17 / 05 / 2024

Işık Dm adres

Işık Dm adres

Işık Dm Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  450 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Faysal İşik tarafından kuruldu.

Işık Dm Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Işık Dm Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  450 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Faysal İşik tarafından kuruldu.

Işık Dm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Işık Dm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Faysal Işık tarafından kuruldu.

Solemar Adabükü Villaları adres!

Ev tiplerinin 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildiği proje toplam 50 dönümlük arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Solemar Adabükü Villaları adres bilgileri kapsamında Muğla İl'i Bodrum İlçe'sinde yükseliyor.

Yenitepe Kadıköy adres!

Yenitepe Kadıköy adres bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Yenitepe Kadıköy projesi 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi...

1974 yılında Boğaziçi Köprüsü yaya yolları açılacakmış!

1974 yılında Boğaziçi Köprüsü yaya geçidi hizmete açılacakmış. Köprüden yaya geçmek isteyenler bir lira ödeyerek asansörle yukarıya çıktıktan sonra yaya yolunu izleyerek, diğer uçtaki asansörle aşağıya ineceklermiş.

Nuhoğlu Yenitepe Kadıköy adres!

İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy'e bağlı Fikirtepe'de yükselen Yenitepe Kadıköy Evleri 200 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Nuhoğlu Yenitepe Kadıköy adres bilgileri haberimizde yer alıyor.

Boğaziçi Köprüsü'nün inşaatı 675 milyon liraya sigortalanmış!

Boğaziçi Köprüsü 675 milyon liraya, Haliç Köprüsü'de 237 milyon liraya sigortalanmış. Türkiye'de ilk kez, yapımı sigorta teminatı altında sürdürülen Boğaziçi Köprüsü'nün hizmete açıldıktan sonra da sigorta ettirilmesi düşünülmüş.

1973 yılında Boğaziçi Köprüsü'nün son anayol parçası yerine konmuş!

1973 yılında Boğaziçi Köprüsü'nün iki ayağı birbirine ulaşmış. Köprünün iki ayağının birleşmesi nedeniyle köprü kuleleri ve ana taşıyıcı kablolar bayraklarla donatılmış ve 64 metre yükseklikte içilen şampanyalarla kutlanmış.

1973 yılında Cevdet Sunay, Boğaziçi Köprüsü'nü geçen ilk Cumhurbaşkanı olmuş!

1973 yılında Cumhurbaşkanı Cevdet Sunay, Boğaziçi Köprüsü'nü Asya'dan Avrupa'ya yürüyerek geçen ilk cumhurbaşkanı olmuş. Sunay, köprüde 2 saat süren incelemelerde bulunmuş ve Sunay'a köprü üzerinde çay ikram edilmiş.

1973 yılında yayalar Boğaziçi Köprüsü'nde yürüyebilecekmiş!

1973 yılında Boğaziçi Köprüsü'nün zemin montajı tamamlanmak üzereymiş. Kulelerle kara arasındaki yaklaşım köprülerinin de montajına başlanmış. Ortaköy Yaklaşım Köprüsü 231, Beylerbeyi Yaklaşım Köprüsü'nün uzunluğu ise 255 metreymiş.

1972 yılında Boğaziçi Köprüsü'nün zeminini yerleştirmeye başlamışlar!

1972 yılında Boğaziçi Köprüsü'nün zeminini yerine koymak için çalışmalara başlanmış. Zemin, 60 üniteden meydana gelecekmiş. Üniteler ikişer askı halatı ile ana kablolara bağlanacakmış ve bu üniteleri 120 halat taşıyacakmış.

1971 yılında Boğaziçi Köprüsü Cumhuriyet'in 50. yıldönümünde hizmete girecekmiş!

1971 yılında inşası devam eden bin 560 metre uzunluğunda, 33 metre genişliğinde olacak olan Boğaziçi Köprüsü, Cumhuriyetin kuruluşunun 50. yıldönümüne yetişecekmiş. Aynı yıl köprünün ayakları 85 metreye ulaşmış...

1971 yılında Boğaziçi Köprüsü'nün Ortaköy bağlantı temeli çökmüş!

1971 yılında Boğaziçi Köprüsü'nün Ortaköy bağlantı temellerinden biri, beton dökülmek için hazırlanırken çökmüş. İşçiler, bağlantı yerinin çöktüğünü söylemişler, yetkililer ise çöküntü hafriyat sırasında oldu demişler.

Işık Dm adres Haberi

Işık Dm adres

Işık Dm Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  450 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Faysal İşik tarafından kuruldu.

Işık Dm Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
1. İnşaat a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşdığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık...