02 / 05 / 2024

ishak Koçoğlu kim

ishak Koçoğlu kim

Uçar Grup ve Harşit Yapı inşaat ortaklarından ishak Koçoğlu'yla Türkiye'nin yerel ve uluslararası pazarda inşaat sektöründeki konumu, hedefleri, iç ve dış sorunları konuşuldu.

Çavuşoğlu Yemenler Köşem Sitesi'nde yüzde 15 peşin 72 ay vade fırsatı!

Çavuşoğlu Yemeler Yapı imzasıyla Pendik Orhangazi Mahallesi'nde yükselen Köşem Sitesi'nde yüzde 15 peşinat 72 vade farksız ödeme koşullarıyla satışlar devam ediyor.

Denizli Külahçıoğlu Un Fabrikası Konservatuvar Merkezi binası Meclis gündeminde! Kim teslim aldı?

Denizli Milletvekili Şeref Arpacı, Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından restorasyonu yapılan Denizli Külahçıoğlu Un Fabrikası Konservatuvar Merkezi’ndeki sorunlar Meclis gündeminde. Peki bu binayı kim teslim aldı? İşte merak edilenler...

Koçoğlu Kablo İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koçoğlu Kablo İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik’te  500 bin TL sermaye bedeli ile Rahmi Koç ve Yeter Koç tarafından kuruldu.

Koçoğlu Gayrimenkul Ve Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koçoğlu Gayrimenkul Ve Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon 449 bin TL sermaye bedeli ile Ercüment Koçoğlu tarafından kuruldu.

Canan Kaftancıoğlu'ndan Kanal İstanbul ihalesine tepki! 

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Kanal İstanbul için dün yapılan ilk ihaleye ilişkin, "İstanbul’un İstanbulluların Kanal İstanbul’a değil, Sahra Hastanelerine, evde kalabilecek ekonomik koşullarının oluşturulmasına ihtiyacı var" dedi...

İshak Memişoğlu: Kentsel dönüşüm rantsal dönüşüm oluyor!

Mimarlar Odası Samsun Şube Başkanı İshak Memişoğlu, Samsun’da kentsel dönüşümün vatandaşları mağdur ederek, amacı dışına çıktığını belirtti...

Aşçıoğlu'ndan İstanbul'a yeni projeler geliyor!

Yaşar Aşçıoğlu Türkiye’nin ilk rezidansını yaptı. Rahmi Koç'a bile ev sattı. Yurtdışına konut markası ihraç eden ilk müteahhit oldu. Aşçıoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu’nun hedefinde şimdi Avrupa metropollerinde Selenium markalı konutlar yapmak var...

Özkoçoğlu Yapı ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkoçoğlu Yapı ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cafer Koçoğlu tarafından 200 bin TL sermaye ile 17 Mart'ta Esenler, Birlik Mahallesi, 849.Sokak'ta kuruldu.

Beyoğlu Halıcıoğlu Kilisesi semt konağına mı dönüştürüldü?

Beyoğlu Belediyesi, Halıcıoğlu Kilisesi’ni semt konağına çevirdi. Ha­lı­cı­oğ­lu Ma­hal­le­si Ta­kaç So­ka­k’­ta bu­lu­nan ta­ri­hi ki­li­se, Alev Of­lu­oğ­lu Çık­sa­lın Semt Ko­na­ğı­’na dö­nüş­tü­rül­dü. Semt ko­na­ğın­da eğ­len­ce or­ga­ni­zas­yon­la­r

Gayrimenkul satışlarının yasal düzenlemelerinde eksiklik var!

Uçar Grup ve Harşit Yapı inşaat ortaklarından ishak Koçoğlu'yla Türkiye'nin yerel ve uluslararası pazarda inşaat sektöründeki konumu, hedefleri, iç ve dış sorunları konuşuldu.

Aşçıoğlu Selenium Retro ödeme koşulları!

Aşçıoğlu Selenium Retro ödeme koşulları kapsamında 18 ay vade imkanı sağlanıyor. İstanbul Ataköy'de inşa edilen projede konut fiyatları 606 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Koçoğlu Sabuncubeli'ni terk ediyor!

Sabuncubeli Tüneli'nin yapımını Yap-İşlet-Devret Modeli ile üstlenen Koçoğlu inşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş iflasının ardından şimdi malzemelerini topluyor. Şimdi ne olacak; tünel ihaleye çıkarılacak. İhaleye katılan olmazsa Ulaştırma Bakanlığı üstlenecek.

Koçoğlu İnşaat iflasın eşiğinde!

İnşaat İşverenleri Sendikası ’nın (İNTES) eski Başkanı Şükrü Koçoğlu ’nun sahibi olduğu Koçoğlu İnşaat, Çukurova Havaalanı inşasında yaşadığı kredi krizini aşamayınca iflas erteleme talebinde bulundu.

ishak Koçoğlu kim Haberi

ishak Koçoğlu kim

'Emlak 2015 Fuarı' 4-8 Kasım 2015'te CNR Expo'da düzenlendi. Katılan firmalardan yatırımlarını İstanbul eksenli projelere ayıran, Uçar Grup ve Harşit Yapı inşaat ortaklarından ishak Koçoğlu'yla Türkiye'nin yerel ve uluslararası pazarda inşaat sektöründeki konumu, hedefleri, iç ve dış sorunları konuşuldu.


İnşaat sektöründeki konumunuz nedir? 

İshak Koçoğlu: Uçar Grup arsa alıp geliştirmektedir. Bu arsaların bir kısmını kat karşılığı konut ve işyeri üretimine, bir kısmını da Uçar Grup ve Harşit Yapı olarak konut ve iş yeri üreterek satış ofislerimiz aracılığıyla, kendi bünyesinde müşterisine iç ve dış pazarda satışa sunmaktadır. Grubumuz, projelerinin büyük çoğunluğunu İstanbul'un gelişmekte olan Esenyurt ilçesinde yapmaktadır. 


Neden yatırımlarınız için Esenyurt'u seçtiniz? 

İshak Koçoğlu: Esenyurt ilçemizin gelişmesinde yerel ve merkezi yönetimin önemli katkı ve teşvikleri oldu. İstanbul'un Avrupa yakasındaki stratejik konumu, Yeşilköy havaalanı ve...