29 / 04 / 2024

ışık gökkaya kim

ışık gökkaya kim

GYODER Başkanlığı yapan gayrimenkul sektörünün deneyimli ismi Işık Gökkaya Say Yapı’nın İcra Kurulu Başkanı oldu…1962 yılında Ankara’da doğan Işık Gökkaya, Hacettepe Üniversitesi İşletme Bölümü’nden mezun oldu.

Işık Gökkaya kimdir?

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nda Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Başkanı olan Işık Gökkaya kimdir? İşte Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nda Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Başkanı Işık Gökkaya'nın biyografisi...

2013'te konut satışları geçen yıla göre yüzde 76,4 arttı!

GYODER Yönetim Kurulu Üyesi ve Başkan Yardımcısı Işık Gökkaya, konut satışlarının 2013'ün ilk dokuz ayında 862 bin olarak gerçekleştiğini belirterek, "Konut satışları geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 76,4 arttı" dedi...

Işık Gökkaya: 2013 yılında konut satışları yüzde 76,4 arttı!

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Demeği (GYODER) Yönetim Kurulu Üyesi ve Başkan Yardımcısı Işık Gökkaya, konut satışlarının 2013'ün ilk dokuz ayında 862 bin olarak gerçekleştiğini belirterek, "Konut satışları geçen yılın aynı dönemine göre yü

İnnovia 4'te inşaat çalışmaları devam ediyor!

Esenyurt’ta yaşanan imar sorunları nedeniyle gecikmeli başlayan İnnovia 4 projesinde inşaat çalışmaları devam ediyor. Yeşil GYO Genel Müdürü Işık Gökkaya, “Sorunlar nedeniyle 6 ay şantiyeye giremedik. Ancak proje söz verdiğimiz şekliyle bitecek” dedi...

Işık Gökkaya: Yabancıya satılan konutta iptal yok!

Yeşil Gayrimenkul Ytırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanı Işık Gökkaya yabancılara satılan konutların iptalinin olmadığını belirtti...

Işık Gökkaya, Yeşil Yatırım'dan ayrıldı!

Işık Gökkaya, Yeşil Yatırım Holding'in yönetim kurulu üyeliği ve başkan vekilliğinden istifa ederek ayrıldı...

Işık Gökkaya, Say Yapı İcra Kurulu Başkanı oldu!

GYODER Başkanlığı yapan gayrimenkul sektörünün deneyimli ismi Işık Gökkaya Say Yapı’nın İcra Kurulu Başkanı oldu…1962 yılında Ankara’da doğan Işık Gökkaya, Hacettepe Üniversitesi İşletme Bölümü’nden mezun oldu.

2KV İnş.Yat.Tek.Med.Nal.Rek.Kır. Mob.Gıda Kim.Mad.Den.Loj.Eği.ve Dan.Hiz.İth.İhr.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

2KV İnş.Yat.Tek.Med.Nal.Rek.Kır. Mob.Gıda Kim.Mad.Den.Loj.Eği.ve Dan.Hiz.İth.İhr.Tic.Ltd.Şti 10 bin TL sermaye ile 18 Ağustos'ta Beşiktaş'ta kuruldu.

MBSA İnşaat Turizm Taşımacılık Gıda İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MBSA İnşaat Turizm Taşımacılık Gıda İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 13 Mart 2015'te, 200 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta Resul Akdemir, Bayram Akdemir Samet Akdemir ortaklığında kuruldu.

Dumankaya İnşaat Superbrands Ödülü'ne bir kez daha layık görüldü!

Dumankaya İnşaat, yeniliklere açık, markalaşmaya önem veren ve sosyal sorumluluk projeleriyle tüketicilerin beğenisini kazanan başarılı şirketlere verilen Superbrands Ödülüne bir kez daha layık görüldü.

1982 yılında Sirkeci'nin 100 yıllık görünümü değişecekmiş!

