29 / 04 / 2024

İsa Yılmaz

İsa Yılmaz

Yılmaz Kardeşler Vinç Hizmetleri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi 16 Şubat 2015'te, Büyükçekmece'de 60 bin TL sermaye ile, İsa Yılmaz, Hacı Ali Yılmaz, İsmet Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'dan son dakika kentsel dönüşüm açıklaması!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Adana'da kentsel dönüşüm çalışmalarının hızlandırılması gerektiğine dikkat çekerek ''Çok daha sağlam, sağlıklı şehirler kurmamız lazım." dedi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan ilk evini alacaklara kredi müjdesi!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, ilk ev alımında kredi erişimini sağladıklarını belirterek, konut arz ve talebini birlikte düşünülmesi gerektiğine dikkat çekti. 

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz müjdeyi verdi! İlk evini almak isteyenlere destek sağlanacak!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, ev sahibi olma hayali kuran vatandaşlar için ilk konut sahibi olma sürecini destekleyici çerçevede adımlar atacaklarını açıkladı.

Yılmaz Özdil kaçak villadan 7.8 milyon kazanç sağladı iddiası!

Yılmaz Özdil'in Bodrum'daki kaçak villa skandalı büyüyor. Özdil, yalan beyan vererek 19 bin 638 TL'ye villası için yapı kayıt belgesi aldı, böylece Özdil'in villadan 7.8 milyon kazanç sağladığı ileri sürüldü...

Cevdet Yılmaz: Belediyeler esnafların kira ödemelerinde kolaylık sağladı!

AK Parti Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında belediyelerin, esnafların kira ödemelerinde kolaylık sağladığını belirtti...

Füsun Yılmaz Deniz: 100 bin riskli yapıyı depreme hazırlamalıyız!

Deprem Haftası nedeniyle düzenlenen basın toplantısında konuşan Mimarlar Odası Kocaeli Şube Başkanı Füsun Yılmaz Deniz, “Kentin depreme hazır hale gelmesi ve yapısal dönüşümün sağlanması acil ihtiyaçtır” diye konuştu.

Ziya Yılmaz: Türkiye'ye güveniyoruz, yatırımlara devam ediyoruz!

İstanbul Nişantaşı ve Çekmeköy'de ihale ile aldığı arsalarla dikkatleri çeken DAP Holding'in Başkanı Dr. Ziya Yılmaz, "Bundan 30-40 yıl sonrasının yapılarını inşa eden bir vizyonla ülke ekonomisine katma değer sağlamayı sürdürüyoruz" diyor. 

FETÖ sanığı Hüseyin Yılmaz dört katlı binayı 70 bin liraya almış!

FETÖ/PDY'nin "Çubuk Merkez Mütevelli Heyeti Yapılanması"na yönelik 24'ü tutuklu, 78 kişi hakkında açılan davanın görülmesine, sanık savunmalarıyla devam edildi. Duruşmada, örgüte finansal destek sağlamakla suçlanan sanık Hüseyin Yılmaz savunma yaptı.

Yusuf Ziya Yılmaz: Samsun İnşaat Fuarı ses getirecek!

Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, "İnşaat Fuarı Samsun'da hem iz bırakıyor hem de sektör dinamiklerine ve kente önemli katkı sağlıyor. İnşaat deyince de akla Karadeniz ve Karadeniz insanı geliyor" dedi.

Yusuf Ziya Yılmaz, Samsun'un turizm altyapı projelerini anlattı!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, 2016 yılında kentin gelişmesine ve turizm alt yapısına katkı sağlayacak birçok projeye başlayacaklarını söyledi.

Yılmaz Tunç Bartın Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi'ni inceledi!

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi inşaatında incelemede bulundu. Tunç, ilde her alanda olduğu gibi sağlık alanında da büyük yatırımlar yaptıklarını söyledi.

Cevdet Yılmaz: İmar rantını OVP'ye dahil ettik!

Başbakan Yardımcısı Cevdet Yılmaz,, "OVP'yi metin kısmı itibariyle daha kısa tuttuk ama orada 25 dönüşüm programımıza atıfta bulunduk, onun altında da bin 250'ye yakın eylem var. O eylemler arasında imar konuları da yer alıyor. " dedi.

Enver Yılmaz: Ordu cazibe merkezi olacak!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, televizyonların ortak yayınladığı programın konuğu olarak gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Yılmaz Ordu'nun kısa süre içerisinde cazibe merkezi olacağını söyledi

İsa Yılmaz Haberi

İsa Yılmaz

Yılmaz Kardeşler Vinç Hizmetleri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi 60 bin TL sermaye ile 16 Şubat 2015'te, İsa Yılmaz, Hacı Ali Yılmaz, İsmet Yılmaz ortaklığında kuruldu.


Yılmaz Kardeşler Vinç Hizmetleri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu;1-Her türlü vinç İşletmeciliği Yapmak 2-Her türlü vinçlerin alım,satım İthalat,İhracat ve pazarlamasını Yapmak 3-Her türlü motorlu taşıt çekme kurtarma işi yapmak, 4-Şehiriçi Şehirlerarası Nakliye işi Yapmak, 5-Her türlü yerli ve yabancı otomotiv alım satımı yapmak 6-Her türlü hurda otomotiv alım satım pazarlamasını yapmak 7-Her türlü inşaat alım,satım pazarlamasını yapmak,konusuyla ilgili inşaat malzemeleri alım satım pazarlamasını yapmak 8-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde...