03 / 05 / 2024

İşbir Yatak bodrum

İşbir Yatak bodrum

İşbir Yatak, spora ve sporcuya destek oluyor. İşbir, 5 - 8 Şubat tarihleri arasında Bodrum' da düzenlenen yelken yarışlarında "Ankara Yelken Kulübü" çocuk takımına sponsor oldu...

O banka bomba müjdeyi duyurdu! Müşteriler buna çok sevinecek!

Düzenlediği kampanyalarla müşterilerine gerek hediye puan kazandıran gerekse de çeşit çeşit avantajlar sunan Denizbank, yeni bir kampanya hazırladığını duyurdu. Denizbank, düzenlediği kampanya kapsamında İşbir Yatak’tan yapılacak alışverişlerde ek taksit imkânı sağlayacağını paylaştı.

Rahat bir uyku isteyenler kaçırmasın! İşbir Yatak’ta indirim fırsatı…

Uyku sağlığının olmazsa olmazı yatak, hem sağlık sorunu olanlar için iyi bir uykuyu garantiliyor hem de güne zinde başlamanızı garantiliyor.  İşbir Yatak’ta yılbaşına özel indirimler, yeni bir yatak almayı isteyenleri mutlu edecek.

Bodrum'da gayrimenkullerin rayiç bedeli bir tıkla öğrenilecek!

Bodrum Belediyesi ve Bodrum Tapu Müdürlüğü arasında imzalanan anlaşma ile ilçede yaşayan vatandaşlar, emlak gayrimenkullerin rayiç bedellerini kolay bir şekilde öğrenebilecek. 

Bodrum'daki bir otelin Bakan Ersoy tarafından satın alındığı iddiası TBMM'de!

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bir otelin Bakan tarafından satın alındığı yönündeki iddialar meclis gündemine taşındı. CHP'li Alban, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Arnavutköy'de sığınağı daireye çeviren kooperatif başkanına hapis cezası!

Arnavutköy’de bin 80 daireli bir kooperatifin bodrum katlarındaki sığınak ve depo alanlarını daireye çevirip sattığı ileri sürülen kooperatif başkanı 7 yıl 3.5 ay hapis cezası aldı. 

Akfen Holding Bodrum Loft’da sanatseverleri bir araya getiriyor!

Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın ev sahipliğinde düzenlenecek ‘Bodrum Loft’da Sanat’ sanatseverleri bir araya getirecek.

Bodrum'da yıkılamayan asansör 3 günde yerle bir edildi!

Bodrum kıyılarında oluşa talan gözler önüne serildi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, 15 gündür yıkılamayan asansörü 3 günde yerle bir etti.

Ege Vadisi’nde teslimler başladı!

Ankara'da yükselen Ege Vadisi'nde teslimler başladı. Bir yatak odalı daire tipinden dört yatak odasına kadar çeşitli büyüklüklere sahip projede fiyatlar 415 bin TL'den başlıyor. 

Meg Ryan’ın evi 10 milyon dolara satılıyor!

Ünlü oyuncu Meg Ryan, 2014 yılında 8 milyon dolara aldığı evini 10.9 milyon dolara satışa çıkardı. Ryan’ın ikamet ettiği New York’taki evin özgün desenli fayans zeminleri, orijinal sütunları ve sekiz dolaplı bir yatak odası bulunuyor.

Bodrum'da birçok alan imara açıldı!

Bodrum Mimarlar Odası Başkanı Cevat Kalfa, Bodrum'da yaşanan deprem ve tsunami felaketini değerlendirdi. Kalfa, bölge de birçok alanın imara açıldığını ifade etti.

Katarlılardan Türk klimalı yataklara yoğun ilgi!

Expo Turkey By Qatar Fuarı’na katılan İşbir Yatak Ortadoğu’da bulunan 36 satış noktasının ardından Katar pazarına girmeye hazırlanıyor.

Yurt kapasitesi bu yıl sonu itibarıyla 545 bin olacak!

Bakan Kılıç: "Yurt kapasitesi bu yıl sonu itibarıyla 545 bin olacak, 22 bin civarında bir yatak kapasitesi artışı olacak. 2017 yılı sonunda 123 bin artışla 668 bin, 2018 yılı sonunda 697 bin, 2019 yılının sonunda da 755 bin civarında bir kapasiteye ulaşılacak" dedi.

Halsa, Ankara'ya isveç rüyası yaşatacak!

Doğayı ve doğanın bir parçası olan insanı merkeze alan Halsa, konforlu bir yatak ve uyku deneyimi için insanın doğasını ve ihtiyaçlarını dikkate alan tasarımlara imza atıyor.

İşbir Yatak bodrum Haberi

İşbir Yatak bodrum

Dünyada gelişen teknolojiyi yatak sektörüne adapte eden İşbir Yatak, spora ve sporcuya destek oluyor.  5- 8 Şubat tarihleri arasında Bodrum’da düzenlenen yelken yarışlarında; yaşları 8 ila 18 arasında değişen ve Şebnem  Hoca eğitmenliğinde yarışacak; Ahmet, Barış, Barkın, Bengü, Boran, Canberk, Defne, Mehmet, Onur, Volga, Zeynep, Barış’ın yer aldığı "Ankara Yelken Kulübü" çocuk takımına sponsor olan İşbir Yatak, birçok yarışta başarılı sonuçlar elde eden genç sporcuları yalnız bırakmıyor.

Ürün çeşitliliği bakımından dikkat çeken İşbir Yatak, deniz sevdalıları için de tekne ve yat sahiplerinin zevklerine özel yataklar...