02 / 05 / 2024

Işık Gökkaya yeşil

Işık Gökkaya yeşil

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nda Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Başkanı olan Işık Gökkaya kimdir? İşte Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nda Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Başkanı Işık Gökkaya'nın biyografisi...

Yeşil Group Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşil Group Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Çetin Yıldız, Hikmet Gökçe ve Yeşil D İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi ortaklığında kuruldu.

Migros'ta indirim günleri! Yeşil mercimek 35,90 TL’ye, klasik inek peyniri 194,90 TL’ye, yeşil zeytin 139 TL’ye düştü!

Gıda fiyatları her geçen gün artarken, Migros, birçok ürüne indirim yaptığını duyurdu. Bu kapsamda, Migros’ta yeşil mercimek 35,90 TL’ye, klasik inek peyniri 194,90 TL’ye, yeşil zeytin 139 TL’ye düştü. İşte 25 Ağustos Cuma Migros fiyat listesi...

ÇEDBİK Başkanı Mehmet Sami Kılıç: Markalı konut projelerinde yeşil binaya dönüş başladı!

ÇEDBİK (Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sami Kılıç Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi'22 ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte o röportaj...

Demir ve çelik sektöründe ana gündem yeşil mutabakat!

Sanayi üretiminde kritik öneme sahip demir-çelik sektörü, pandemi koşullarına en hızlı adapte olan sektörlerden biri oldu. 2022 yılında ihracat odaklı büyümeye devam edecek olan sektörün ana gündemini ise Yeşil Mutabakat'a uyum oluşturacak.

Limak’ın Yeşil Dönüşüm Ormanları şimdi de Bursa’da kök salacak!

Limak Enerji’nin fatura ve abonelik işlemlerinde kullanılan kağıtların doğaya yeniden kazandırılması ve tüketilen kağıt miktarını dengelemek için başlattığı Yeşil Dönüşüm Ormanları Projesi, Çanakkale’den sonra Bursa’da da hayata geçirilecek...

10 bin ihracatçıya daha yeşil pasaport imkanı doğdu!

TİM Başkanı İsmail Gülle,'Yeşil pasaport için ihracat limitin 500 bin dolara inmesiyle yeşil pasaporta hak kazanan ihracatçı sayısı 11 bin 952'den 22 bin 325’e yükseldi.' ifadesini kullandı.

Mersin Yeşilçimen'deki taziye evi açılacak!

Mersin Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, Yeşilçimen'de yapımı devam eden taziye evi inşaatını inceledi. Başkan Gültak, aynı mahallede fen işleri ekiplerince süren asfalt kaplama ve karo kaldırım çalışmalarını da denetleyip yetkililerden bilgi aldı.

Gaziantep Büyükşehir'e yeşil bina sertifikası!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep Büyükşehir Belediye Hizmet Binası’na verilen Yeşil Bina Sertifikası’nı teslim aldı.

Menderes Kültürel, Yeşil GYO'dan ayrıldı!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu üyesi Menderes Kültürel, kurulu üyeliğinden ayrıldı...

Yeşil sertifika nedir?

Binalar ile Yerleşmeler İçin Yeşil Sertifika Yönetmeliği'ne göre yeşil sertifika isteğe bağlı olarak alıyor. Peki, yeşil sertifika nedir?

Işık Gökkaya, Yeşil Yatırım'dan ayrıldı!

Işık Gökkaya, Yeşil Yatırım Holding'in yönetim kurulu üyeliği ve başkan vekilliğinden istifa ederek ayrıldı...

Yeşil alanlarda yapılaşma şartları!

Toplumun yararlanması için ayrılan yeşil alanlarda belli koşullar ve sınırlar dahilinde yapılaşma yapılabiliyor. Peki, yeşil alanlarda yapılaşma şartları nelerdir? Yeşil alanların yüzde kaçına yapı inşa edilebilir? İşte Yeni İmar Yönetmeliği'ndeki koşullar..

Sur Yapı Yeşil Mavi fiyatlar 2017!

Sur Yapı Yeşil Mavi fiyatları 432 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Yeşil Mavi Evleri'nde peşinatsız 0,45 faizle 120 ay taksit avantajı sunuluyor...

Işık Gökkaya yeşil Haberi

Işık Gökkaya yeşil

Işık Gökkaya kimdir?

Işık Gökkaya, 1962 yılı Ankara doğumlu. Işık Gökkaya bugün, Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nda Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Başkanı.


Işık Gökkaya, Ankara'da Tevfik Fikret Lisesi'ni bitirdikten sonra Hacettepe Üniversitesi İşletme Bölümü'nden mezun olmuştur. Daha sonra Boğaziçi Üniversitesi Stratejik Yöneticilik programını tamamlamıştır.


1986 yılında Dokap Yapı Elemanları A.Ş.'de Pazarlama Departmanı'nda işe başlayan Gökkaya, 1987'de Dokap Yapı Elemanları A.Ş.'de Satın Alma Şefi olmuştur. 1989'da Mint Mühendislik'de Yönetici Ortak olarak görev yapmıştır. 1993 yılında İhlas bünyesine katılmış ve İhlas Bilgi İşlem ve Ticaret A.Ş.'de Genel Müdür Yardımcılığı yapmıştır. 1998'de ise İhlas Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın kurucu ortakları arasında yer almış ve 2006 sonuna kadar Genel Müdür Yardımcısı olarak çalışmıştır. Gökkaya, bu süre içinde Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği'nin kurucu üyeliğini yapmış, Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı...