17 / 05 / 2024

İSFALTın 29 şubattaki ihalesinde neler oldu

İSFALTın 29 şubattaki ihalesinde neler oldu

İSFALT’ın 29 Şubat’ta gerçekleştirdiği 25 milyon liralık ihalesi kargaşa, gözaltı ve suç duyurusuna sahne oldu. İSFALT Genel Müdürü Ahmet Ağırman dün önce ihaleyi savundu yaklaşık 3 saat sonra ise iptal ettiğini açıkladı.

Beşiktaş'taki yangın 29 kişiye mezar oldu! Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Binaya ruhsat verenler kim?' diye sordu!

29 kişinin hayatını kaybettiği İstanbul Beşiktaş'taki gece klübünde çıkan yangın günlerdir hafızalardan silinmezken Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan açıklama geldi. Erdoğan Binaya ruhsat verenler kim?' diye tepki gösterdi.

Ev sahipleri dikkat: Son 9 gün kaldı! Evinizin değeri bu rakamı aşıyorsa verginizi unutmayın!

Değerli konut vergisinin ilk taksit ödemelerinin son günü 29 Şubat olarak açıklandı. Milyonlarca ev sahibini ilgilendiren vergide tüm detaylar belli oldu. Peki kimler değerli konut vergisi ödeyecek, kimler muaf olacak? 

Gayrettepe-Kağıthane Metro Hattı pazartesi günü hizmete girecek

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metro Hattı'nın son halkası olan Gayrettepe-Kağıthane Metro Hattı'nın açılışının 29 Ocak Pazartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımları ile gerçekleştireceklerini açıkladı.

3 Ocak Çarşamba dolar rekor tazeledi! Euro bugün ne kadar oldu? 3 Ocak 2024 döviz kurları

Haftanın üçüncü işlem gününde dolar kuru sınırlı yüksleişine devam ediyor. Dolar 3 Ocak Çarşamba günü 29,86 lira seviyesi ile rekor tazeledi. Peki bugün euro/TL kuru ne kadar oldu? 3 Ocak 2024 döviz kurları...

İstanbul'da Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla hangi yollar yarın trafiğe kapalı? Marmaray, İZBAN ve metro ücretsiz mi?

Türkiye yarın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 100. yılını kutlayacak. Bu kapsamda İstanbul'da Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla hangi yollar kapalı olacak. Ayrıca ulaşımda ücretsiz yapılacak. İşte detaylar...

Eylülde market ürünlerine zam yağdı! 37 üründen 29'unun fiyatı yükseldi!

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, eylül ayında marketlerde satılan 37 ürünün 29'unda fiyatın yükseldiğini belirtti.

Euro 29 TL'yi aştı! 14 Eylül Perşembe euro/TL ne kadar? Son dakika euro/TL alış satış fiyatı 

Dolar/TL kuru dün yüzde 0,2 artışla günü 26,93 liradan kapatmasının ardından bugün açılışta 26,94 TL seviyesinden işlem görüyor. Haftaya 28,79 liradan başlayan euro/TL ise bugün 29 lirayı aştı. 14 Eylül Perşembe euro/TL ne kadar? Son dakika euro/TL alış satış fiyatı.

iPhone 12 A101'de satışta! Bu fiyata sakın kaçırmayın! 29 Ağustos 2023 iPhone 12 fiyat listesi...

A101'den iPhone almak isteyenlere güzel haber geldi! A101, iPhone 12 Pro'yu uygun fiyatlı piyasa fiyatı ile satışa çıkardı. Peki, A101'de iPhone 12 ne kadar? iPhone 12 kaç TL? İşte 29 Ağustos 2023 iPhone 12 fiyat listesi ve özellikleri...

Euro güne nasıl başladı? Bugün euro/TL kuru kaç lira? 2 Ağustos 2023 euro/TL kuru

Piyasalarda negatif seyir bugün de devam ediyor. Dün 29,580 TL'den kapanış yapan euro TL kuru bugün güne nasıl başladı?  Bugün euro/TL kuru kaç lira? 2 Ağustos 2023 euro/TL kuru.

15 Temmuz Cumartesi euro/TL kuru ne kadar? Bugün euro kaç lira? Euro alış satış fiyatı...

Euro/TL kuru dün 29,130 TL seviyesi ile tarihi rekorunu kırdı. Euro/TL kurunda son dakika gelişmeler merak konusu olmaya devam ediyor. Peki 15 Temmuz Cumartesi euro/TL kuru ne kadar? Bugün euro kaç lira? Euro alış satış fiyatı...

Gaziantep İslahiye'deki deprem konutları 29 Ekim'de teslim edilecek!

Eski Adalet Bakanı ve AK Parti Gaziantep Milletvekili Abdulhamit Gül yaptığı açıklamada TOKİ'nin İslahiye'de yapımını sürdürdüğü deprem konutlarını, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na yetiştirmeyi hedeflediklerini dile getirdi.

Dolar için sil baştan tahmin geldi! Yeni senaryoya göre dolar tam 29 TL olacak! O tarihte taş üstünde taş kalmayacak

Opsiyon piyasalarında dolar/TL kuru ile ilgili sil baştan tahmin geldi. Buna göre doların 29 TL olması bekleniyor. O tarihte taş üstünde taş kalmayacak.

Altın fiyatları alev aldı! Yer yerinden oynadı! Bir gramı bile olan hemen baksın! 29 Nisan 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları hafta sonunun ilk gününe yukarı yönlü başladı. Dün dalgalı işlem gören altın fiyatları bugün atağa geçti. Altının ons fiyatı 1990 dolardan işlem görüyor. Altın fiyatları alev aldı! Yer yerinden oynadı! Bir gramı bile olan hemen baksın! 29 Nisan 2023 altın fiyatları.

İSFALTın 29 şubattaki ihalesinde neler oldu Haberi

İSFALTın 29 şubattaki ihalesinde neler oldu

İSTANBUL Büyükşehir Belediyesi (İBB) şirketi İstanbul Asfalt Fabrikaları San. ve Tic. AŞ’de (İSFALT)’de 29 Şubat’ta yapılan 25 milyon liralık bir ihale karakolluk oldu. İhaleye teklif vermek isteyen birçok firma tehdit edildiklerini, ayrıca ihalenin yapıldığı binaya girmelerinin engellendiğini iddia etti. İhalenin yapıldığı İSFALT Genel Müdürlük binası önünde ihale öncesi taraflar arasında çıkan arbede sonucu polis 6 kişiyi gözaltına aldı. Şartname alan 53 firmadan sadece 3’ünün teklif verdiği açıklanırken 4 teklifin ihale komisyonu odasına teslim edilmeyerek yan odada tutulduğu öne sürüldü.


Edinilen bilgilere göre, ihaleye Z.B.K.’nın sahibi olduğu A.Y. firması 23 milyon 740 bin TL, B.P. Danışmanlık 24 milyon 682 bin TL, S.M. Araçlar ise 24 milyon 682 bin TL’lik teklif verdi.


Dün İSFALT Genel Müdürü Ahmet Ağırman önce ihaleyi savundu ardından yaklaşık...