1982 yılında Sirkeci'nin 100 yıllık görünümü değişecekmiş. Sirkeci'de İstanbul'un en eski otellerinden biri olan Paris Oteli'nin bulunduğu bin metrekarelik blok, Kastel İnşaat tarafından yıkılarak işhanı yapılmak üzere satın alınmış.

Konak tünellerinde ışık göründü!

2012 yılında inşaatına başlanan Konak tünellerinden birinin ucunda ışık göründü, diğer bölümde ise sona yaklaşıldı. Tünelden ilk geçişi cumartesi günü Bakan Lütfi Elvan’ın yapacağı bildirildi.

Sedefkar Mimarlık Görsel Sanatlar Yapı Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sedefkar Mimarlık Görsel Sanatlar Yapı Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Servet İltaş tarafından 40 bin TL'lik sermaye ile 22 Ocak 2015 tarihinde Kağıthane'de kuruldu.

Tapu bedelini düşük göstermenin cezası nedir?

Tapu dairesinde gerçekleşen alım satım sürecinde; gayrimenkullerin gerçek alım - satım bedellerinin beyan edilmesi gerekiyor. Peki, tapu bedelini düşük göstermenin cezası nedir? Tapu düşük gösterilirse ne olur?

Türkiye’nin en büyük güneş enerjisi santrali Konya'da kuruluyor!

Tamamlandığında Türkiye'nin en büyük güneş enerjisi santrali olacak proje, Konya Kızören'de 144 dönümlük alana kuruluyor. Tunçmatik-Powergie tarafından yapılan santralde, yılda 12.800,000 Kwh enerji üretimi sağlanacak..

En büyük güneş enerjisi santrali Tunçmatik-Powergie ile hayat bulacak!

Tunçmatik-Powergie Türkiye'nin En Büyük Güneş Enerjisi Santralini, Konya Kızören'de 144 Dönümlük Alana Kuruyor. Her Biri 1MW'lik Toplam 8 MW'lik Proje İle Yılda 12.800,000 Kwh Enerji Üretimi Sağlanacak.

Ahmet Şuyun: Ulusal Çelik Yapı Ödülü'ne layık görüldük!

Mim Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Şuyun: Kaliteye attığımız imzaların haklı gururunu yaşıyoruz. Son olarak, Kosova Priştina Havalimanı işinde, Türk Yapısal Çelik Derneği tarafından "Ulusal Çelik Yapı Ödülü"ne layık görüldük.

Kayseri Toplu Ulaşımda Verimlilik Ödülü'ne layık görüldü!

TRANSİST Uluslararası Toplu Ulaşım Teknolojileri Sempozyum ve Fuarı organizasyonu bu yıl toplu ulaşımın en iyilerini belirledi. Organizasyonda Kayseri Büyükşehir Belediyesi Verimlilik Ödülü 'ne layık görüldü.

ışık gökkaya kim Haberi

ışık gökkaya kim

1962 yılında Ankara’da doğan Işık Gökkaya, ilk ve orta öğrenimini burada tamamladı. Gökkaya, Ankara Tevfik Fikret Lisesi’ni bitirdikten sonra, Hacettepe Üniversitesi İşletme Bölümü’nden mezun oldu. Ardından Boğaziçi Üniversitesi'nde Stratejik Yöneticilik programını tamamladı. 


Kariyerine Dokap Yapı Elemanları A.Ş ’de pazarlama departmanında başlayan Işık Gökkaya, 1987 yılında şirketin Pazarlama Şefi oldu. 1989 yılında ise Mint Mühendislik’te Yönetici Ortak olarak çalışmaya başladı. 1998 – 2006  yılları  arasında  İhlas Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nda Genel Müdür Yardımcısı ve Yönetim Kurulu Üyesi, 2006-2012 yılları arasında Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nda Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Üyesi, 2012-2015 yılları arasında ise yine Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nda Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürüttü.


Işık Gökkaya ayrıca, Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği’nin kurucu üyesidir. GYODER’in 2002 yılı ve 2009-2010 dönemi Yönetim Kurulu'nda başkan yardımcılığı...