18 / 07 / 2024

isdemir iskenderun grev kararı

isdemir iskenderun grev kararı

Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları T.A.Ş'nin bağlı ortaklığı olan İskenderun Demir ve Çelik A.Ş'nin aldığı grev kararı uygulama tarihi belli oldu...

Doğu Avrupa’nın en büyük inşaat projelerinden biriydi... İnşaat işçileri grev kararı aldı!

Doğu Avrupa’nın en büyük inşaat projelerinden birini hayata geçirmeye hazırlanan Slovenya’da işçiler grev kararı aldı.

Almanya demir yolunda çalışanlar greve girdi! Tam 50 saat grev kararı alındı! 

Almanya Demiryolu Sendikası Çalışanları Sendikası (EGV) bir greve imza atıyor. Çalışanlar 14 Mayıs’ta 50 saatlik grevde olacak. 14 Mayıs Pazar saat 22.00’da başlayacak olan grev, 16 Mayıs gecesine kadar sürecek. 

İnşaat sektöründen grev açıklaması!

Çimento fiyatlarında yaşanan yükselişleri protesto etmek amacıyla iş bırakacaklarının sinyalini ağustos ayı ortasında veren müteahhitler, ‘grev’ yapmaya karar verdi. 

Maaşlarını alamayan İzmir Şehir Hastanesi inşaat işçileri grev yaptı!

İzmir Bayraklı 'da inşa edilen İzmir Şehir Hastanesi inşaat işçileri maaşlarını alamadıklarını söyleyerek grev yaptı.

TOKİ İskenderun 1008 konut ihalesi 28 Mayıs'ta!

Hatay İlİ iskenderun İlçesi Düğünyurdu Mahallesi 2.Etap 1008 Adet Konut, 1 Adet Cami, 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlmesi İşi (E-İHALE) ihalesi 28 Mayıs 2020 tarihinde saat 15:00'de yapılacak.

Cengiz İnşaat'ın Mardin'deki şantiyesinde 'işçiler grev başlattı' iddiası! 

Cengiz İnşaat’ın Mardin Mazıdağı’ndaki şantiyesinde işçilerin grev başlattığı iddia edildi. Korona fırsatçılığına dikkat çeken işçiler taleplerinin kabul edilmesini istiyor...

TOKİ İskenderun Konutları başvuru şartları!

TOKİ İskenderun Projesi'nde yer alan 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler alt gelir grubu ve orta gelir grubu kapsamında satışa sunuluyor. İşte TOKİ İskenderun Konutları başvuru şartları...

TOKİ İskenderun başvuruları 2015!

TOKİ ve İskenderun Belediye Başkanlığı işbirliğinde hayata geçirilen İskenderun Toplu Konut Projesi'nde 4 bin 500 adet daire satışa çıkarılıyor. İşte TOKİ İskenderun başvuruları 2015...

İskenderun'a 10 milyar liralık yatırım yapılacak!

Ekonomi Bakanı Zeybekci, Hatay'ın İskenderun ilçesinde enerji depolama alanında 10 milyar liralık yatırım yapılacağını belirtti.

Enerji güvenliği için İskenderun'da 10 milyar liralık yatırım!

Enerji güvenliğini garanti altına almak için İskenderun-Hatay civarında 10 milyar TL'lik doğalgaz depolama yatırımı stratejik teşvik kapsamına alındı.

Seyfi Dingil'den İskenderun'a 4 bin 500 konut müjdesi!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, TOKİ taleplerini 10 güne kadar alacaklarını belirterek, 4500 konutluk projeyle ilgili hiçbir engelin kalmadığını söyledi.

TOKİ İskenderun'da 4 bin 500 konut inşa edecek!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, dar gelirliye 4 bin 500 konutluk TOKİ projesini hayata geçirmek için önlerinde engel kalmadığını söyledi.

İskenderun'daki 4.500 konutluk TOKİ projesi için engel kalmadı!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Toki ile ilgili açıklamalarda bulundu. Toki taleplerini 10 güne kadar alacaklarını belirten Belediye Başkanı Seyfi Dingil,4500 konutluk Toki projelerinde hiçbir engelin kalmadığını söyledi.

isdemir iskenderun grev kararı Haberi

isdemir iskenderun grev kararı


Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları T.A.Ş'den yapılan açıklama şu şekildedir:


Şirketimiz bağlı ortaklığı olan İskenderun Demir ve Çelik A.Ş. ile Çelik-İş Sendikası arasında başlamış olan 25. Dönem Toplu İş Sözleşmesi görüşmeleri sürecinde, Çelik-İş Sendikası tarafından 24 Mayıs 2013 tarihinde alınan grev kararının 15 Temmuz 2013 tarihinde uygulanmasına karar verilmiş ve bu karar 04 Temmuz 2013'de İskenderun Demir ve Çelik A.Ş. 'ye tebliğ edilmiştir. Taraflar arasındaki görüşmelere devam...