinde anlaşmanın yapıldı.

Sağlık Bakanlığı ikinci personel alımı başladı mı? 2023 Sağlık Bakanlığı 2'nci personel alımı detayları! 

Sağlık Bakanlığı ikinci personel alımı için tüm gözler gelecek son dakika açıklamasına çevrildi. Sağlık Bakanlığı ikinci personel alımı başladı mı? 2023 Sağlık Bakanlığı 2'nci personel alımı detayları! 

Aldebaran Mühendislik Mimarlık İnşaat Sağlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aldebaran Mühendislik Mimarlık İnşaat Sağlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Yusuf Turgut tarafından kuruldu.

Yıldız Teknopark'ta kira indirimi desteği devam edecek!

Yıldız Teknopark Genel Müdür Yardımcısı İsa Turgut İnci, "Sağladığımız Ar-Ge Teşvik Fonu kapsamında kira indirimi desteğine devam edeceğiz." dedi.

Teknopark işletmelerinden 2 ay boyunca kira alınmayacak!

Yıldız Teknopark Genel Müdür Yardımcısı İsa Turgut İnci yaptığı açıklamada, "Teknopark bünyesinde faaliyet gösteren sosyal alan işletmecilerinden kira bedeli alınmayacak" dedi.

Mst Kuyumculuk İnşaat Yapı Otomotiv Gıda Ve Sağlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!  

Mst Kuyumculuk İnşaat Yapı Otomotiv Gıda Ve Sağlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile İdris Melih Turgut, Mahmoud Aly A. Mohamed ve Özgür Döner tarafından kuruldu.

Manisa'daki sokak sağlıklaştırma çalışmalarında 2. etap başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından 1. Anafartalar Mahallesi ile Çarşı Bulvarı arasındaki 9 ada 130 parselde yürütülen sokak sağlıklaştırma çalışmalarının 2’nci etabı gerçekleştiriliyor.

Sağlıklı yapı üretimi sağlanana kadar deprem unutulmayacak!

Marmara depreminin 17’nci yıldönümü nedeniyle yazılı açıklama yapan TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası İzmir Şube Başkanı Gürkan Erdoğan, oda olarak güvenli ve sağlıklı yapı üretimi sağlanana kadar depremi unutmamaya ve unutturmamaya çaba göstereceklerini söyledi.

Silifke'nin yeni imar planlarında sağlık ve eğitim alanları öncelikli!

Yeni imar planları çerçevesinde sağlık, eğitim ve park alanlarının öncelikli hizmet alanlarını teşkil ettiğini belirten Başkan Turgut, "Halkımızın dinleneceği, çocukların oynayacağı alanların arttırılması için imkanlar dahilinde çaba harcıyoruz. " dedi.

Ermenek Barajı ülke ekonomisine katkı sağlıyor!

DSİ Genel Müdürlüğünce inşa edilen, Türkiye'nin 2'nci en yüksek barajı özelliği taşıyan Ermenek Barajı, enerji üretimine başladığı günden bu yana ülke ekonomisine yaklaşık 610 milyon liralık katkı sağladı.

Esenler Turgut Reis Lisesi'ne 5 yeni derslik!

Esenler Belediyesi, Turgut Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne kazandırdığı dersliklerle Esenlerli öğrencilerin hayalini kurdukları mesleklere ilk adımlarını yeni ve tam donanımlı dersliklerde atmasını sağladı.

Manisa'da cephe sağlıklaştırma projesinin 2'nci etabı başlıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin 1. Anafartalar Mahallesi ve Çarşı Mahallesinde kentsel sit alanı içerisinde kalan sokaklarda yürüttüğü cephe sağlıklaştırma projesinde 2. etap başlıyor.

İsa Turgut İnci kira açıklaması Haberi

İsa Turgut İnci kira açıklaması

Yıldız Teknopark Genel Müdür Yardımcısı İsa Turgut İnci, "Milli Teknoloji Hamlesi" çalışmalarını yürütmek için Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı bünyesinde kurulan Milli Teknoloji Genel Müdürlüğü ve Stratejik Araştırmalar ve Verimlilik Genel Müdürlüğü hamlesini Anadolu Ajansı muhabirine değerlendirdi.   

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, dünya üzerinde yayılmayı sürdüren yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının ekonomik türbülans oluşturarak teknoloji ve finans dünyası ile reel piyasalar üzerinde etkilerini hissettirmeye devam ettiğini belirten İnci, "Pandeminin üssel etkilerinin ve doğuracağı değişimlerin ışığında mevcut ulusal teknoloji ve finans politikalarının, uluslararası konjonktürde de karşılık bulacağı şekilde yapılandırılması ihtiyacı ortaya çıktığı görülmektedir. Teknoloji odaklı girişimler, kriz yönetimi ve uygulama safhasında; iş gücü ve nitelikli personel, operasyonlar ve tedarik zinciri, finans ve likidite alanlarına odaklanıyor." değerlendirmesini yaptı.

- "Yıkıcı girişimlerin ve...